ładne te Twoje dziewczyny.
 tylko zdjęć więcej i częściej zaglądaj!
mizianko i pozdrowienia.

Moderator: Junior Moderator

Komp w końcu pod ręką więc można więcej działać
 Komp w końcu pod ręką więc można więcej działać  Dziewczyny wymiziam jak tylko wstaną
 Dziewczyny wymiziam jak tylko wstaną  

i więcej relacji oraz zdjęć poprosimy.
 i więcej relacji oraz zdjęć poprosimy. 

A co do wychodzenia to udało mi się opanować sytuację. 2 takie zapięcia jak przy smyczy (do kluczy czy czegoś) po obu stronach załatwiły sprawę i nie da się otworzyć... Ale to co wycierpiałam to moje
 A co do wychodzenia to udało mi się opanować sytuację. 2 takie zapięcia jak przy smyczy (do kluczy czy czegoś) po obu stronach załatwiły sprawę i nie da się otworzyć... Ale to co wycierpiałam to moje 

Bałam się jak to będzie a jest niebo a ziemia! Koszyczki bardzo łatwo się czyści i jest o wieeele lepiej
 Bałam się jak to będzie a jest niebo a ziemia! Koszyczki bardzo łatwo się czyści i jest o wieeele lepiej  Szczurciom też się podobają. Przez to również kolorystyka klatki się zmieniła, bo ze stonowanego kremu z brązem przeszłyśmy na fiolet i pomarańcz
 Szczurciom też się podobają. Przez to również kolorystyka klatki się zmieniła, bo ze stonowanego kremu z brązem przeszłyśmy na fiolet i pomarańcz  Drastyczna zmiana wynika z tego, że nigdzie nie mieli koszyczków w takim kolorze jakim chciałam więc trzeba było podjąć decyzję... Zielony, niebieski, róż czy fiolet... Po staniu 2 godziny w Carrefour'ze z miarą przy półce dokonałam wyboru ; D Na szczęście w Naszem kerfie takie rzeczy są caaałkiem w rogu sklepu gdzie prawie nikt nie chodzi więc mogłam się spokojnie zastanowić
 Drastyczna zmiana wynika z tego, że nigdzie nie mieli koszyczków w takim kolorze jakim chciałam więc trzeba było podjąć decyzję... Zielony, niebieski, róż czy fiolet... Po staniu 2 godziny w Carrefour'ze z miarą przy półce dokonałam wyboru ; D Na szczęście w Naszem kerfie takie rzeczy są caaałkiem w rogu sklepu gdzie prawie nikt nie chodzi więc mogłam się spokojnie zastanowić  Efekt jest zadawalający. Wstawię jakieś zdjęcie jak będzie czas
 Efekt jest zadawalający. Wstawię jakieś zdjęcie jak będzie czas  UUU trochę się rozpisałam
  UUU trochę się rozpisałam