NIETOPERENDING STORY
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Ośmiu Wspaniałych i Kochany Monż ;D
Trzymaj się Nietoperrku
[*] dla Kleosia, biegaj znowu bez bólu i problemów...
[*] dla Kleosia, biegaj znowu bez bólu i problemów...
Siedzę i ryczę
[*] dla Kleośka
Tak strasznie mi przykro Nietoperku, że aż brakuje słów

[*] dla Kleośka
Tak strasznie mi przykro Nietoperku, że aż brakuje słów

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Weszłam tu nie po to, żeby przeczytać takie wiadomości, tylko poprawić humor
Kleosiu kochany, już nic cię nie boli. Pozostaje tylko ból w ludzkich sercach.
Śpij dobrze [*]

Kleosiu kochany, już nic cię nie boli. Pozostaje tylko ból w ludzkich sercach.
Śpij dobrze [*]
pusto... 
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)

TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
Przykro mi Iwonko
Miałam wielką nadzieję, że Kleofaś da radę...
Trzymaj się, kochana
Kleofasku...
[*]

Miałam wielką nadzieję, że Kleofaś da radę...
Trzymaj się, kochana

Kleofasku...

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
-
- Kontakt:
Dziwnie tak jakoś u nas.Cicho w klatce,tak jakby chłopaki chcieli szacunek dla Kleofasa pokazać.Nikt się nie bije,cisza i zgoda.
Przed jego odejściem,tłukli się ostro o jego "fotel",każdy nagle chciał zostać alfą.A po jego śmierci tak jakby po cichutku,między sobą wybrali przywódcę.Tajne głosowanie,nie burzące żałoby...Wyraźnie widać,że nowym alfą został Niko Pudzianowski.Mój grubas kochany,zyskał przez to jeszcze bardziej na pewności siebie,a reszta chyli przed nim czoła.Wszyscy w pełni zgodni co do wyboru.
Monż zaczął się jakoś dziwnie zachwycać małym Otisiem...Chyba swoją "niewjegostylu" radością na widok nowego lokatora,chce odciągnąć moje myśli od Kleosia...
A ja nie potrafię się nawet cieszyć z tego,że mały Oti zostaje...
Przed jego odejściem,tłukli się ostro o jego "fotel",każdy nagle chciał zostać alfą.A po jego śmierci tak jakby po cichutku,między sobą wybrali przywódcę.Tajne głosowanie,nie burzące żałoby...Wyraźnie widać,że nowym alfą został Niko Pudzianowski.Mój grubas kochany,zyskał przez to jeszcze bardziej na pewności siebie,a reszta chyli przed nim czoła.Wszyscy w pełni zgodni co do wyboru.
Monż zaczął się jakoś dziwnie zachwycać małym Otisiem...Chyba swoją "niewjegostylu" radością na widok nowego lokatora,chce odciągnąć moje myśli od Kleosia...
A ja nie potrafię się nawet cieszyć z tego,że mały Oti zostaje...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
[*] leć Kleosiu
będziemy tęsknić

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
-
- Kontakt:
Ostatnie zdjęcia Kleofasa,te z ostatniej nocy...Chyba czułam,że to będzie już koniec,nie mógł już nawet pokonać dwóch centymetrów bez przewracania się...
Wczoraj nie byłam w stanie dodać wszystkich zdjęć,dałam tylko jedno,takie ostatnie z ostatnich...
Mój Krzywik kochany...

Smutno tak bez niego.Był TYM WYJĄTKOWYM szczurem,drugim takim w moim życiu...
Niby życie toczy się dalej...
Wczoraj nie byłam w stanie dodać wszystkich zdjęć,dałam tylko jedno,takie ostatnie z ostatnich...
Mój Krzywik kochany...

Smutno tak bez niego.Był TYM WYJĄTKOWYM szczurem,drugim takim w moim życiu...
Niby życie toczy się dalej...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Trzymaj się Nietoperku kochany. Kleoś już nie cierpi a to najważniejsze 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
- Paul_Julian
- Kontakt:
Szkoda Kleosia
Smutno 

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
- sr-ola
Niby się toczy... Tylko już troszkę inaczej...
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Trzymaj sie Nietoperku.. wszyscy wiemy, jak to ciężko stracić szczurzego przyjaciela..
Pomyśl sobie, że Kleoś już nie cierpi, hasa wesoło na łąkach za Tęczowym Mostem..
[*] dla Kleosia.
I
dla Ciebie.
Pomyśl sobie, że Kleoś już nie cierpi, hasa wesoło na łąkach za Tęczowym Mostem..

