Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Jak to mówią, jak nie urok, to... Mnie dorwały oba na raz, żeby było ciekawiej.
Tymczasem, nasza codzienność w obrazkach.
Kukanie: Fenolka Ftalcia Bagi
Konsumowanie: Muszelka Mauryś Chanelka
Polegiwanie: Chanelka Misieniek Małe Białe Bagisia w najwyższej formie
Kiedyś słyszałam: umierają czwórkami lub siódemkami...
więc jesteśmy myślami z Wami. Tobą i gasnącym Misiem. I cicho, na palcach, zamkniemy drzwi, gdy czas.
Te najukochańsze puchatki tak szybko...
Ostatnio tyle puchatków moich ulubionych, forumowych, zgasło... już...
Nie wiedziałam, że rejestrując się tutaj, tyle pięknych historii przeczytam, obejrzę tyle cudownych zdjęć, że tyle cudnych futer zdobędzie moje serce... i że będę tyle razy płakać.
Dzieciaki są tak wzorcowo grzeczne, że aż nie ma o czym pisać.
Palmyra z Małym Białym posmarkały trochę, ale wystarczyła jedna dawka Scano i witaminek, a raczej postraszenie wetem, żeby obie cudownie ozdrowiały.
Więcej mogłabym napisać o psie, ale to nie forum o takich ogoniastych. To takie małe głupiutkie dziecko, co to wlezie pod prysznic i próbuje wyjść przez szybę, wpadnie do kałuży i zamiast wyleźć, siądzie w środku i się rozpłacze, no i zjada meble skuteczniej, niż szczury.
Nieeee,to małe,wyłupiaste czarne COŚ jest równie inteligentne jak chomik???NIEEE!!!Proszę,obal moje dyrdymały myślowe...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38