trzeba sprawdzić czy moim też spodoba się ta opcja
  trzeba sprawdzić czy moim też spodoba się ta opcja  Do tej pory wkładałam szmatki, hamak itp. do zamrażarki i potem takie zimne rzeczy daje im do klatki. Z roskoszą układają się w chłodnym gdy jest upał
 Do tej pory wkładałam szmatki, hamak itp. do zamrażarki i potem takie zimne rzeczy daje im do klatki. Z roskoszą układają się w chłodnym gdy jest upał  
Moderator: Junior Moderator

trzeba sprawdzić czy moim też spodoba się ta opcja
  trzeba sprawdzić czy moim też spodoba się ta opcja  Do tej pory wkładałam szmatki, hamak itp. do zamrażarki i potem takie zimne rzeczy daje im do klatki. Z roskoszą układają się w chłodnym gdy jest upał
 Do tej pory wkładałam szmatki, hamak itp. do zamrażarki i potem takie zimne rzeczy daje im do klatki. Z roskoszą układają się w chłodnym gdy jest upał  

Nasza nowa lokatorka
 Nasza nowa lokatorka  

Milka tak jak Tajga jest umaszczenia berkshire
 Milka tak jak Tajga jest umaszczenia berkshire  ma plamę na brzuchu w kształcie rekina widzianego z góry lub z dołu
 ma plamę na brzuchu w kształcie rekina widzianego z góry lub z dołu 
 ♥
 ♥ Tylko że mama nic jeszcze nie wie hihi ;p nie zauważyła narazie albo zauważyła i udaje że nie wie ;p
 Tylko że mama nic jeszcze nie wie hihi ;p nie zauważyła narazie albo zauważyła i udaje że nie wie ;p podobają mi się ich umarszenia <3
 podobają mi się ich umarszenia <3Oj tak! U mnie ostatnio ofiarą szczurzyc okazał się kabel od głośnika (tego do telewizora) hihihi... pff tata się zorientował jak chciał włączyć pogode... troche się zdenerwował... hehehe ale takie życie zaszczurzonych! Nigdy nie wiesz co te stwory wymyślą!! I za to je kochamprzez paula14s » So, 10 sie2013, 18:07
Dziękuję ;* Są cudne i gryzące wszystko co im na drodze stanie heh

Widać wiekowo idzie : Luna - Alfa - 8 mies. , Pyśka - na drugim miejscu - prawie 4 mies. , Lili - na trzeciej pozycji- 3 miesiące i na końcu moja nowa kruszyna Milka - trochę ponad 2 miesiące
 Widać wiekowo idzie : Luna - Alfa - 8 mies. , Pyśka - na drugim miejscu - prawie 4 mies. , Lili - na trzeciej pozycji- 3 miesiące i na końcu moja nowa kruszyna Milka - trochę ponad 2 miesiące  Się dziewuchy ustawiły no no ;p
 Się dziewuchy ustawiły no no ;p
 od razu można je bardziej pokochać od chomików itp.
 od razu można je bardziej pokochać od chomików itp. 
  Później słyszałam jak tacie gadała że znowu futrzaka do domu sprowadziłam ale że jest malutka i śliczna
 Później słyszałam jak tacie gadała że znowu futrzaka do domu sprowadziłam ale że jest malutka i śliczna  Więc pozytywnie
 Więc pozytywnie  hihi
 hihi