no i co też ważne, nie jest u niej drogo. Z czystym sumieniem mogę ją polecić każdemu, warto nawet przez cały Poznań do niej jechać
 no i co też ważne, nie jest u niej drogo. Z czystym sumieniem mogę ją polecić każdemu, warto nawet przez cały Poznań do niej jechać 
A miał ktoś może kontakt z doktorem Kollochem z Dębca? Tak z ciekawości czystej, nie mam zamiaru zmieniać weta

Moderator: Junior Moderator

. W poniedziałek poszliśmy na kontrolę, szczuras dostał zastrzyki przeciw świądowi, a dziś był zabieg. Pani Doktor (Joanna Błaszczyk-Cichoszewska) odczekała dość długo z oddaniem mi Balazo, żeby mieć go cały czas na oku. Odebrałam leniwie pełzającego, wybudzonego szczurka. Za wszystko zapłaciłam 150zł, kiedyś zamykałam się w 100, no ale wszystko drożeje.
. W poniedziałek poszliśmy na kontrolę, szczuras dostał zastrzyki przeciw świądowi, a dziś był zabieg. Pani Doktor (Joanna Błaszczyk-Cichoszewska) odczekała dość długo z oddaniem mi Balazo, żeby mieć go cały czas na oku. Odebrałam leniwie pełzającego, wybudzonego szczurka. Za wszystko zapłaciłam 150zł, kiedyś zamykałam się w 100, no ale wszystko drożeje. :) <3
:) <3 Jestem bardzo ciekawy bo wszyscy tutaj bardzo ją polecacie
 Jestem bardzo ciekawy bo wszyscy tutaj bardzo ją polecacie 

)
)

Ale tak jak mówiłam, przedzwoń i się upewnij, to chyba najlepszy sposób, by się dowiedzieć jak zareaguje.
 Ale tak jak mówiłam, przedzwoń i się upewnij, to chyba najlepszy sposób, by się dowiedzieć jak zareaguje.
 Ja jednak wole uprzedzić, że pacjentka może stwarzać spore problemy, żeby nie było niemiłego zaskoczenia.
 Ja jednak wole uprzedzić, że pacjentka może stwarzać spore problemy, żeby nie było niemiłego zaskoczenia.

Wiedzę teoretyczną zdaje się mieć dużą, jest miła i ma fajne podejście, warto dać jej szansę. Tylko drogo...
 Wiedzę teoretyczną zdaje się mieć dużą, jest miła i ma fajne podejście, warto dać jej szansę. Tylko drogo...