p.s. trzymam kciuki za chorowitkę
Kijankowe stadko :)
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Kijankowe stadko :)
Diano,dasz radę zrobić wspólne zdjęcie Iskierce i Gabi?(pokaże Totkowi 
 ).A tak poważnie-one takie drobne,czy tak wychodzą na zdjęciach?Toto bardzo ostatnio zmężniał,urósł 

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/833 ... ddd8b.html Jak miło, że hamaczki po moich ogonkach służą dalej Twojemu stadku... 
 Echh aż się łezka w oku zakręciła z tęsknoty...

9 duszyczek za TM [*]

Więcej zdjęć będzie, ale później  
 Na razie kompletnie nie mam do tego głowy...
Iskierka i Gabi są drobne, ale są raczej wielkości normalnych samic. To Aria jest ogromna i tak się wydaje
  Miałam już mniejsze samice, więc mogę śmiało stwierdzić, że siostry do najmniejszych i najdrobniejszych nie należą  
  Szczególnie Gabi, która od jakiegoś czasu rośnie wszerz  

Aniu, tak naprawdę używam tylko trzech Twoich hamaczków i szmatek, które mi dałaś
  Nie psują ich na razie, więc te, które są prawie nowiutkie czekają na czasy swojej świetności  
  Nigdy nie odwdzięczę Ci się za te wszystkie prezenty, które służą nam z powodzeniem już prawie rok  

A na łezkę mam pocieszenie
  Okazało się, że 13-go lipca zjeżdżamy na trochę do Ostrowca (jakieś 2 tyg.), bo potem jedziemy na urlop, więc i tak szczury musiały by przyjechać do rodziców i tak  
 Więc przed przeprowadzką do Krakowa wracamy na chwile na stare śmieci  
  Więc wpadaj na kawkę i pieszczoty z moimi maluchami  

Iskierka i Gabi są drobne, ale są raczej wielkości normalnych samic. To Aria jest ogromna i tak się wydaje
Aniu, tak naprawdę używam tylko trzech Twoich hamaczków i szmatek, które mi dałaś
A na łezkę mam pocieszenie
Z nami : Kreska, Tosia (http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=41343)
Przetransportowane: 8 przystojniaków i 8 samiczek
Za TM [*][/b]: Lucy, Hera, Topej, Fiona, Całka, Aria, Albert, Iskierka, Gabi, Safi, Plamka

Za TM [*][/b]: Lucy, Hera, Topej, Fiona, Całka, Aria, Albert, Iskierka, Gabi, Safi, Plamka
Jak słodko, zgodnie jedzą z takiej małej miseczki 
 Moje przy takiej już by się prały po pyskach 
 Czasem się zastanawiam, czy nie poszukać im jakiegoś korytka 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38243
[*] Kluseńka, Czarnuszka, Pączek, Tulia, Liwia, Alutka, Tina, Czikita, Bajeczka, Filipek, Szarutka, Gadżet, Thau, Afri, Bąbelek, Dzidzia Rambo, Bulinka, Placuszek, Rudzinka, Bianuszka, Violetka, Wanilka, Lolcia, Tika, Lusia, Elżunia, Anuszka, Klekotek

[*] Kluseńka, Czarnuszka, Pączek, Tulia, Liwia, Alutka, Tina, Czikita, Bajeczka, Filipek, Szarutka, Gadżet, Thau, Afri, Bąbelek, Dzidzia Rambo, Bulinka, Placuszek, Rudzinka, Bianuszka, Violetka, Wanilka, Lolcia, Tika, Lusia, Elżunia, Anuszka, Klekotek
Megi u mnie na szczęście nigdy nie było zbyt ostrej wymiany zdań przy misce  

Byłyśmy u kontroli. Od niedzieli nie było żadnych upławów, miałyśmy zrobić rtg, jednak nie wiele by nam pokazało, więc wykonałyśmy usg. Macica tylko przy jednym rozgałęzieniu ma troszkę śluzu, który zalega, a tak ogólnie jest już czysto. Macica nie jest zbytnio powiększona, czyli wszystko idzie ku dobremu
  Na śluz dostała jeszcze baytril na 8 dni, a ten lek co wcześniej miała płukanie to był rozcieńczony jodofom. Lek do płukania macicy u bydła  

Byłyśmy u kontroli. Od niedzieli nie było żadnych upławów, miałyśmy zrobić rtg, jednak nie wiele by nam pokazało, więc wykonałyśmy usg. Macica tylko przy jednym rozgałęzieniu ma troszkę śluzu, który zalega, a tak ogólnie jest już czysto. Macica nie jest zbytnio powiększona, czyli wszystko idzie ku dobremu

Jak tam?
Czy przypadkiem nie jesteś już po obronie?

