Szczury to są jednak nieobliczalne...
Majaki Nocne - doszczurzenie ekstremalne
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Majaki Nocne - kopiemy!
Oj, to testosteron mu podskoczył
w życiu mnie coś takiego nie spotkało.
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
Marcinek właśnie szykuje się do jajcięcia u weta. Mąż się mnie teraz boi, skoro jeden szczurzy wyskok kończy się kastracją w ciągu nieco ponad 24h.
Tak sobie myślę, czy dobrze zrobiłam, bo Marcinek pewnie by wyrósł z burzy hormonalnej i dalej by był sympatycznym paszczakiem, tendencje miał zdecydowanie pozytywne, ale bez jajek chyba będzie mu łatwiej, szybciej się przystosuje, baby w pobliżu nie będą go wyprowadzały z równowagi. No i kastracika chyba łatwiej wyadoptować.
Edit: Jesteśmy w domu, niektórzy lżejsi o jajka, zajadamy kolację. Marcinek jeszcze troszkę zszokowany, ale w dobrej kondycji.
Tak sobie myślę, czy dobrze zrobiłam, bo Marcinek pewnie by wyrósł z burzy hormonalnej i dalej by był sympatycznym paszczakiem, tendencje miał zdecydowanie pozytywne, ale bez jajek chyba będzie mu łatwiej, szybciej się przystosuje, baby w pobliżu nie będą go wyprowadzały z równowagi. No i kastracika chyba łatwiej wyadoptować.
Edit: Jesteśmy w domu, niektórzy lżejsi o jajka, zajadamy kolację. Marcinek jeszcze troszkę zszokowany, ale w dobrej kondycji.
I jak się czuje bezjajeczny chłopak? 
Obrażony za brak... wybiegu. 
IHime pisze: Marcinek właśnie szykuje się do jajcięcia u weta. Mąż się mnie teraz boi, skoro jeden szczurzy wyskok kończy się kastracją w ciągu nieco ponad 24h.
To ci Marcinek, doigrał się
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Właśnie szczurzaste i Ejka zgodnie zbierają karmę, którą któreś wysypało z pojemnika. 
IHime pisze:Mąż się mnie teraz boi, skoro jeden szczurzy wyskok kończy się kastracją w ciągu nieco ponad 24h.
No, nadrobiłam w końcu zaległości
Cieszy mnie, że są ludzie którzy widząc oswojonego szczurka poszukają pomocy, a nie uciekną z krzykiem
A digging boxa chyba nigdy nie zrobię po tym opisie destrukcji
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Żyjemy, ale co to za życie, kiedy spędza się je w pracy. Siłą rzeczy wybiegi są krótkie, chociaż dla mnie bardzo relaksujące, kiedy mogę się wreszcie napatrzeć, naprzytulać, namiziać tych moich paskud. Tylko wybiegi Marcinka dostarczają mi adrenaliny. Boję się skurczybyka po tym solidnym dziabie i kilku innych zadraśnięciach, chociaż równocześnie nadal czuję do niego sympatię, bo widzę, że ciągnie go do ludzi, tylko zachować się nie umie.
Reszta ogoniastych ma się dobrze, Muszka się starzeje, Mauryś grubszy niż kiedykolwiek, młodzież zaraźliwie młodzieńcza.
Jeszcze przez jakiś czas mogę być obecna głównie duchem, mam kilka ważnych spraw do ogarnięcia.
Reszta ogoniastych ma się dobrze, Muszka się starzeje, Mauryś grubszy niż kiedykolwiek, młodzież zaraźliwie młodzieńcza.
Jeszcze przez jakiś czas mogę być obecna głównie duchem, mam kilka ważnych spraw do ogarnięcia.
Czekam cierpliwie, choć faktycznie mało Was ostatnio...
Czy Marcinek nadal dziabie, czy po prostu mu nie dowierzasz?
Czy Marcinek nadal dziabie, czy po prostu mu nie dowierzasz?
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38243
[*] Kluseńka, Czarnuszka, Pączek, Tulia, Liwia, Alutka, Tina, Czikita, Bajeczka, Filipek, Szarutka, Gadżet, Thau, Afri, Bąbelek, Dzidzia Rambo, Bulinka, Placuszek, Rudzinka, Bianuszka, Violetka, Wanilka, Lolcia, Tika, Lusia, Elżunia, Anuszka, Klekotek
[*] Kluseńka, Czarnuszka, Pączek, Tulia, Liwia, Alutka, Tina, Czikita, Bajeczka, Filipek, Szarutka, Gadżet, Thau, Afri, Bąbelek, Dzidzia Rambo, Bulinka, Placuszek, Rudzinka, Bianuszka, Violetka, Wanilka, Lolcia, Tika, Lusia, Elżunia, Anuszka, Klekotek
Dziabie, a przynajmniej jeszcze jakiś czas temu próbował, a że robił to mocno, teraz nie daję mu okazji. Boję się go i nie umiem czytać jego mowy ciała. U moich paskud wiem, w jakim są nastroju, kiedy mają ochotę na zaczepkę, a kiedy nie, a jego nie rozumiem. Ale on tak paczy, że nie sposób go nie lubić...
Re: Majaki Nocne Mołszyn Pikczer Prezents!
Zanim pomarudzę, wracamy z dowodem, że żyjemy: Dzień jajka! 
Oooo, dzień jajka to jedna z moich ulubionych rozrywek, nigdy mi się nie znudzi
Ale widzę w końcu rozparcelowały, przyznaj, nadtłukłaś im?
Ale widzę w końcu rozparcelowały, przyznaj, nadtłukłaś im?
Wyszukiwarka nie gryzie
Dziękuję! Będę dzisiaj cały dzień uśmiechnięta
Ta szczurza gromada rozpracowująca jajo, to jest tak świetne zjawisko, że aż zamarzyłam, by kiedyś mieć takie stadko pod swoją opieką.
Ach, i oczywiście Maurycek mój w roli głównej! To jest najznamienitszy szczurzy aktor.
Ta szczurza gromada rozpracowująca jajo, to jest tak świetne zjawisko, że aż zamarzyłam, by kiedyś mieć takie stadko pod swoją opieką.
Ach, i oczywiście Maurycek mój w roli głównej! To jest najznamienitszy szczurzy aktor.
- Paul_Julian
- Kontakt:
Mundial jak sie patrzy !!IHime pisze:Zanim pomarudzę, wracamy z dowodem, że żyjemy: Dzień jajka!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha