Brygada Er - Er - To już koniec brygady

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Megi_82

Re: Brygada Er - Er

Post autor: Megi_82 »

noovaa pisze: [Ja] ojj jakoś Ci to wynagrodzę ^^
[M] Codziennie... kilka miesięcy będziesz mi to wynagradzać ;D
:D
To jak to w końcu jest z tym Twoim małżonkiem, lubi szczury czy nie? :)
Chłopaczysko śliczne :)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38243

[*] Kluseńka, Czarnuszka, Pączek, Tulia, Liwia, Alutka, Tina, Czikita, Bajeczka, Filipek, Szarutka, Gadżet, Thau, Afri, Bąbelek, Dzidzia Rambo, Bulinka, Placuszek, Rudzinka, Bianuszka, Violetka, Wanilka, Lolcia, Tika, Lusia, Elżunia, Anuszka, Klekotek
Awatar użytkownika
noovaa
Numer GG: 8639358

Post autor: noovaa »

Mój m. lubi, ale się nigdy do tego nie przyzna oficjalnie :P
Obrazek
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Awatar użytkownika
Megi_82

noovaa pisze:Mój m. lubi, ale się nigdy do tego nie przyzna oficjalnie :P
Aaaaaa ;) No bo właśnie miałam pewien dysonans, bo kiedyś napisałaś, że on nawet nie tyka ;)
Mój kocha, ale pierwsza jego odpowiedź na pytanie, czy chcemy szczura była "nieee" - co do dziś dnia mu wypominam :D

[*] Kluseńka, Czarnuszka, Pączek, Tulia, Liwia, Alutka, Tina, Czikita, Bajeczka, Filipek, Szarutka, Gadżet, Thau, Afri, Bąbelek, Dzidzia Rambo, Bulinka, Placuszek, Rudzinka, Bianuszka, Violetka, Wanilka, Lolcia, Tika, Lusia, Elżunia, Anuszka, Klekotek
Awatar użytkownika
noovaa

Nie tyka... Jak Misia na operacje umówiłam, powiedział że pójdzie do weta ukradkiem z flachą, namówić żeby mi go uśpił będzie z glowy ::)

Ciągle jakieś kretyńskie, wredne docinki .... ale kiedy nikt nie widzi, gada do nich ... Nefertari bardzo lubi, a Kropkę sam chciał żeby została :P
Obrazek
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Awatar użytkownika
Megi_82

noovaa pisze: Ciągle jakieś kretyńskie, wredne docinki .... ale kiedy nikt nie widzi, gada do nich ... Nefertari bardzo lubi, a Kropkę sam chciał żeby została :P
No to dobrze :)

efu
Kontakt:

Post autor: efu »

uroczy chłopiec :)
Setka, Mufa i Panda.
[*] Morfinek, [*] Serek, [*] Tosia
valhalla

Post autor: valhalla »

noovaa pisze:Nie tyka... Jak Misia na operacje umówiłam, powiedział że pójdzie do weta ukradkiem z flachą, namówić żeby mi go uśpił będzie z glowy ::)
Wiesz, Misia to nawet mój mąż miał dosyć, a on szczury kocha "oficjalnie" :D
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Awatar użytkownika
noovaa

Ale on lubi Misia ;]
Zwyczajnie lubi mi podogryzać, średnio śmiesznymi żartami.

Czasem do niego zagada. Kiedyś wypił, nabrał odwagi i go wymiętosił. Trzymał mi go, jak musiałam zastrzyk zrobić... Poza tym że oboje mamy do Misia dystans, to Miś nie jest gorszy czy gorzej traktowany od reszty szczurów. Ma mniejszy kontakt z ręką, ale mimo wszystko, wszyscy go kochamy ;)... A że mąż ponarzeka... on tak ma i już.

Kiedyś miałam chwilę zwątpienia. Brak czasu, pieniędzy, sił psychicznych .... szczury od kilku dni nie biegały, bo nie miałam jak ich puścić nawet... Wspomniałam mu, że chyba przyjdzie mi je oddać. Jak zwykle żartuje, żebym się ich pozbyła, wtedy powiedział tylko "będziesz żałować". Bo wiedział że myślę o tym serio.

On je lubi, ale w swój durny sposób.
Obrazek
Awatar użytkownika
limomanka

Post autor: limomanka »

noovaa, mam wrażenie, że czytam o moim mężu - dokładnie to samo podejście. Na tymczasy zawsze się krzywi, ale kiedy słyszy ich historie, stwierdza tylko: dobrze zrobiłaś. A Fenka zabronił mi wystawiać do adopcji, bo to był mój wymarzony dumbol ;)
Ze mną:koty: Nutek i Wolfgang oraz suka Masza
Odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach; z dt: Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz kotki: Solo, Aria i Sopran
Awatar użytkownika
noovaa

Wczoraj chłopaczysko oficjalnie usłyszał "Nie lubię Cię!" ::)
Udziabał męża... Mnie Misiu nauczył ostrożności, a jego ... on się niczego nigdy nie nauczy ::)

Zostawiłam ich razem na łóżku na dosłownie minutę. Poprosiłam żeby mi go przypilnował i poszłam ogarnąć jego kuwetę. Pogłaskał, po tulił, pogadali sobie .... i zawarli braterstwo krwi ::)

Ehh ...

On nie jest agresywny, ale wciąż jest wystraszony, a do tego słabiutko widzi ( jak albinos łapie ostrość ). Myślę że to przejściowe zachowanie. Wzięłam go owiniętego w ręczniczek na kolana, drapałam za uchem aż zaczął przysypiać...
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
IHime

Post autor: IHime »

Coś jest na rzeczy z tymi pięknookimi, jasnymi szczurkami i mężami, bo mi Sardynki ustawia ślubnego. ;)
Może rzeczywiście Miś się przestraszył, źle zinterpretował ruch. Jest nieziemsko piękny. :-*
Awatar użytkownika
noovaa

ObrazekObrazek

2 dziabągi po wczorajszych kastracjach.

Ponieważ mnie położyła grypa żołądkowa, dziabągi zawiózł mąż... Beż podczas zastrzyku, znów go pogryzł ::) Tym razem w rękawice, ale jednak.
Obrazek
Awatar użytkownika
Megi_82

Beżuchna :) Jest tak śliczny, że bym mu wybaczyła dziabanie ;) Widać biedak nie radzi sobie ze stresem...
Wygłaszcz obu dziabągów :D

Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

ooo, a co to za koci dziabąg ? Oba ładne, przesyłamy głaski dla biedaczków !
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
noovaa

No jak to ? Pchła jest u nas od maja :P
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”