Wszystko inne, czego nie można zakwalifikować do żadnego z podanych działów. Na przykład: kilka objawów, dotyczących ogółu zachowań chorobowych, czy niewydolność kilku organów, obejmujących zarówno wewnętrzne, jak i zewnętrzne.
To jest dobry dział, jeśli nie wiesz gdzie możesz umieścić swój post - by najlepiej pasował.
Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Bardzo mi przykro To bardzo dziwna sytuacja i moze warto by było zrobic sekcje? Nawet w innej lecznicy, zeby miec opinie z zewnatrz? Mozna poprosic potem o zeszycie i oddanie ciałka.
Wiem, że to nie najlepsza chwila,ale tylko sekcja moze pokazac prawdziwą przyczyne odejscia.
Trzymaj sie mocno,dzielnie walczyłyscie!
Niestety nie mam jak już zapłacić za sekcję, ale bardzo jestem ciekawa, co ją zabiło... bardzo mi jej szkoda, miała tylko 8 miesięcy, jak braliśmy z chłopakiem szczurki to ja wybrałam sobie właśnie ją... odeszła leżąc przy mnie w łóżku, wtulona, pod ciepłą kołderką.