Ja nie mam problemy z wychudzeniem u moich szczurasów odkąd zaczęłam je karmić JR Farmem (wszystkich ich karm już wypróbowałam i każda była migiem zjadananienazwana pisze:Twoja Rigel ma po prostu cudne kolorki futra, jestem zachwycona!! Co do Komci to nie będę się powtarzać (adres proszę). Na marginesie faktycznie sporawe wagowo te Twoje ogonki. Czym Ty je podkarmiasz
??Moje małe mają ok. 4 m-ce, Helenka waży 215 g a Zosiula 190 g niecałe. Staram się je podkarmiać, bananki, kaszki, inne smakołyki w dużych ilościach dostarczam, ale jakoś słabiutko przybierają. Ale to może spowodowane jest faktem, że trafiły do mnie na początku kwietnia zabidzone i ciężko chore (ważyły po 80 g, Zosia miała zapalenie płuc a Helka ropnie w płucach no i robali więcej niż sierści) i dopiero 2 tyg temu niecałe zakończyliśmy intensywne leczenie i walkę o ich życie. Wet z pulsvetu powiedział, że być może nigdy nie będą należały do grubasków ze względu na wcześniejsze chorowanie. Ale to na marginesie. Cieszę się, że Twoje stadko zaczyna wspólne szczęśliwe życie. Super
![]()
![]()

a do polkowic zapraszam serdecznie