Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ze mną: Gizmo, Frodo, Gus, Loki oraz pies Brutus i paput Hektor Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
Liczba pijawek od wczoraj się nie zmieniła. Próbowałam rozpoznać płeć, niezbyt mi szło, ale obawiam się, że tylko co do 1 glizdki mam podejrzenia, że jest samiczką. Dzisiaj zrobię im przegląd znowu, może któreś jeszcze się zdecyduje.
Bagula chyba OK, upał jej się niezbyt podoba.
Ej jak to jedna samiczka ? Glizdorki Małe , Krewetki i Piranie .. Ja tu już morskie imiona wymyślam patrząc na żelkowe przedszkole ..
Mamuśka Sardynki pięknie te swoje pijawki ogarnia !
Evcia, ja po prostu nie potrafię ich rozpoznać. We wtorek wpada Dulcissima, może wspólnymi siłami ogarniemy. Dzisiaj rano dzieciarnia była jeszcze jednolicie różowa, na wieczór niektóre powlekły się zapowiedzią szarości. Ciekawe, co z nich będzie.
(Sardynki właśnie karmi, maluszki popiskują, jeśli zostaną odepchnięte od baru. )
Choć jeszcze nie czas, to już Ci zazdroszczę takich małych ganiających pikawek
Z rozrzewnieniem wspominam, jak moi chłopcy wyglądali jak młodociane myszki i czas upływał im na kotłowaniu się i pikaniu jak kurczątka
trzymam kciuki za glizdeczki. jak bedziesz robic rezerwacje to sie odezwe :p
moja od "trzynastka" nie jest w ciazy takze jeszcze jakas babe w sierpniu/wrzesniu moglabym wziac
Z nami : Kreska, Tosia (http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=41343) Przetransportowane: 8 przystojniaków i 8 samiczek Za TM [*][/b]: Lucy, Hera, Topej, Fiona, Całka, Aria, Albert, Iskierka, Gabi, Safi, Plamka