Na ostatnie sesje Chrupcia nie mogę się napatrzeć, zaglądam i zaglądam
Moderator: Junior Moderator

Heheh, moje na odwrót całkiemSaaa pisze:Gdybym ja mala tak dobrze. Moi jak sie konczy pora biegania to juz czuja pismo nosem. Zaczynaja uciekac w najbardziej oddalone katy i musze ich ganiac po colym pokoju:(
 Czasami Chrupek gdzieś zaśnie pod kocykiem, ale ustanę koło klatki trochę pocmokam i przychodzi taki zaspany misiu
 Czasami Chrupek gdzieś zaśnie pod kocykiem, ale ustanę koło klatki trochę pocmokam i przychodzi taki zaspany misiu   
 W sumie do starej też wracali, ale nie aż tak żeby pręty gryźć, tylko po to by dostać się do klatkimargot1408 pisze:Nic dziwnego, skoro mają taki apartament
Chłopcy pięknie pozowali do sesji z orzeszkami, wymiziaj modeli ode mnie

Wymiziam obowiązkowo
  Wymiziam obowiązkowo   
 Nie mam o czym pisać, to foty pstrykam i wstawiamMegi_82 pisze:Piękne chłopaczyskaNa ostatnie sesje Chrupcia nie mogę się napatrzeć, zaglądam i zaglądam
 Cieszę się, że się podobają
  Cieszę się, że się podobają 

No pięknie, to ja się muszę po całym forum pętać, żeby się dowiedziećdiana24 pisze:Tak zazdrościłam Ci Twoich kapturowych chłopaków, że na dniach jak wszystko dobrze pójdzie sama będę mieć tylko rudego i bez jajecznego pana
 Gratulacje
 Gratulacje 

HehMegi_82 pisze:No pięknie, to ja się muszę po całym forum pętać, żeby się dowiedziećdiana24 pisze:Tak zazdrościłam Ci Twoich kapturowych chłopaków, że na dniach jak wszystko dobrze pójdzie sama będę mieć tylko rudego i bez jajecznego pana
Gratulacje
A klacisko panów wypasione
 na razie to ciiii, nie zapeszajmy
  na razie to ciiii, nie zapeszajmy   dzisiaj ot tak, dałam ogłoszenie na forum i jeden chłopak się do mnie praktycznie od razu odezwał i to z Łodzi
  dzisiaj ot tak, dałam ogłoszenie na forum i jeden chłopak się do mnie praktycznie od razu odezwał i to z Łodzi   Jesteśmy na etapie negocjacji
  Jesteśmy na etapie negocjacji  

Przy tych drugich tylko moja drobna Mamba z uporem maniaka siedzi i dłubie, dłubie, aż zrobi dziurkę, a wtedy wkraczam ja i w nagrodę jej orzech otwieram
 Przy tych drugich tylko moja drobna Mamba z uporem maniaka siedzi i dłubie, dłubie, aż zrobi dziurkę, a wtedy wkraczam ja i w nagrodę jej orzech otwieram 

A dlaczego tym razem facecik?
 A dlaczego tym razem facecik?   

