Klatka ładna
 podobają mi się takie dobrane kolorystycznie
Moderator: Junior Moderator

nasz temacik
 nasz temacik

nasz temacik
 nasz temacik

Ja dodałabym jeszcze koszyczków takich na całą szerokość (głębokość) klatki i na jednym z nich umieściła miseczki z żarełkiem, a kuwetę zamieniła na narożną i tam sypała żwirek
  Ja dodałabym jeszcze koszyczków takich na całą szerokość (głębokość) klatki i na jednym z nich umieściła miseczki z żarełkiem, a kuwetę zamieniła na narożną i tam sypała żwirek   Będzie "wydajniej"
  Będzie "wydajniej"  
 nasz temacik
 nasz temacik co to zwirku daje go bo moja mama sie zamartwia ze malym w stopki zimno i niewygodnie i jak im nie dam czegos to kupuje z wlasnej kieszenia (normalnie to ja utrzymuje szczurki) i im wsypuje
 co to zwirku daje go bo moja mama sie zamartwia ze malym w stopki zimno i niewygodnie i jak im nie dam czegos to kupuje z wlasnej kieszenia (normalnie to ja utrzymuje szczurki) i im wsypuje 
 a co do tego tematu zagladalam juz kilka razy ale przejrze jeszcze raz
 a co do tego tematu zagladalam juz kilka razy ale przejrze jeszcze raz  'kieszonke' robilam sama z poszewki ma mala poduszke
 'kieszonke' robilam sama z poszewki ma mala poduszke  koszyczki kosztuja grosze a chcialabym je dobrac kolorystycznie dlatego pisze o kupnie
 koszyczki kosztuja grosze a chcialabym je dobrac kolorystycznie dlatego pisze o kupnie