Czy przypadkiem nie jesteś już po obronie?

U nas wszystko ok  
  Dzięki Megi za pamięć  
  Tak ja już po obronie  
  Jestem już właścicielem szczurów z tytułem naukowym  

Zaraz po obronie przeprowadziłam się do rodziców, więc czasu brak, bo trochę trzeba rodzicielom pomóc.
Miałam napisać wczoraj, ale zapomniałam więc będzie dziś

20.07.

Aria - ok. rok i 3 miesiące
Iskierka i Gabi - obydwie skończyły rok!!!

Albert - umownie rok i 6 miesięcy
Moje maluchy dopiero dziś dostaną prezenty w postaci kolb

Szczury po przyjeździe do domu zrobiły się jakoś bardziej ruchliwe
  Podoba im się w domu i to, że zawsze ktoś przyjdzie i podrzuci jakiś smakołyk  
  Nawet Gabi jakoś tak mniej strachliwa się wydaje.
Aria skończyła już antybiotyk i wszystko na razie z całą bandą ok
  Bo przecież najważniejsze, że zdrowe  

Na dniach w końcu pocykam zdjęć. Spróbuje wam pokazać jak bardzo Iskierka się zmieniła. Jednak na haszczorach to widać najbardziej

Zaraz po obronie przeprowadziłam się do rodziców, więc czasu brak, bo trochę trzeba rodzicielom pomóc.
Miałam napisać wczoraj, ale zapomniałam więc będzie dziś
20.07.
Aria - ok. rok i 3 miesiące
Iskierka i Gabi - obydwie skończyły rok!!!
Albert - umownie rok i 6 miesięcy
Moje maluchy dopiero dziś dostaną prezenty w postaci kolb
Szczury po przyjeździe do domu zrobiły się jakoś bardziej ruchliwe
Aria skończyła już antybiotyk i wszystko na razie z całą bandą ok
Na dniach w końcu pocykam zdjęć. Spróbuje wam pokazać jak bardzo Iskierka się zmieniła. Jednak na haszczorach to widać najbardziej

Obiecane  
  Niewiele, ale zawsze coś  
  Ogólnie moje stworzenia się zrobiły strasznie ruchliwe (szczególnie Aria) w mieszkaniu rodziców, więc ciężko było uchwycić coś ładnego  
 Chyba przesiadywanie w trakcie remontu im się podoba  
 Dlatego też ze względu na warunki panujące w domu, z góry przepraszam za syf, który może być widoczny na zdjęciach.
Na początek Iskierka jej metamorfozy w ciągu roku

Ostatnie jest dzisiejsze
Dwa zdjęcia Gabi

Drugie również dzisiejsze
Solenizantki obecnie
 Dla carola138 - wszystkiego najlepszego dla braciszka Toto  

A teraz reszta, która udało mi się dziś pstryknąć

Na początek Iskierka jej metamorfozy w ciągu roku

Ostatnie jest dzisiejsze
Dwa zdjęcia Gabi

Drugie również dzisiejsze
Solenizantki obecnie

A teraz reszta, która udało mi się dziś pstryknąć

No to gratuluję serdecznie 

Przegapiłam posta... Najlepsze życzenia dla Iskierki i Gabi 
Super foto, dokumentacja z haszczenia robi wrażenie, jakoś na co dzień tego nie widać aż tak
A a nagłemu turbodoładowaniu się nie dziwię ani trochę - remonty to raj dla ogonów
 Co chwilę coś się zmienia, zakamarki do zwiedzania wędrują jak w Cube 2, znam to 
 Moje baby trafiły do nas w sam środek niemal, co to był za fun, plac zabaw jak w kalejdoskopie, Michał malował, a Kluseczka siedziała z nim na drabinie 