[*] dla Kleosia.
I

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..

[*] dla Kleosia, żeby za TM było mu tak dobrze, jak u Iwonki...
Trzymaj się biedny Nietoperku...
Kurczę, oglądając te zdjęcia..powróciły wspomnienia z tych różnych ostatnich szczurzych chwil...
Trzymaj się Iwonko, to ciężki czas... ale już wkrótce myśl o Kleosiu nie będzie tak bardzo bolała i ulotnią się przykre obrazy, pozostawiając tylko uczucie miłości i ulgi, że Kleofas już się nie męczy , jest Mu lepiej...

Trzymaj się Iwonko, to ciężki czas... ale już wkrótce myśl o Kleosiu nie będzie tak bardzo bolała i ulotnią się przykre obrazy, pozostawiając tylko uczucie miłości i ulgi, że Kleofas już się nie męczy , jest Mu lepiej...
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Nie, Iwonko. Ciesz sięA ja nie potrafię się nawet cieszyć z tego,że mały Oti zostaje...

Nie marnuj tego.
Wiem, jak teraz Ci ciężko.
Ani Ty, ani mały Otiś nie chcieliście tej zgody, za taką cenę.
Ale wiesz co?
Kiedy przeczytałam o tąpnięciu w stanie zdrowia Kleofasa, ścisnęło mi się serce i postanowiłam tu przez jakiś czas tu nie zaglądać.... pomyślałam: „ martwi się Dziewczyna, a ta sprawa rozwiąże się bez Jej udziału” – dotrzyma danego słowa: „będzie ośmiu a Otiś zostanie....”
Dotrzymanie danego słowa, to Duża Rzecz.... zwierzęta często lepiej niż my, potrafią wskazać, którędy iść.
One mają coś, co nazwać chyba można „solidarnością gatunku”
Niech Cię to nie rani. To nie jest tak, że Twoje pragnienie zatrzymania Otisia zostało okupione śmiercią Kleosia.
To raczej Kleoś... u mnie, często odchodzący Kwark, „nasyła” następcę. Odbieram to tak: „przygarnij właśnie jego” – i ja, cóż; choć od pięciu przeszło lat, mam stale „wszystkie szczury w domu” – przygarniam.
Mogłabym nie?

U Ciebie- pewnie jest tak samo, tylko poślizg w czasie się zdarzył: Otiś narodził się ciut za wcześnie- nie mógł czekać do dzisiaj. Dzisiaj zdecydowałabyś się pewnie na innego, a to miał być on.
Kochaj Otisia miłością podwójną. Pewnie Ci to śliczne, Gupiouche Łaciate Słoneczko nadokucza setnie- wtedy wiesz, do kogo będziesz mieć pretensje

Tak. Kleofas był Jedyny, Najważniejszy.... [*] [/b]
Przeżył dzięki Tobie świetne życie. Był u Ciebie „na swoim miejscu” (najlepszy dowód: ta cisza i bezruch w stadzie).
Boże..Tak mi przykro..
Dlugo mnie nie było, wchodzę, a tu takie wieści .
Iwonka,trzymaj się, nietoperrku
Kleofas był wspaniałym , dużym szczurem . Nie będzie już takiego,żaden taki nie będzie jak on , ale przynajmniej mogłaś go poznać, przeżyć te niesamowite chwile . I to się chyba liczy.
Dla Kleofasa , na drogę - [*]

Dlugo mnie nie było, wchodzę, a tu takie wieści .
Iwonka,trzymaj się, nietoperrku

Kleofas był wspaniałym , dużym szczurem . Nie będzie już takiego,żaden taki nie będzie jak on , ale przynajmniej mogłaś go poznać, przeżyć te niesamowite chwile . I to się chyba liczy.
Dla Kleofasa , na drogę - [*]