Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
co to jest? To pupka szczura bez ogona. Nie ma lepszego zdjęcia
ze mną Gizmo ,Tofik Za TM:Albin[*]20.08.2015, Belzebub [*]30.04.2016[/i][/size] Sid[*]28/29.06.2017,Azazel[*]5.07.2017 Dla świata jesteś tylko człowiekiem,
dla swojego szczura jesteś całym światem.
Olgapsiara, po tym zdjęciu nie da się określić płci na 100%, więc nie wypowiadaj się z taką pewnością, bo możesz kogoś wprowadzić w błąd. Według mnie to samica, ale ręki sobie nie dam uciąć, trudno po takim zdjęciu ocenić - chociaż wydaje mi się, że widać ujście pochwy.
Co do wieku szczura to mam wątpliwości bo kupiłem go w sklepie zoologicznym. Wydaje się dość młody. Jak zrobić dobre zdjęcie kiedy on nie jest jeszcze oswojony i boi się mojej reki? to jedno kosztowało go dużo stresu.
ze mną Gizmo ,Tofik Za TM:Albin[*]20.08.2015, Belzebub [*]30.04.2016[/i][/size] Sid[*]28/29.06.2017,Azazel[*]5.07.2017 Dla świata jesteś tylko człowiekiem,
dla swojego szczura jesteś całym światem.
Witajcie,
adoptowałam szczurka i miała być to samiczka. Niestety im dłużej patrzę, tym bardziej się zastanawiam..
Proszę o pomoc, z góry dziękuję
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Ola/Pulpit/002.jpg[/img]
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Ola/Pulpit/001.jpg[/img]
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Ola/Pulpit/00.jpg[/img]