Moderator: Junior Moderator
Heheh, moje na odwrót całkiemSaaa pisze:Gdybym ja mala tak dobrze. Moi jak sie konczy pora biegania to juz czuja pismo nosem. Zaczynaja uciekac w najbardziej oddalone katy i musze ich ganiac po colym pokoju:(
W sumie do starej też wracali, ale nie aż tak żeby pręty gryźć, tylko po to by dostać się do klatkimargot1408 pisze:Nic dziwnego, skoro mają taki apartament
Chłopcy pięknie pozowali do sesji z orzeszkami, wymiziaj modeli ode mnie
Nie mam o czym pisać, to foty pstrykam i wstawiamMegi_82 pisze:Piękne chłopaczyskaNa ostatnie sesje Chrupcia nie mogę się napatrzeć, zaglądam i zaglądam
No pięknie, to ja się muszę po całym forum pętać, żeby się dowiedziećdiana24 pisze:Tak zazdrościłam Ci Twoich kapturowych chłopaków, że na dniach jak wszystko dobrze pójdzie sama będę mieć tylko rudego i bez jajecznego pana![]()
HehMegi_82 pisze:No pięknie, to ja się muszę po całym forum pętać, żeby się dowiedziećdiana24 pisze:Tak zazdrościłam Ci Twoich kapturowych chłopaków, że na dniach jak wszystko dobrze pójdzie sama będę mieć tylko rudego i bez jajecznego pana![]()
Gratulacje
A klacisko panów wypasione
U mnie z włoskim, to było tak- podchodzę i pokazuję orzecha, oba się rzucają jest szał, łapią i spierdzielają (mega śmiesznie to wygląda taki pokraczny bieg, bo ciągle z mordki wypadaMagdonald pisze: Moje panny jeszcze orzechów laskowych w skorupkach nie dostały, ale fakt, na pewno są łatwiejsze do "rozpracowania" niż włoskie - muszę spróbowaćPrzy tych drugich tylko moja drobna Mamba z uporem maniaka siedzi i dłubie, dłubie, aż zrobi dziurkę, a wtedy wkraczam ja i w nagrodę jej orzech otwieram
A jak tam u Was po świętach? Tyłeczki chłopakom urosły?
Ja nie namawiam, nic z tych rzeczy, ale to może być znak, że tak jak u wielu forumowiczów ostatnio, pora się doszczurzyć?fidusiowa pisze: Jak już je wyciągnę żeby się poruszały trochę to zrobią sobie krótką przechadzkę po pokoju i zaraz gdzieś leżą plackiem
Uwielbiam robić zdjęcia, a szczególnie zwierzętom. Cały mój poprzedni komputer był zawalony fotami psówMegi_82 pisze:Aaaale sesyjaTwoje szczęście, że fotami nadrabiasz
![]()
Chrupcio to chyba lubi aparat, co?Mamy i portrety en face, i oba profile, nic a nic nie zmiata, lampa, nie lampa...
Przysypiający jest słitaśny
I jaki on ma fajny wicherek na czole, zawsze taki potargany? Ma przez to taki zadziorny pycho
A Franio - co za znaleziskoSkarb, pani
I jakie jajkaZawsze się zachwycam szczurzymi jajkami
![]()
I jakaś zupełnie nieszczurza śliczność na focie - wymiziać
O, hej LexieLexiepl pisze:Cudne chłopakiI te piękne oczulkii
Tylko miziać ! Więc małe mizianko ode mnie proszę przekazać