Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
kurcze co to się u ciebie porobiło Gratulacje dla Sardynki, oby się małe dobrze chowały
Ze mną: Gizmo, Frodo, Gus, Loki oraz pies Brutus i paput Hektor Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
Ja to jestem jakaś oderwana od rzeczywistości, dopiero teraz zobaczyłam, że tutaj się cała puszka Sardynek otworzyła!
Imię widocznie zobowiązywało, nie pozostaje nic więcej, jak tylko życzyć morskiej ferajnie zdrowia!
Jak dla mnie miot ten powinien mieć same wodno-morskie imiona
W pamięci Cookie, Biscuit, Manu, Muffin, Anouk, Kavi, Tytus i Festus.
A jak tam się kluseczki mają?
Teraz będę wchodzić na forum nieustannie i odświeżać Ostatni raz maluchami się interesowałam, jak przyszły na świat moje haszczaki, a to już prawie rok!
Nadal nie doszłam do siebie, bo... mamy już tylko 8 żelków. Jeden maluszek odszedł w nocy. Drugiego ratowałam przed chwilą, bo wsadził głowę w dziurę wygryzioną w polarze i mało brakowało, żeby było 7.
Za to teraz Sardynki cierpliwie karmi. Jeśli uda mi się zainstalować oprogramowanie do koma, to zaraz wstawię zdjęcia.
Szkoda maleństwa niech Sardynki nie puszcza żadnego więcej, choć to pewnie od nikogo nie zależało, taki malutki narybek jeszcze wciąż w rękach natury jest...
Dlatego rośniejcie rybcie - i w siłę
Szkoda maluszka, ale niestety, nie wszystkiemu jesteśmy w stanie zaradzić, zapobiec... przytulam
Ciateczkowa Sardynki piękna i dzielna, karmienie na stojaka rulez
O kurcze, dopiero przeczytałam tą nowinkę! Moje gratulacje i przykro mi z powodu jednego maluszka. Tyle się dzieciątek porobiło ostatnio że ja po prostu wariuję. <3