Tak to ja lubię
  Tak to ja lubię   
 U mnie z włoskim, to było tak- podchodzę i pokazuję orzecha, oba się rzucają jest szał, łapią i spierdzielają (mega śmiesznie to wygląda taki pokraczny bieg, bo ciągle z mordki wypadaMagdonald pisze: Moje panny jeszcze orzechów laskowych w skorupkach nie dostały, ale fakt, na pewno są łatwiejsze do "rozpracowania" niż włoskie - muszę spróbowaćPrzy tych drugich tylko moja drobna Mamba z uporem maniaka siedzi i dłubie, dłubie, aż zrobi dziurkę, a wtedy wkraczam ja i w nagrodę jej orzech otwieram
A jak tam u Was po świętach? Tyłeczki chłopakom urosły?
 ). Schowają za łóżko, powąchają i przychodzą po więcej
). Schowają za łóżko, powąchają i przychodzą po więcej   Nie ważne, że i tak nie rozgryzą ani jednego, to po prostu pazerstwo zaawansowane
  Nie ważne, że i tak nie rozgryzą ani jednego, to po prostu pazerstwo zaawansowane  
 Jak już je wyciągnę żeby się poruszały trochę to zrobią sobie krótką przechadzkę po pokoju i zaraz gdzieś leżą plackiem
 Jak już je wyciągnę żeby się poruszały trochę to zrobią sobie krótką przechadzkę po pokoju i zaraz gdzieś leżą plackiem  
 Jak go Chrupek dorwie, a nie da mu spokoju dopóki tego nie zrobi, to później biedny na każdy mój dotyk od tyłu kopie i podskakuje myśląc, że to jego niewyżyty brat (dziwnie to brzmi, wiem xD). Myślę, że to puszenie się ma coś wspólnego z tymi gwałtami, bo Frań coraz bardziej zaczyna się stawiać. Aj, sama już nie wiem..
  Jak go Chrupek dorwie, a nie da mu spokoju dopóki tego nie zrobi, to później biedny na każdy mój dotyk od tyłu kopie i podskakuje myśląc, że to jego niewyżyty brat (dziwnie to brzmi, wiem xD). Myślę, że to puszenie się ma coś wspólnego z tymi gwałtami, bo Frań coraz bardziej zaczyna się stawiać. Aj, sama już nie wiem..  
 Uwielbia rozłupywać je i wyżerać cały środek
 Uwielbia rozłupywać je i wyżerać cały środek   
  Kto wie, jak mi się tak strasznie spodoba ta spokojność samców może się przerzucę
  Kto wie, jak mi się tak strasznie spodoba ta spokojność samców może się przerzucę  
Ja nie namawiam, nic z tych rzeczy, ale to może być znak, że tak jak u wielu forumowiczów ostatnio, pora się doszczurzyć?fidusiowa pisze: Jak już je wyciągnę żeby się poruszały trochę to zrobią sobie krótką przechadzkę po pokoju i zaraz gdzieś leżą plackiem

Maluszki z pewnością rozruszają towarzystwo
 Maluszki z pewnością rozruszają towarzystwo 

Napiszę tylko, że staram się o powiększenie stadka, o!  I starczy
  Napiszę tylko, że staram się o powiększenie stadka, o!  I starczy   

Twoje szczęście, że fotami nadrabiasz
 Twoje szczęście, że fotami nadrabiasz  
  Mamy i portrety en face, i oba profile, nic a nic nie zmiata, lampa, nie lampa...
 Mamy i portrety en face, i oba profile, nic a nic nie zmiata, lampa, nie lampa...  Przysypiający jest słitaśny
 Przysypiający jest słitaśny  I jaki on ma fajny wicherek na czole, zawsze taki potargany? Ma przez to taki zadziorny pycho
 I jaki on ma fajny wicherek na czole, zawsze taki potargany? Ma przez to taki zadziorny pycho 
 Skarb, pani
 Skarb, pani 
 Zawsze się zachwycam szczurzymi jajkami
 Zawsze się zachwycam szczurzymi jajkami  

I te piękne oczulkii
  I te piękne oczulkii 
Uwielbiam robić zdjęcia, a szczególnie zwierzętom. Cały mój poprzedni komputer był zawalony fotami psówMegi_82 pisze:Aaaale sesyjaTwoje szczęście, że fotami nadrabiasz

Chrupcio to chyba lubi aparat, co?Mamy i portrety en face, i oba profile, nic a nic nie zmiata, lampa, nie lampa...
Przysypiający jest słitaśny
I jaki on ma fajny wicherek na czole, zawsze taki potargany? Ma przez to taki zadziorny pycho
A Franio - co za znaleziskoSkarb, pani
I jakie jajkaZawsze się zachwycam szczurzymi jajkami

I jakaś zupełnie nieszczurza śliczność na focie - wymiziać

On zazwyczaj jak widzi aparat to się odwraca dupką albo odchodzi czym prędzej. To chyba ja mam talent, że on tak korzystnie wygląda na tych zdjęciach
  On zazwyczaj jak widzi aparat to się odwraca dupką albo odchodzi czym prędzej. To chyba ja mam talent, że on tak korzystnie wygląda na tych zdjęciach   
   Za to Franek.. O kobieto, to jest dopiero model! On czasami nawet nie drgnie jak przymierzam się do fotki
 Za to Franek.. O kobieto, to jest dopiero model! On czasami nawet nie drgnie jak przymierzam się do fotki   

O, hej LexieLexiepl pisze:Cudne chłopakiI te piękne oczulkii
Tylko miziać ! Więc małe mizianko ode mnie proszę przekazać

Dzięki, że wpadłaś
 Dzięki, że wpadłaś