POZNAŃ - WARSZAWA lub POZNAŃ - LUBLIN
Moderator: Junior Moderator
POZNAŃ - WARSZAWA lub POZNAŃ - LUBLIN
Poszukuję transportu na trasie Poznań - Warszawa lub Poznań - Łódź dla dwóch szczurzyc. Jeśli będzie trzeba, jestem w stanie zwrócić koszty podróży.
Ze mną: Jodie, Zoey
_________________________________________________________________________________________________________
[*] Mary Jane
[*] Effy
_________________________________________________________________________________________________________
[*] Mary Jane
[*] Effy
Re: POZNAŃ - WARSZAWA lub POZNAŃ - LUBLIN
Przepraszam za błąd, Poznań - Warszawa lub Poznań - LUBLIN
[*] Mary Jane
[*] Effy
[*] Mary Jane
[*] Effy
Mój L. będzie jechał jakoś w ten weekend z Poznania do Warszawy, mogę zapytać czy by zabrał dziewczyny.
A powiedz mi jeszcze czy wtedy z Warszawy je ktoś odbierze/weźmie?
A powiedz mi jeszcze czy wtedy z Warszawy je ktoś odbierze/weźmie?
Tak, wtedy do Warszawy sama po nie pojadę
[*] Mary Jane
[*] Effy
[*] Mary Jane
[*] Effy
Będzie jechał chyba w piątek albo sobotę, ale bardziej prawdopodobne to sobota
W wawie szczurki chciałabym żeby były odebrane do poniedziałku, bo pon/wtorek wyjeżdżam.
W wawie szczurki chciałabym żeby były odebrane do poniedziałku, bo pon/wtorek wyjeżdżam.
A mogłabym już w sobotę je odebrać?
[*] Mary Jane
[*] Effy
[*] Mary Jane
[*] Effy
Pewnie, że tak
Tylko może być mała zmiana planów i jutro będzie jechał. Najlepiej jak szczury by zostały dostarczone w piątek, tak będzie najbezpieczniej Dokładnie będę wiedziała jutro.
Podaj do siebie namiar na PW i ogólnie już się dogadamy na PW
Tylko może być mała zmiana planów i jutro będzie jechał. Najlepiej jak szczury by zostały dostarczone w piątek, tak będzie najbezpieczniej Dokładnie będę wiedziała jutro.
Podaj do siebie namiar na PW i ogólnie już się dogadamy na PW