Duecik Bez Siostrzyczek: Trochę inne uszka - RENIA :)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Re: Duecik z Grodu Kraka - Wąsaty kwartet-Ulga

Post autor: Jessica »

unipaks pisze:Tajemnicza dama z półcienia 8)
może to randka w Ciemno? ;D może ze mną 8) jestem chętna ;D
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

Eh,właśnie przez takie momenty,o których piszesz,tak uwielbiamy te zwierzaki...Szczury to niby TYLKO gryzonie,lecz jak bardzo inne od reszty...Wierne jak pies,a zarazem bezczelni indywidualiści.Obdarzają nas uczuciem tylko wtedy,kiedy same tego chcą,ale za to dają nam wtedy taki rodzaj dziwnej czułości,jakiej nie dostaniemy od żadnego innego zwierzęcia...
I jak tu nie mieć bzika na ich punkcie???
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
SkateKaka

Post autor: SkateKaka »

Jaki noseczek rany boziu http://img714.imageshack.us/i/img5731c.jpg/ ;**

Nietoperku nikt chyba nie ma wątpliwości że to najwspanialsze gryzonie na CAŁYM ŚWIECIE ;D
Awatar użytkownika
manianera

Post autor: manianera »

http://img686.imageshack.us/i/img5811dg.jpg/ - co za błogość, pozazdrościć - ja w tym upale nie sypiam zbyt smacznie...
Widzę Twoją gwiazdę, ale podążam za swoją. [B. Hellinger]
Słodziaki
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

Wzruszyłam się przeczytawszy ten opis... istna sielanka...
Nikt niezaszczurzony nie uwierzy jak głębokie mogą być relacje z tymi "brzydkimi ogonami"...
Wycałować Kwartecik ode mnie...(w stópki :) )
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
asia030984

Post autor: asia030984 »

jejku jak słodko :)
ciurki przekochane :)
miziaki ode mnie dla nich ;)
Awatar użytkownika
zocha

Post autor: zocha »

unipaks pisze:Dżuma wyciągnęła ku mnie lewą łapkę , sięgając ku cofniętej wcześniej dłoni , rozwarła palce, zacisnęła je wyraźnie na moim kciuku i tak z tą zaciśniętą rączką przez moment została , następnie zwolniła nieco uścisk paluszków i pomału , cały czas obejmując nimi mojego palca , zabrała łapkę , spoglądając mi przy tym prosto w oczy i przykuwając swoim spojrzeniem... :-*
To może być moja nadinterpretacja , ale ...one są czasem takie ludzkie w tym , co robią ... :)
Na pewno nie była to nadinterpretacja, oj tak potrafią nas każdego dnia zadziwiać ::) kochane nasze...

Po prostu cudne te Twoje fotki, a raczej te Twoje panny... http://img686.imageshack.us/i/img5811dg.jpg/ rozpływam się
http://img25.imageshack.us/i/img5812f.jpg/ :-*

Buziak dla każdej pięknoty ode mnie :-*
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały

Moje kochane urwisy...
IHime

Post autor: IHime »

Nietoperrr... pisze:Eh,właśnie przez takie momenty,o których piszesz,tak uwielbiamy te zwierzaki...Szczury to niby TYLKO gryzonie,lecz jak bardzo inne od reszty...Wierne jak pies,a zarazem bezczelni indywidualiści.Obdarzają nas uczuciem tylko wtedy,kiedy same tego chcą,ale za to dają nam wtedy taki rodzaj dziwnej czułości,jakiej nie dostaniemy od żadnego innego zwierzęcia...
I jak tu nie mieć bzika na ich punkcie???
Święte słowa. ;D Dżumka mnie wzruszyła,tym bardziej, że moje paskudy też miewają takie niespodziewane momenty.
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Niechby nas tak jeszcze długo wzruszały , najdłużej jak się da! :)
Noski , brzuszki , łapki i co tam jeszcze wycałowane , panienki podbudowane miłymi słówkami, dziękujemy! :D
W miniony weekend zostałam obdarowana kolankami hydraulicznymi , prostymi rurami oraz trójnikami różnego sortu; zmontowałam z nich dziewczynkom labirynt i rzuciłam wyzwanie. ;)
Fini jak zwykle szybciej poczuła zew przygody; ogólnie hydrauliczne tunele nawet przypadły jej do gustu , i do łakocia było z nich bliżej... ;D
Obrazek

