Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Niech mi ktos da kopa w d.. , bo nie mam motywacji do niczego... 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Dobra, masz wielkieeeego kopniaka, i kopnij w rewanżu mnie bo obudziło się we mnie zwierze...leniwiec :/ A praca magisterska czeka na lepsze dni... promotorowi to boję się na oczy pokazywaćpin3ska pisze:Niech mi ktos da kopa w d.. , bo nie mam motywacji do niczego...

-
A ja mam jutro poprawkę z biochemii i umieram ze strachu...
Czyżby czekałą Cię noc z panem Stryerem w objęciach?Cyklotymia pisze:A ja mam jutro poprawkę z biochemii i umieram ze strachu...

Nasza Mafia: Wafelek-kafelek (Szef wszystkich Szefów), Zakrętka (Tajna broń: Przedstawiciel ds wyłudzeń żywieniowych) i Ćwirka (Jednostka Specjalna o profilu zaczepnym).
Bardzo prosze: kooooopppp... (ledwo noge podniosłam takiego mam lenia)lavena pisze:Dobra, masz wielkieeeego kopniaka, i kopnij w rewanżu mnie bo obudziło się we mnie zwierze...leniwiec :/ A praca magisterska czeka na lepsze dni... promotorowi to boję się na oczy pokazywaćpin3ska pisze:Niech mi ktos da kopa w d.. , bo nie mam motywacji do niczego...
Tez mam poprawke, a wlasciwie warunek... mialam zdawac we wrzesniu, ale chyba sobie odpuszcze... mam czas do lutego... zalezy w sumie od tego temat pracy mgr, ale wlasciwie czy to nie wszystko jedno? i tak zarządzanie jest do bani, wiec co za różnica w sumie...

lavena pisze:Dobra, masz wielkieeeego kopniaka, i kopnij w rewanżu mnie bo obudziło się we mnie zwierze...leniwiec :/ A praca magisterska czeka na lepsze dni... promotorowi to boję się na oczy pokazywaćpin3ska pisze:Niech mi ktos da kopa w d.. , bo nie mam motywacji do niczego...
ha ha! dobre, ja dziś poszłam do mojej promotorki po 2miesiacach nieobecności...a powinnam się już obronić w lipcu...no comments...zełgałam straszliwie, że do pracy musiałam jechać, a pojechałam sobie do turcji stopem...pewnie mnie los za to pokaże...

zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
A moją gotową pracę z podyplomówki dorwały szczury. Na szczurzy sposób oddzieliły ziarno od plew , a następnie olały i os...ły
Nie mam im za złe , wymuszono na mnie te studia

Nie mam im za złe , wymuszono na mnie te studia

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
-
Stryera zdradzałam z Sittmanem i Harperem... Ale okazało się, że zdałam, więc warto było ów romans jakoś zdzierżyć...agat pisze:Czyżby czekałą Cię noc z panem Stryerem w objęciach?Cyklotymia pisze:A ja mam jutro poprawkę z biochemii i umieram ze strachu...

No mordka mi się uśmiecha jak słyszę te maluchy...
(nie wiem czy to odpowiedni dział, ale nie wiedziałam gdzie wstawić...)
(nie wiem czy to odpowiedni dział, ale nie wiedziałam gdzie wstawić...)
Właśnie oglądam mecz w intencji tego piłkarza:
http://www.youtube.com/watch?v=TTpORaeP_YM
Straszne.
Jestem przecudownie pomalowana pastą do zębów i farbą
.
http://www.youtube.com/watch?v=TTpORaeP_YM

Jestem przecudownie pomalowana pastą do zębów i farbą

Ghr. No ludzie.... zmęczona jestem paskudnie
Wstaję po 5, chodzę spać najwcześniej po północy. A ja lubię spać, coś tu jest nie teges 

Hah, kupiłam sobie 3 pary kolczyków półkul za 1 zł para na allegro 
Jutro będę w domu około 17 T_T Nie dość że w poniedziałki kończymy o 15.20 to jeszcze musimy zostać na konsultacjach, bo przez naszą byłą nauczycielkę nic z matmy nie wiemy z 1 klasy
Moja mama się dziwi jaką ja przyjemność czerpię z czytania jej starego podręcznika o chorobach wewnętrznych
A co ja poradzę, że to lubię 

Jutro będę w domu około 17 T_T Nie dość że w poniedziałki kończymy o 15.20 to jeszcze musimy zostać na konsultacjach, bo przez naszą byłą nauczycielkę nic z matmy nie wiemy z 1 klasy

Moja mama się dziwi jaką ja przyjemność czerpię z czytania jej starego podręcznika o chorobach wewnętrznych

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Yeah, właśnie doszłam do wniosku, że III klasa liceum nie jest taka zła ^^
W sumie mam tylko 7 przedmiotów: niemiecki, polski, angielski, matma, historia, wok, wos ^^
I mam tylko 27 godzin tygodniowo ^^
No, ale niestety- muszę napisać maturę rozszerzoną z geografii, więc jak nic czekają mnie jakieś korki
...
W sumie mam tylko 7 przedmiotów: niemiecki, polski, angielski, matma, historia, wok, wos ^^
I mam tylko 27 godzin tygodniowo ^^
No, ale niestety- muszę napisać maturę rozszerzoną z geografii, więc jak nic czekają mnie jakieś korki

Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Niech juz bedzie ten pazdziernik...