Wanda

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
WandziaJaneczka

Wanda

Post autor: WandziaJaneczka »

Wanda to superprzyjacielski szczur dumbo. Uwielbia biegać, bawić się, jeść, sikać na ludzi i przedmioty, rozrabiać. Dla wszystkich, równoeż dla obcych jest niesamowicie otwarta. Z uwagi, iż nie jest w stanie usiedzieć w klatce, niedługo zrobimy jej suprise w postaci kumpeli. A, właśnie nie pisałam Wanda ma pól roku...
Inuki

Re: Wanda

Post autor: Inuki »

Hej!
Widzę, że Twoja szczurcia dostanie najpiękniejszy prezent w życiu - futro do przytulania, iskania i wspólnych zabaw. Powodzenia w łączeniu ;)
Wycałuj ją tam ode mnie i czekam, aż się pochwalisz nowym ogonkiem ;)

Nie mam wielkiego doświadczenia włączeniu, ale radzę Ci na ten czas zorganizować sobie parę dni na siedzenie przy klatce - nie będziesz w stanie zostawić ich samych ;)
Awatar użytkownika
unipaks

Re: Wanda

Post autor: unipaks »

Wanda na pewno będzie szczęśliwa, jak już się z przybyłą koleżanką zaakceptują :)
Wygłaszcz ją ode mnie i moich bab, i wstaw jakieś fotki dziewuszki :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”