)
)Przedstawiam wszystkim Ernesta

Moderator: Junior Moderator

)
) 

Już z resztą stada się widział? Ma cudne znaczenie na główce
  Już z resztą stada się widział? Ma cudne znaczenie na główce 
 myślałam że łączyć będzie trzeba a on skok z ramienia do klatki i tyle tego łączenia było
 myślałam że łączyć będzie trzeba a on skok z ramienia do klatki i tyle tego łączenia było 

Boszee jaki słodziutki, skąd go dorwałaś?!?!?
 Boszee jaki słodziutki, skąd go dorwałaś?!?!?

Jedyne 25 kg żywej wagi
 Jedyne 25 kg żywej wagi 
 Zobaczyłam go w nocy w kuwecie jak leżał na boczku to myślałam że już odszedł a on po prostu spał
 Zobaczyłam go w nocy w kuwecie jak leżał na boczku to myślałam że już odszedł a on po prostu spał  Przed oczami wizja usypiania dziadzia i płacz. Tż godzinę mnie uspokajał i w końcu się wydarł że nikogo usypiać nie będę bo widać że nie jest dobrze ale Fredzio cały czas ma tą iskierkę w oku i widać że oprócz tego dobrze się czuje i jest zdrowy i chce szaleć.. Moje maleństwo
 Przed oczami wizja usypiania dziadzia i płacz. Tż godzinę mnie uspokajał i w końcu się wydarł że nikogo usypiać nie będę bo widać że nie jest dobrze ale Fredzio cały czas ma tą iskierkę w oku i widać że oprócz tego dobrze się czuje i jest zdrowy i chce szaleć.. Moje maleństwo 

Fredzio jest teraz w szczurzym niebie, nic go już nie boli.. czeka na Ciebie. Trzymaj się i wygłaszcz stado łącznie z tym największym 25 kilogramowym ogonem ode mnie.
  Fredzio jest teraz w szczurzym niebie, nic go już nie boli.. czeka na Ciebie. Trzymaj się i wygłaszcz stado łącznie z tym największym 25 kilogramowym ogonem ode mnie.