Cztery panienki potrzebują nowego domu [Lublin]

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
Lilien
Numer GG: 8356274

Cztery panienki potrzebują nowego domu [Lublin]

Post autor: Lilien »

Nie sądziłam, że kiedyś będe musiała napisać w tym wątku, ale niestety moja sytuacja mnie do tego zmusza :'(
Moje cztery dziewczynki potrzebują nowego domu i kochającego opiekuna.
Do oddania jest cała czwórka. Nie chciałabym ich rozdzielać bo całkiem długo już ze sobą mieszkają, ale w razie potrzeby istnieje możliwość podzielenia ich w pary.

Obrazek Obrazek
Lili: Standard, Maść husky. To bardzo ciekawska i żywiołowa samiczka, której wszędzie pełno choć z początku bywa nieśmiała i bojaźliwa. Skończyła rok.

Obrazek Obrazek
Roxy: Standard, maść husky. Również ciekawska, uwielbia węszyć i zwiedzać. Chętnie garnie sie do ludzi. Skończyła rok.

Obrazek Obrazek
Zosia: Standard, Kapturek agouti. Bardzo przyjacielska i ciekawska, lubi się bawić. Zosia ma 8 miesięcy

Obrazek Obrazek
Jay:: Standard, kapturek agouti. Jay ma również rok i jest siostrą Zosi. Jest ciekawska, ale również najbardziej bojaźliwa i nieufna z całego stadka. Jest bardzo niezależna.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
xiao-he
Kontakt:

Re: Cztery panienki potrzebują nowego domu [Lublin]

Post autor: xiao-he »

Kurcze Lil, tak mi przykro... :'( Jakby się długo domek nie znajdował to mogę dać parce DT...
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”