Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Nietoperku, Małe Ufolowate jest bardzo bystre, ale tylko kiedy jej się chce. Przechodzi teraz niezwykle upierdliwą fazę mam-więcej-energii-niż-się-w-moim-małym-ciałku-zmieści plus wymiana zębów. Wióruje drewniany stołek na równi, albo i lepiej, niż szczurzaste. Dobrą terapią dla szkodnika jest dwugodzinna sesja z dwoma brytanami mojej siostry - wszystkie trzy padają potem i śpią kilka godzin jak zabite, szczurzaste mogą w tym czasie iść na wybieg, wyjadać psu z miski i nikt nie protestuje.
Niestety, straszenie Małej Białej pomogło tylko na chwilę, od dzisiaj jest na antybiotyku.
Palmyruś katar przeszedł, ale odezwało się serduszko... Włączamy Vetmedin i królewna będzie jeszcze latać jak młódka.
No nie mów,że towarzystwo narozrabiało! I co narobiły?Chwal się,a raczej je
A my się pośmiejemy
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Zacna robota ależ szczurze muszą być z siebie dumne Ładne wykończenie, równe brzegi, idealny kształt, i to przy minimalnym nakładzie środków, no to się może równać jedynie z budową piramid! Szczurzy geniusz jednym słowem
Dopytywałam, czy jedna noc, bo mój mężczyzna nie mógł uwierzyć
Pracowite dziewczyny. Dostrzegam tutaj liczne zdolności Ile to trzeba sił włożyć! A i też pomysł trzeba mieć, na taki równy wykrój. A najważniejsza zdolność- zrobienie niewinnej miny. Ach te ich pomysły, bezcenne....
One są po prostu rozczulające - i jak tu się gniewać??
Spryciary jedne,ale jaka współpraca musiała być!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Znalazłam u Palmyry nowy guz, tym razem w okolicy odbytu. Ostatnią operacją kupiliśmy czas, więcej niż się spodziewałam, ale i tak przeryczałam godzinę. Królewna na razie czuje się nieźle, pomijając kwestie sercowe, które mam nadzieję uda nam się wyregulować lekami i coraz większe problemy z tylnymi nóżkami. Wydaje mi się, że ten guz uciska coś ważnego i utrudnia jej chodzenie.