no to wesoło tam u , ładujcie się szybciej baterie, bo trzeba chwytać te ulotne chwile. i dla Klimejszyn i oczywiście dla NAS

Moderator: Junior Moderator
eh..straszny ten styczeń, tak patrzę na wszystkie problemy i tematy w odeszły i przy każdym kichnięciu Mu serce mi się ściska ze strachu o nią...my też się leczymy, i mam nadzieję, że wszystko wyjdzie na prostą.klimejszyn pisze:a Fobijce dzisiaj wciskaliśmy enro, bo zaczęła chrumczeć..no najpierw Feciak, teraz ona..
kubek kiedyś był doniczką muchołówki, ale niestety roślinka nam umarłasssouzie pisze:po pierwsze- zachwycił mnie twój kubek- http://img34.imageshack.us/img34/5832/5800x600l.jpg
to jest spód transporterka. i tak, jest tam sianko. jedyne miejsce, w którym owe sianko się znajduje, więc dziewczyny na wybiegu sobie tam kopiąsssouzie pisze:tak oglądam te zdjęcia oglądam i nie mogę się domyślić..- do czego służy bordowy pojemnik na podłodze? widzę tam sianko?
ja tak samo.. 'odeszły' to jest najgorsze co może być na forum. a styczeń faktycznie jest okrutny dla ogonków.. z każdym nowym tematem tam mam łzy w oczach, wkońcu u nas jest Łateczka staruszka, 27 miesięcy, przeszła pasożyty, martwicę, przeżyła swoją siostrę.. widać, że już nie jest najmłodsza..sssouzie pisze:eh..straszny ten styczeń, tak patrzę na wszystkie problemy i tematy w odeszły i przy każdym kichnięciu Mu serce mi się ściska ze strachu o nią...my też się leczymy, i mam nadzieję, że wszystko wyjdzie na prostą.
sssouzie pisze:u nas i u was
taaak, Łatka to taka dobra ciocia. jak dostały nową klatkę i labisie nie wiedziały jak wejść do rury, to Łatka schodziła na dół i pokazywała im że trzeba się wspiąć po prętach. łaziła góra-dół aż do skutkuPaul_Julian pisze:łacia wyglada dostojnie , ktoś musi pilnowac w koncu tego robrykanego towarzystwa![]()
oj tak..sssouzie pisze:strasznie miło się takie rzeczy ogląda![]()
![]()
pościel w owieczki jest w kilku miejsach przerobiona na ser szwajcarski.. ciekawe kto to się do niej dobrał ząbeczkami..iwonakoziarska pisze:A pościel w owieczki porwała moje oczy i moje serducho!!!Suuuuper!!!![]()