Szybciej tam się proszę uwijać bo się doczekać nie mogę tego słodziaka
NIETOPERENDING STORY
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: "Siedmiu Wspaniałych"
Ja chcę już zdjęcia Froda noooo!
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
- sr-ola
nooo... właśnie sobie wczoraj o tym rozmyślałam. Przez długie przebywanie na forum nabieram poczucia, że 5, 7 czy 10 szczurów jest czymś jak najbardziej naturalnym, po czym idę "do ludzi" i tam okazuje się, że jestem jakimś dziwolągiem. Bo chomik czy myszka są super a szczur? A szczury??!! Ile?? I znów jestem zawiedziona, że nikt nie chce o nich posłuchać, o moich problemach z łączeniem, o katarku, wieeelkiej klacie, która niedługo do nas trafi, itd.iwonakoziarska pisze:znacie to uczucie,jak wszyscy uważają Was za kretynów,bo macie szczury i jeszcze macie kręćka na ich punkcie...I każdego kolejnego szczura uważają za wasze niezrozumiałe dla nich...dziwactwo...
Chcę: foty, foty, foty, foty
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Ja też domagam się fotek!!! 
A co do dziwnego patrzenia innych na szczuromaniaków, to coś w tym jest. W pracy ustawiłam sobie na tapecie śliczne zdjątko ze szczurową rodzinką - tatuś z dzieciakami w doniczce leży, mamusia z 1 maluchem na niej i jeszcze 2 przy tym ich domku. Reakcje ludzi są niesamowite - dla mnie to przesłodki widok, a dla innych "fuuu, a co to myszy?".
Ale problemu z gadaniem o szczurach nie mam z moimi ludźmi w moim dziale. Oni wiedzą że mam świra na ich punkcie i lubią słuchać jak z entuzjazmem o nich opowiadam. Czasem tylko jakieś komentarze na żarty sobie puszczają.
Poza tym to u mnie zrobił się dział zwierzęcy. Poza moimi szczurkami 4 osoby mają koty, więc Ci od nas którzy zwierzaków nie mają - czasem nie potrafią zrozumieć czym my się tak zachwycamy.
Ostatnio porównywałam drapnięcie na mojej ręce (przez Thetmesa) z drapnięciem u mojej koleżanki - ma superowego kotka Sphinksa. Więc mamy tematy... 
A co do dziwnego patrzenia innych na szczuromaniaków, to coś w tym jest. W pracy ustawiłam sobie na tapecie śliczne zdjątko ze szczurową rodzinką - tatuś z dzieciakami w doniczce leży, mamusia z 1 maluchem na niej i jeszcze 2 przy tym ich domku. Reakcje ludzi są niesamowite - dla mnie to przesłodki widok, a dla innych "fuuu, a co to myszy?".
Ale problemu z gadaniem o szczurach nie mam z moimi ludźmi w moim dziale. Oni wiedzą że mam świra na ich punkcie i lubią słuchać jak z entuzjazmem o nich opowiadam. