Ciekawe, co jeszcze wymyśli
  Ciekawe, co jeszcze wymyśli   Ja chcę fotki beżyków - bardzo mnie zaintrygowały. Oczywiście inne fotki też chcę, żeby nie było wątpliwości
 Ja chcę fotki beżyków - bardzo mnie zaintrygowały. Oczywiście inne fotki też chcę, żeby nie było wątpliwości  
Moderator: Junior Moderator
 Ciekawe, co jeszcze wymyśli
  Ciekawe, co jeszcze wymyśli   Ja chcę fotki beżyków - bardzo mnie zaintrygowały. Oczywiście inne fotki też chcę, żeby nie było wątpliwości
 Ja chcę fotki beżyków - bardzo mnie zaintrygowały. Oczywiście inne fotki też chcę, żeby nie było wątpliwości  
 Gdzie się wszystkie niebieskości podziały? Merch, to na pewno miot Elki? A może Rolfik się z Olgierdem zamienili?
  Gdzie się wszystkie niebieskości podziały? Merch, to na pewno miot Elki? A może Rolfik się z Olgierdem zamienili?  

Małe słodziaki.
 Małe słodziaki. 

)
 ) , moga byc do laczenia z dumbolkami z miotu H. Czyli standardzik z miotu G plus dumbolek z miotu H.
, moga byc do laczenia z dumbolkami z miotu H. Czyli standardzik z miotu G plus dumbolek z miotu H.

kamyczki- opale? agaty?...wtedy wlasnie takie byly , ale to bylo w okolicach 17 kiedy do mojego mieszkania wpada takie troche dziwne swiatlo , w swietle sztucznym , niektore russsian dove znowu wydawaly sie niebeiskawe. Moje russian dove aguti dalej bylo cudnie bezowo rude.

A to pierwsze to może moja? A to drugie to agutek?
  A to pierwsze to może moja? A to drugie to agutek?   

dzisiaj sa bardziej niebieskawe , drugie agut na czwartym masz dla porownania bardziej rudego russian dove aguti i bardziej niebieskiego russian dove.
 dzisiaj sa bardziej niebieskawe , drugie agut na czwartym masz dla porownania bardziej rudego russian dove aguti i bardziej niebieskiego russian dove.