Rosną jak na drożdżach ♥ ^^

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Illis
Numer GG: 44339917

Re: Rosną jak na drożdżach ♥ ^^

Post autor: Illis »

Moje na szczęście zaprzyjaźniły się z pieskami . Raz cholera uciekła mi z klatki ; / wystraszyłam się .. ale co się okazało .. hahaha gdy poszłam do drugiego pokoju spali razem w kojcu , myślałam , że padnę ze śmiechu .. jeszcze przyjął taką pozę na pleckach z łapkami do góry .. wszystkich w nocy pobudziłam ze śmiechu ;D
Szczurki to kochane istotki .. i zasługują na jak najlepsze traktowanie ♥
Miziamy ; )
Obrazek
Awatar użytkownika
paula14s

Post autor: paula14s »

Dokładnie tak ;) Ostatnie stwierdzenie popieram całkowicie ;) Moje istoty mają aż za dobrze czasem ;) No ale są tak kochane że inaczej być nie może ;) Mój psiak akurat jest tak wredny i zazdrosny że nie pozwala się nikomu do mnie zbliżać , a że widzi jak dużo czasu poświęcam moim ogonkom i jak po mnie chodzą i dają buziole to się denerwuje i by je zjadł najlepiej , choć ostatnio próbowałam z mamą i tatą go oswoić z moimi dziewuchami no i było ok ..dotknęli się noskami i nie warczał ani nie był agresywny ale jego zachowanie świadczyło trochę o tym że jednak nie do końca je akceptuje. No cóż życzę Ci przespanej nocy tym razem w całości a swoje pociechy wycałuj i wymiziaj tak jak wczoraj na dobranoc odemnie i od moich czortów ;)
Moje słodkie mordki : http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 42#p956042
W domku: Plamka,Mela,Kamisia,Siwa,Gaja,Amek ,Pandora
Za TM :Maleńka,Pysia, Milka,Luna,Lili,Kawa, Tik Tak,Furia,Agresja,Zorza,Maleńka 2,Koka,Czajnik
Awatar użytkownika
Illis
Numer GG: 44339917

Post autor: Illis »

Wszystko przyjdzie z czasem :) Mam nadzieje , że jednak uda Ci się do końca przyzwyczaić maluszki do pieska :)
Ogonki wykiziane i wycałowane :D .. Dziś średnio dały mi się wyspać .. pobudka o 3 i o 5 ^^ No ale trudno nic z tym nie zrobię.
Teraz jakiś smakołyczek do pysia i lecimy się bawić :))
Obrazek
Awatar użytkownika
paula14s

Post autor: paula14s »

Dzięki ;) A ja mam nadzieję ,że Słodziaki dadzą Ci się wkońcu wyspać , bez nocnych pobudek ;) Miłej zabawy ;)
Moje słodkie mordki : http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 42#p956042
W domku: Plamka,Mela,Kamisia,Siwa,Gaja,Amek ,Pandora
Za TM :Maleńka,Pysia, Milka,Luna,Lili,Kawa, Tik Tak,Furia,Agresja,Zorza,Maleńka 2,Koka,Czajnik
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”