Moje by ten obrus (czy co to jest

Moderator: Junior Moderator
Matrix, to akurat prześcieradłomatrix360 pisze:Jaka cudna sesja![]()
Moje by ten obrus (czy co to jest) tak szybko zmiotły, że nawet jednego zdjęcia nie zdążyłabym zrobić
A owszem maol. pisze:Ravi ma przebogatą mimikę - świetna jest![]()
http://s562.photobucket.com/albums/ss68 ... 0x1067.jpg
na wszystkich zresztą !
Duszka przy niej taka łagodna... duszka
Teraz na pewno..Wentzowa pisze:Babliś, ty wiesz, że ja uwielbiam tą sesję, prawda? ;>
Arve, bierzesz rozespane sculki i zanim się obudzą możesz zrobić zdjęciaArve pisze:śliczne foteczki, żeby moje paskudy chciały mi tak pozować! po prostu masz modelki a nie szczurki
Czyli kwitensencja szczurzej naturyiwonakoziarska pisze:Pychole,miziole,wąsole-buziole!!!
Jedna normalna uważa to co jaSysa pisze:Fuuu, ale nieładne szczury.. Możesz mnie do siebie spokojnie zaprosić, ja je pomiziam tylko, a potem sobie pójdę sama z podejrzanymi pakunkami... Jak nie będziesz mogła ich znaleźć po mej wizycie to będzie znaczyło, ze poszły na piwo!![]()
![]()
Ślę buziaki!
odmienna, ciotko... gdzież ta rezygnacjaodmienna pisze:http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... start=1005 cóż za rezygnacja w ślepkach
Wiemigig pisze:Ale Duszka pięknie shaszczała, jakbym widziała Harrego. Masz u siebie żeńską kopię dueciku Harry- Ron.
Jak tylko skompletuję resztę zdjęć to pokażęNue pisze:Sesyja... o mamusiu!
Babliś, kalendarz jakiś szczurzy wydaj, będę pierwsza w kolejce!
Moje i tak by zmiotły, nawet jakbym poprzyczepiałaBabli pisze:Matrix, to akurat prześcieradłomatrix360 pisze:Jaka cudna sesja![]()
Moje by ten obrus (czy co to jest) tak szybko zmiotły, że nawet jednego zdjęcia nie zdążyłabym zrobić
A moje nie zmiotły bo oczywiście przyczepiłam odpowiednio.
To mam grzeczniutkie szczury, które wiedzą, że lepiej się "poddać" i przeczekać do końca sesji.matrix360 pisze:Moje i tak by zmiotły, nawet jakbym poprzyczepiałaBabli pisze:Matrix, to akurat prześcieradłomatrix360 pisze:Jaka cudna sesja![]()
A moje nie zmiotły bo oczywiście przyczepiłam odpowiednio.
ZazdroszczęBabli pisze: To mam grzeczniutkie szczury, które wiedzą, że lepiej się "poddać" i przeczekać do końca sesji.