Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Całe stadko jest świetne, lubię sobie do Was od czasu do czasu zajrzeć i się pozachwycać. :]
Mizianko dla potworów.
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni. Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki['] Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Posiadanie takich ślicznych szczurów powinno być karalne
Wywołują bowiem uczucie zazdrości, które z czasem może się przerodzić w obłęd i doprowadzić do tragedii... Np kradzieży tych uroczych perełek i brylantów
<:3 )~ Bahama Mama za TMRubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni. Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki['] Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Przypomnisz nam ile Zenka ma lat? :>
Piękna. Kocham kaptury. Sporo do miziania.
Chciałabym w Jej wieku wyglądać tak dobrze jak Ona.
Swoją drogą, nawet gdzieś był taki przelicznik, wpisywało się datę urodzin ogona, a on pokazywał ile szczur ma lat (miesięcy) i przeliczał to na ludzkie lata.
Mniejsza z tym.