I bardzo się przestraszył, bo był pewien, że na dole to mają tylko dziewczyny
 I bardzo się przestraszył, bo był pewien, że na dole to mają tylko dziewczyny 
Jak byłam mała, byłam przekonana, że zabawki w nocy ożywają, a jak się budzę to siadają na miejsca i udają, że nic nie robiły
 Dlatego starałam się ładnie usadzać lalki, a nie rzucać jedna na drugą, żeby nie były na mnie wkurzone
 Dlatego starałam się ładnie usadzać lalki, a nie rzucać jedna na drugą, żeby nie były na mnie wkurzone 
A młodszej siostrze powiedziałam, że mięso robi się ze zwierzątek. Do dziś jest wegetarianką (ma 18 lat)
 Podobno jeszcze powiedziałam jej kiedyś, że "w żółtym wygląda jak kurczak" i przez to przez całe życie nie nosiła żółtych ubrań
 Podobno jeszcze powiedziałam jej kiedyś, że "w żółtym wygląda jak kurczak" i przez to przez całe życie nie nosiła żółtych ubrań  Jestem wyrodną siostrą
 Jestem wyrodną siostrą 
EDIT: Przypomniało mi się jeszcze, że zakochałam się kiedyś w żółwiu ninja, chyba tym z niebieską opaską, bo był taki dzielny
 A wcześniej jeszcze w duszku Casprze - tak mi go było żal, że chciał mieć przyjaciela, a wszyscy się go bali i wyobrażałam sobie, że to ja zostanę jego przyjaciółką
 A wcześniej jeszcze w duszku Casprze - tak mi go było żal, że chciał mieć przyjaciela, a wszyscy się go bali i wyobrażałam sobie, że to ja zostanę jego przyjaciółką 

?
 ?