urocza

przycup też uroczy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9d7 ... 26603.html

LaCoka, ja bym raczej Febrze miano alkoholiczki dała, Deli za mało centymetrów ma, nie dosięga do szyjki, za to Febra z tym jęzorkiem..toż to dowód już jest!

Moderator: Junior Moderator
Ale ona chyba colę pijesssouzie pisze:LaCoka, ja bym raczej Febrze miano alkoholiczki dała, Deli za mało centymetrów ma, nie dosięga do szyjki, za to Febra z tym jęzorkiem..toż to dowód już jest!
upps , nie zauważyłam.LaCoka pisze:Ale ona chyba colę pijesssouzie pisze:LaCoka, ja bym raczej Febrze miano alkoholiczki dała, Deli za mało centymetrów ma, nie dosięga do szyjki, za to Febra z tym jęzorkiem..toż to dowód już jest!
denewa pisze:... ale ja wiele słyszałam o niebieściakach... że to imprezowiczki na przykład i że często do kieliszka zaglądają...
a ja nie wiem, a wiedzieć bym chciałaLaCoka pisze:Oj wiem coś o tym![]()
Denewa, nie chcę Cię martwić, ale jeśli Febra to taki Hermański typ, to nie masz co się spodziewać, że szybko jej ta nieobliczalność minie. Na forum dużo piszą, że tak do roku trwa zamin szczurzyce się ustatkują. Może to i prawda, ale najwdoczniej zadarzają się też elementy, do których ta reguła się nie stosuje. Herman (ma teraz 16-cie miesięcy) trochę więcej czasu spędza na leniuchowaniu, ale kiedy jest aktywny to nadal trzeba mieć oczy na około głowy, nigdy nie wiadomo co zmaluje.denewa pisze: Nie da się nawet usiąść na chwilę bo co 3 min trzeba zdejmować szczura z niedozwolonego miejsca![]()
A mi się zawsze zdawało, że jak to napisała kiedyś ol. Meggy imprezowiczka... a szczerze mówiąc Pampuszka kompromitujących zdjęć nie widziałam, ściemniara jedna z niej...Ogoniasta pisze:U mnie piwoszem jest Pampuszek.Właściwie ona kocha wszystko co z bąbelkami.
![]()
ol. pisze:Na forum dużo piszą, że tak do roku trwa zamin szczurzyce się ustatkują. Może to i prawda, ale najwdoczniej zadarzają się też elementy, do których ta reguła się nie stosuje. Herman (ma teraz 16-cie miesięcy) trochę więcej czasu spędza na leniuchowaniu, ale kiedy jest aktywny to nadal trzeba mieć oczy na około głowy, nigdy nie wiadomo co zmaluje.
Pocieszające....Ogoniasta pisze:Co do uspokajania się samiczek z wiekiem, to nie wiem co myśleć...Fibi ma 14 miesięcy i co chwilę muszą ją z czegoś ściągać.![]()
Dbać to i dbają ale o to tylko, żeby nimi pachniało w środkusr-ola pisze:A domki nie uszczknięte, nie nadgryzione? Czy panny dbają?