Spinkowe ogonki

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
dorloc

Re: Spinkowe ogonki

Post autor: dorloc »

Widzę, że Dakota to już się zupełnie brązowa zrobiła. Baśka nadal taka pocieszna. U mnie takim piszczkiem i zarazem taką trochę Dakotą z racji tego pierwszeństwa wszędzie (no i chęci przejęcia władzy nad światem) jest Tola... Ale Tośka jeszcze się nie daje.
Z kolei pierwsza do klatki zazwyczaj przychodzi Trish i odpoczywa. Pewnie też jest najsłabsza, co widać po jej chorowitości i tym, że jest najchudsza ze stada, chociaż nie mogę powiedzieć, żeby apetyt jej nie dopisywał. Akurat ona jest przy misce pierwsza.
A widzę, że Szyszka charakter ma taki, jak siostrunie ;) Też głaskania nie lubią, ale wskakują na kolana i w momencie, kiedy zaczynam głaskać natrętną łapą, zaraz jest w tył zwrot i uuucieczka. Rodzinka... :P
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]
Obrazek
spinka2430
Numer GG: 10899066

Post autor: spinka2430 »

To prawda jest już cała brązowa a na dupce na grzbiecie robią się jej rude pasemka jak by sobie u fryca rude refleksy zrobiła ;D :D ;) i futro ma inne niż dziewczyny bardziej takie nastroszone i grubsze. Co do Szyszki to widzę że siostry podobne, no tak rodzinki się nie wybiera ;D :D choć Szajba jest całkiem inna więc pewnie poszły po ojcu ;D ;D Baśka przegoniła już wielkością Dakotę i Szajbę ale największa nadal jest Szyszka jest długa i nabita ale nie gruba taka filigranowa :) cały miot z tego co widzę jest taki długi chłopaki też :)
Obrazek
Awatar użytkownika
molll

Post autor: molll »

Ależ pannice! Spinka tożto normalnie inne szczury nam tu pokazujesz próbując wcisnąć że to niby te same! nu nu nu! Przecież dakota moja ulubienica całkiem image zmieniła! A basieńka z którą więź rodzinną czuje już się w rękach nie mieści! szook! Miło wejśc po takim czasie tu do Ciebie i takie piękności zobaczyć :) Pozdrowienia! i Miziaki oczywiście! :)
Ze mną: liczi... mango juz za TM ... :'(
Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś.
spinka2430

Dzięki Moll dla Twoich dziewczyn też głaski oczywiście wielkie :) Ja Dakotą jestem zszokowana dostałam szarego mikro maluszka a teraz co ?? No normalnie totalna metamorfoza !! jestem ciekawa czy cała ruda sie nie stanie i może będzie agutem ?? ;D ;D No a Baśka to kluska jakich mało u niej jedynie widać mega boczki ;D no ale ona jeszcze rośnie więc się nie martwię.
Obrazek
dorloc

choć Szajba jest całkiem inna więc pewnie poszły po ojcu
Tak to na pewno przez dziada... ;D
Obrazek
Awatar użytkownika
gosja1

Post autor: gosja1 »

Aaaale dziewczyny cudowne i odrośnięte już! ;D
Co do Szajby, to może rzeczywiście ciąża się na niej odbija. Wiele razy tutaj pisano, że młode szczurcie bardzo obciążają maluchy, więc pewnie dlatego. I w ogóle to wygląda tak jak Kubuś! Futerko jej się tak samo układa i kolory takie same zupełnie. Wdał się w mamę.
To prawda, że ten miot to takie jamniki podłużne ;D Moja mama jak zobaczyła chłopaków, ledwo od ziemi odrośli, to stwierdziła, że "są długie i urosną duzi". No cóż, wygląda na to, że się nie myliła.

Basia i Dakota to dwie ślicznotki. Te głupatkowate miny uwielbiam.. :P

Świetną masz tą klatkę, zazdroszczę :)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
spinka2430

http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=39928
PROSZĘ NIE PYTAJCIE ..... I TAK JESTEM ZAŁAMANA I NIE WIEM CO POWIEDZIEĆ SERCE MI PĘKA >:( >:( >:( :'( :'( :'(
Obrazek
Awatar użytkownika
harleyquinn
Numer GG: 1877527

Post autor: harleyquinn »

: ooooooooooooo
Leoś, Czarek, Enzo oraz Oskar

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=45350
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

Ale... jak to? Czemu? :-[
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Och... Tak mi przykro, wyobrażam sobie co przechodzisz :( Trzymam kciuki, żeby dziewczynki znalazły jakiś dobry dom, w którym mogłyby być razem. Ściskam :-*
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
gosja1

Post autor: gosja1 »

Bardzo mi przykro, spineczko :(. Mam nadzieję, że szybko uda Ci się znaleźć odpowiedni dom.
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
Awatar użytkownika
molll

Post autor: molll »

o cholerka :/ pomogłabym gdybym tylko miała warunki...
Ze mną: liczi... mango juz za TM ... :'(
Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś.
spinka2430

Przywiozę dziewczyny we wtorek do Warszawy jednak potrzebuję dla nich DT na dwa dni do czwartku kto by mógł sie zająć dziewczynami proszę o pomoc :( w czwartek Sylvussia by je zabrała do siebie do weekendu aż nie znajdzie się transport do Krakowa do Xiao .
Obrazek
dorloc

Co to ? Wydajesz swoje pociechy ? Co się stało ? Całe stado ?
Obrazek
spinka2430

I juz dziewczyn nie ma :( ..... Przekazałam je Starszej Pani ..... Od wczoraj Basia i Dakota sa u Nausici a we wtorek pozostała trójka pojedzie do Xiao. Bardzo tródno jest mi to wszystko pisać ....jakos nie mogłam wcześniej sie odezwać , to dla mnie bardzo ciężkie :( strasznie za nimi tęsknię , w domu taka wymowna cisza :/ jedynie jestem spokojna bo dziewczyny sa w dobrych rękach :) kurcze jakie to ciężkie pisać o Nich jak ich juz ze mną nie ma :( mam jedynie pamiątkę w postaci tego wątku , ktory zawsze moge przeczytać i pooglądać zdjecia . Sporo przeszłam z tymi kochanymi zwierzakami , szkoda ze tak krótko :(
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”