Super foto, dokumentacja z haszczenia robi wrażenie, jakoś na co dzień tego nie widać aż tak
A a nagłemu turbodoładowaniu się nie dziwię ani trochę - remonty to raj dla ogonów

hmm,ten tego jakby to napisać.Zapomniałam o urodzinach dziecka  
 No nic,jutro skoro świt trzeba tort upiec i udawać,że nic się nie stało(Diano,dzięki za przypomnienie 
 ).
Haszczanka identyczna jak mój synuś,może trochę mniejsza
 Muszę zrobić aktualną fotę,to zobaczysz jakiego dziewczyny maja przystojnego brata.
Chłopak nadal trzyma fason,zero chorób.U Ciebie widzę,że też wszystko okey.Oby jak najdłużej.Przesyłam urodzinowe

Haszczanka identyczna jak mój synuś,może trochę mniejsza
Chłopak nadal trzyma fason,zero chorób.U Ciebie widzę,że też wszystko okey.Oby jak najdłużej.Przesyłam urodzinowe
Jakie masz już duże baby 
 Dobrze, że nie chorują, mam nadzieję, że taki stan zachowa się jak najdłużej. 
Gratuluję Tobie osobistego sukcesu naukowego

Zdjęcia jak zwykle cudowne, a haszczak niesamowicie wyhaszczał

Gratuluję Tobie osobistego sukcesu naukowego
Zdjęcia jak zwykle cudowne, a haszczak niesamowicie wyhaszczał
Powracamy po urlopie  
  2 tygodnie odpoczynku i powrót do rzeczywistości jest okropny  

Zaraz przed wyjazdem mieliśmy delikatne zapalenie dróg moczowych u Arii. W samochód do weta, ale na szczęście antybiotyk załatwił sprawę, a rodzice musieli tylko raz jechać na kontrolę.
Obecnie już jest wszystko ok, ale poprzez wakacje u dziadków towarzystwo mi się rozpasło i oczywiście najbardziej widać po kim? Po Arii...
Pod koniec sierpnia przeprowadzka do Krakowa. Trzymajcie kciuki żeby szczury dobrze zniosły kolejną przeprowadzkę

Zaraz przed wyjazdem mieliśmy delikatne zapalenie dróg moczowych u Arii. W samochód do weta, ale na szczęście antybiotyk załatwił sprawę, a rodzice musieli tylko raz jechać na kontrolę.
Obecnie już jest wszystko ok, ale poprzez wakacje u dziadków towarzystwo mi się rozpasło i oczywiście najbardziej widać po kim? Po Arii...
Pod koniec sierpnia przeprowadzka do Krakowa. Trzymajcie kciuki żeby szczury dobrze zniosły kolejną przeprowadzkę

20.08.  

Aria - ok. rok i 4 miesiące
Iskierka i Gabi - rok i miesiąc
Albert - umownie rok i 7 miesięcy
Stado czuje się dobrze
 Przepraszam za takie zaniedbywania wątku, ale nadrobię to już jak ustatkuje sprawy mieszkaniowe i znajdę pracę. Jutro jadę na pierwszą rozmowę kwalifikacyjną, więc tym razem poproszę o kciuki dla mnie, bo się stresuję  

Od września przeprowadzka i w końcu więcej czasu dla moich pociech, bo przez ciągłe zamieszanie, remont i moje wyjazdy rzadko są wypuszczane...
Potem, kto wie... może jak się uda namówić narzeczonego do będzie jeszcze jeden chłopaszek
  Ale na razie ciiii.... 

Aria - ok. rok i 4 miesiące
Iskierka i Gabi - rok i miesiąc
Albert - umownie rok i 7 miesięcy
Stado czuje się dobrze
Od września przeprowadzka i w końcu więcej czasu dla moich pociech, bo przez ciągłe zamieszanie, remont i moje wyjazdy rzadko są wypuszczane...
Potem, kto wie... może jak się uda namówić narzeczonego do będzie jeszcze jeden chłopaszek

Oczywiście trzymam kciuki za Ciebie. Powodzenia  

No i oczywiście liczę na nową dupkę w stadzie

No i oczywiście liczę na nową dupkę w stadzie
Nooo, powrót do rzeczywistości po urlopie jest straszny, fakt 

Fajnie, że wszystko gra
 Co do upasienia... hm, gdybym ja zostawiła szczury mojej mamie, odebrałabym toczące się kulki 
Trzymam kciuki za nowego chłopaczka, i pamiętaj o małym szantażyku
I za udaną i owocną rozmowę o pracę również

Fajnie, że wszystko gra
Trzymam kciuki za nowego chłopaczka, i pamiętaj o małym szantażyku
I za udaną i owocną rozmowę o pracę również