zagadka dnia- czyja to dupka???

siostrzana miłość <3

owsiaaaaanka!!!

Moderator: Junior Moderator
czartoria- niewiem dokładnie ale chyba chodzi o jad. To lek homeopatyczny czyli dla niedowiarków takich jak ja- czary mary bardziej niż lek... chociaż niektórzy twierdzą że coś tam pomaga... ja dowiedziałam się o jego homeopatycznym działaniu dopiero po fakcie. A szkoda, bo to strata kasy była.czartoria pisze:Piękne dziewczynySylwek pozdrawia i życzy siostrze szybkiego powrotu do zdrowia :*
Co to znaczy kuracja tarantula? W sensie że jakieś substancje z tarantuli lub jej jadu są w leku?
sama niemogę wyjść z podziwu jak ten czas szybko leci... Eve- ze szczurami to trochę jak z dziećmi- stanowią pewnego rodzaju zegar biologiczny przypominający nam bezlitośnie jak szybko się starzejemy...Eve pisze:I takie wiadomości to ja lubię![]()
Kiedy one tych dodatkowych miesięcy ? przecież dopiero co były takie mikrusieWycałuj !
Oczywiście- wszystkie obowiązkowo zostaly odrobaczone... Świerzb to była diagnoza dr Piaseckiego, jednak p. Asia nieco zdziwiona tym zeznaniem- tym bardziej że dziewczyny się nie drapały jakos szczególnie... a ze strupami odkąd pamiętam problemy ma tylko Spika, raz są, podgoimy je rivanolem, potem znów się pojawiają... Niewiem. Łapka się nie poprawia więc to najpewniej nie świerzb.Lizz pisze:Cholercia skąd się bierze ten świerzbowy paskuda;/ Trzymam kciuki za zdrówko! Warto chyba odrobaczyć wszystkie panienki, co? U mnie na szczęście żadnego badziewia nie ma, ale niedawno wszystkie moje baby były kropione.