Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Powoli zbieram się do powrotu na forum, powrotu do świata żywych...
Styczeń był naprawdę wykańczający ..
Dodam, że Kokardka odeszła w dzień mojej przeprowadzki..Mam wyrzuty sumienia, że w tym zamieszaniu nie poszłam jej ulżyć... Ale wiem, że umarła przy mnie w łóżku, śpiąc na dłoni...Te ogromne guzy oraz jednak ropnie przerzutowe musiały ją już ostatecznie osłabić, po tym wszystkim co przeszła..Operować się nie dało, bo krwotok murowany, przy jej krzepliwości...
Co do reszty stadka, to różnie -- raczej czas chorobowy - Noktucha - coś dziwnego z oczętami się jej dzieje, mianowicie spuchnięte powieki i jedno oczko trochę bardziej wystające (dostaje krople sterydowe na razie) Shirin własnie kończy antybiotyk, z okazji ropnia przy cewce moczowej, Sandijka wciąż na Tamoxifenie, niestety ostatnio pojawił się drugi (a własciwie trzeci, licżąc już wyciętego) guzek, natomiast naszego sadlaka radość życia i pełnia hedonizmu (spanie, jedzenie,spanie,jedzenie) nadal nie opuszcza, co skutkuje coraz okrąglejszymi kształtami
Noszę się też z masochistycznym zamiarem doszczurzenia (to się nigdy nie skończy..!!!??) GMR... cd nastąpi
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila