Ja jestem obecnie niedaleko Łeby
Moderator: Junior Moderator

wymiziaj
 wymiziaj 
 napewno wymiziam
 napewno wymiziam 

Też mam swoją Lunkę, ale muszę przyznać, że umaszczenie Twojej jest urzekające
 Też mam swoją Lunkę, ale muszę przyznać, że umaszczenie Twojej jest urzekające  No i mam nadzieję, że małe szczurze nieporozumienia wkrótce miną.
 No i mam nadzieję, że małe szczurze nieporozumienia wkrótce miną. Twoja Lunka też jest śliczna
 Twoja Lunka też jest śliczna  Też mam nadzieję że to wszystko jest tylko przejściowe
 Też mam nadzieję że to wszystko jest tylko przejściowe 
 świetne dziewczyny
 świetne dziewczyny 
 hehe a wgl planuję dokoptowąć czwartą niunię do stadka ale nigdzie nie mogę znaleźć w pobliżu ;/
 hehe a wgl planuję dokoptowąć czwartą niunię do stadka ale nigdzie nie mogę znaleźć w pobliżu ;/ Tu ani dobrych weterynarzy w pobliżu ani wielu ludzi którzy mają szczurki , ostatnio na tablicy znalazłam ogłoszenie..babka miała 21 maluchów do wydania i była z Grudziądza , napisałam do niej dzień po tym jak dała ogłoszenie a ta nagle "ogłoszenie nieaktualne" pewnie małe dla węża poszły ;(
 Tu ani dobrych weterynarzy w pobliżu ani wielu ludzi którzy mają szczurki , ostatnio na tablicy znalazłam ogłoszenie..babka miała 21 maluchów do wydania i była z Grudziądza , napisałam do niej dzień po tym jak dała ogłoszenie a ta nagle "ogłoszenie nieaktualne" pewnie małe dla węża poszły ;(