Gizmo, Loki, Gus, Frodo i pies ;3
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Pamiętniki szczurzych panów
Zapytaj, bo jeśli to jest w torebce, tak jakby odchodziło ze skórą po naciągnięciu, to może nie ma sensu w pełni usypiać szczura. Moja wetka stwierdziła że to niepotrzebne ryzyko i operowali właśnie na znieczuleniu miejscowym + "głupi jaś", jedna trzymała "naćpanego" ale przytomnego szczura druga cięła, operacja włącznie z szyciem zajęła 5 minut, dopiero się w domu zorientował, że "coś jest nie tak" 

Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
a jak to dokładnie sprawdzić samemu czy jest w tej torebce?
Ze mną: Gizmo, Frodo, Gus, Loki oraz pies Brutus i paput Hektor
Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
Nie wiem dokładnie jak to określić.. U Alka guz był twardy, ale "na macanego" był jakby osobny. Skóra przesuwała się nad nim, i dało się złapać całego guza i pociągnąć do góry. W dotyku jakby się "turlał" w palcach... No, trudno mi to dokładnie opisać :x Z tego co piszesz, weterynarz też uznał, że jest niezwiązany z tkankami, więc wydaję mi się, że ma swoją torbiel, ale na odległość nie stwierdzę, szczególnie, że weterynarzem nie jestem...
W każdym razie opcja operacji bez pełnej narkozy jest, a że nie chcesz ryzykować (co jest zrozumiałe przy dwulatku
) to może być rozwiązanie. Ale upewnijcie się w piątek 
W każdym razie opcja operacji bez pełnej narkozy jest, a że nie chcesz ryzykować (co jest zrozumiałe przy dwulatku

[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Dzieki
w piątek dam znać co i jak 

nieszczęścia chodzą parami ;/ Fredzia na razie nie tniemy, póki co zajmujemy się Tarzanem który ma silną arytmie serca, szumy, i zalane płuca
Zniknęła moja tłusta chodząca kula, sama skóra i kości, wet nie umiał zrobić zastrzyku do mięśniowego, ze względu na ich stan. Powiedział że jeśli się nie poprawi to lepiej pomóc mu odejść, wszystko zależy między innymi od tego w jakim stanie będą płuca 

Trzymamy kciuki za poprawę dla Tarzana, oby leki pomogły!
W pamięci Cookie, Biscuit, Manu, Muffin, Anouk, Kavi, Tytus i Festus.
http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.
http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.
Jesteśmy z Wami, kciuki od nas są.
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Tarzan nie chce nic jeść, ani swojej karmy, ani ulubionej karmy psa, ani sinlacu, co chwilę łapie prety w ząbki i ciężko oddycha i świszczy, a Fredzio cały czas go przytula 

-
- Numer GG: 10899066
Czasami zastanawiam się dlaczego kochamy te ogony mimo że mają tyle wad ..gryzą, psują, nie słuchają, robią po swojemu i jeszcze brudzą .. i wiem .. bo one też nas kochają mimo że mamy tyle wad..
kiedy odbiegają - przychodzi samotność ale potem zaczynamy rozumieć jak wiele wzajemnie można dać. Małe Zwierze - Człowiekowi i Człowiek - Małemu Zwierzęciu. I to nie odchodzi.
Trzymaj się Hajer. Dałaś Mu Dom a to w obecnych czasach więcej niż słowo.
kiedy odbiegają - przychodzi samotność ale potem zaczynamy rozumieć jak wiele wzajemnie można dać. Małe Zwierze - Człowiekowi i Człowiek - Małemu Zwierzęciu. I to nie odchodzi.
Trzymaj się Hajer. Dałaś Mu Dom a to w obecnych czasach więcej niż słowo.
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki

http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Przykro mi
Przynajmniej nie męczył się długo, jeśli to jest jakimś pocieszeniem... Trzymaj się 

[klik!]
Za tęczowym mostem...
- Lilien
- Numer GG: 8356274
Tak mi przykro Hajerku
Walczyliście razem dzielnie i choć odszedł, ty dałaś mu wspaniały dom i wiele miłości.

Ehh jak spokojnie dzisiaj
Fredzio śpi w koszyku w kuwecie, a reszta w sputniku, klatka od rana otwarta a oni nie wychodzą