Obrazek Hop , hop! Jest tam kto?!
Obrazek Wejście smoka ;D
Obrazek No , gdzie ta Finlandia przepadła?!
Obrazek Szczurek prawie jak z kreskówki :D

Starsze panie dostały kisiel . Dżuma liznęła i porzuciła , Czarnulka zaś poświęciła mu parę chwil :D

Obrazek Wciąganie krochmalu z sokiem za pomocą pompy ssącej ;D
Obrazek Próba poradzenia sobie z kisielem jęzorkiem :D

Zaduma Dżumki nad marnością tego świata :)

Obrazek

Na koniec - coś o dziwnym meblu , jaki ukazał się oczom moim parę dni temu . ;D
Ktoś może pomóc w ustaleniu tożsamości? ;) :D

Obrazek
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
aleksa

Post autor: aleksa »

hahah ostatnie zdjecie mnie rozwaliło xD ;) :D

nei wiem co to za mebel nie widzialam takiego anie w ikei ani w leroy merlin xD ??? :P :D
Ze mną Ahri, Fatum i Niva
Za tęczowym mostem Lexie [*], Heureux [*], Yumi [*]
odmienna

Post autor: odmienna »

Jak to: co to za mebel? Toż to nie mebel! To jest Rattolot.
Śmigłowiec rattunkowy.
Przylatuje, kiedy już jesteś w takim dole, że masz wrażenie, że wszysko to D....a.
To ratujące z (jak mawiała Ania z Zielonego Wzgórza) otchłani rozpaczy urządzenie, jest dosyć paliwożerne, ale za to przylatuje prawie zawsze w porę i prawie na każde wezwanie. Problem tylko, że nie każdy kto go potrzebuje zauważa, że właśnie oto przybył z rattunkiem.

.....
widziałaś, aleksa, widziałaś :D każdy z nas widział, one się tylko szczegółami konstrukcji nieco różnią :-*
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

odmienna pisze:To jest Rattolot.
:) czy to mebel czy nie,... ale ja "to" chcę ;)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

A ja obstawiam,że to szczurza panna(nieuleczalna romantyczka),która ukradkiem obejrzała na ekranie telewizora "Tytanica".A że Di Caprio się nie pojawił,to sama bała się wystawić więcej zza dzioba statku,niż tylko uszy i wąs...Ech,facetów nigdy nie ma,kiedy są potrzebni...A mogło być tak pięknie!Rozwiany włos,wiatr w żaglach i uszach,rozpostarte łapki,pochwytujące świat...I d...a,nie przyszedł! :-\

Co do rur pcv...Są genialne!Każdy,kto ma rury w swoich klatkach,czy na wybiegach,wie jak bardzo ogony kochają takie przejścia i labirynty.Każdy szczur ma jakiś dziki instynkt uwielbienia rurowisk...Chyba coś w genach,pochodzącego od nieudomowionego pra...pra...pra...dziada... ;D

Ach Fini!Przy tobie to nawet błagalne spojrzenie pieska Pluto wymięka!!! http://img836.imageshack.us/img836/1971/img5778y.jpg
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
IHime

Post autor: IHime »

Nietoperrr... pisze:A ja obstawiam,że to szczurza panna(nieuleczalna romantyczka),która ukradkiem obejrzała na ekranie telewizora "Tytanica".A że Di Caprio się nie pojawił,to sama bała się wystawić więcej zza dzioba statku,niż tylko uszy i wąs...Ech,facetów nigdy nie ma,kiedy są potrzebni...A mogło być tak pięknie!Rozwiany włos,wiatr w żaglach i uszach,rozpostarte łapki,pochwytujące świat...I d...a,nie przyszedł! :-\
I wyobraź sobie, jak majestatycznie ten mebel szedłby na dno... ;)
merch

Post autor: merch »

super fotki !
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”