Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
jakby mnie ktoś zapytał jak oswajać szczura to chyba bym nie umiała powiedzieć chyba obecność, obecność i jeszcze raz obecność, a na przykładzie Horpyny przekonałam się, że to i tak sam szczur zadecyduje kiedy zaufać i przyjaźń odwzajemnić
trzymam kciuki za Sorana, w pierwszym rzędzie oczywiście żeby nic złego nie zdiagozowali w Warszawie, a jeśli, nie daj boże, to oby wdrożyli dobre pomocne leczenie
Do 9tego ? Świetnie :/ A dr Kasia ma doświadczenie w sercowcach ? Bo ja mieszkam w 3miescie, i będę jechać specjalnie w tygodniu, bo w sobotę przeciez jest nieczynne. Niech to szlag trafi.
Wolę , zeby coś zdiagnozowali, bo oczywiscie wszyscy twierdzą, ze nic nie jest, a ja widzę , że jednak coś jest.
Kurczę, oby jednak te kłopoty u Soranka nie były poważne... Niech los będzie mu przychylny, prosimy! Trzymamy kciuki za jego zdrowie i dobre samopoczucie i ślemy całusy zarówno w starsze, jak i młodsze noski
Soran jest speszyl. Po kalm aid dostal biegunki. Myslalem najpierw,ze to od betaglukanu,ale jednak nie.
Dalem spory okruch wegla. Ma apetyt,tylko chrumczy . Zdecydowalem,ze czekamy az dr Rzepka wróci z urlopu.
Oj, biedny Soranek... Dotąd nie słyszałam, żeby jakiś zwierzak miał po tym problemy; faktycznie pechowy szczuras czy co..?
Niech wszelkie problemy odejdą wraz ze starym rokiem i pozwolą nadejść nowym, dobrym dniom, bez chorób i zmartwień. Pozdrawiamy serdecznie!
Odstawiliśmy Kalm aid. Być może Soran nie toleruje jakiegoś łącznika, który jest w składzie ? Plyn przechowywalem w szufladzie ( zgodnie z instrukcją).
Wprawdzie skład nie wskazuje np. na mleko
1 litr preparatu zawiera: L-tryptofan (50g), niacyna (0,6g), tiamina (0,12g), L-teanina (0,03g), witamina B6 (0,01g), sorbitol, karboksymetyloceluloza, ekstrakt karmelu, sorbinian potasu, benzoesan sodu (konserwant), woda (nośnik).
Co miało pomóc to pomogło, trudno. Myslę, ze chyba i tak jest spokojniejszy, wprawdzie nadal miewa czkawki, ale wyglada na to, ze wyluzował bardziej. Wciąz oczywiscie ucieka od ręki , ale chetniej przesiaduje w hamaku, i nie jest spięty. A przynajmniej taką mam nadzieję
Malwinka wczoraj pulsowała oczami. Kajtek maly caly sie trząsł, bo nie umie pulsować jescze Z Mysią sie tłuką , piszczą i przewracają akurat gdy chcę spać. To komiczne, jak robia fikołki, padają na plecy i nic im nie jest.
lataly sobie ze starszakami po łózku, ale potem nie ma , bo chciałem cyknąc całą 4kę, ale za szybko biegają
może naturalna melisa Soranowi dobrze by posłużyła, na mnie co prawda zioła nie bardzo działają, ale skoro właściwości uspokajające jej się przypisuje to coś w tym musi być ...
(a biegunka bez wątpliwości po kalmaid ? nie równolegle w jadłospisie podejrzanego nie było )
dwa małe niewyżyte kajtki podsunęły mi w wyobraźni obrazek - zdublowanego szczurzego Filemona, a zdublowany Bonifacy
w osobie Kredki i Sorana pewnie z wysokości hamaka patrzy i oczami przewraca
To na pewno kalm aid,ale nie wykluczam zwarzenia sie płynu w strzykawce. Smak sie nie zmienil,ale Soran przez ostatnie 2dni nie chcial go pic. A on wszystko chetnie pije. Wiec moze jednak to jakas reakcja zaszła.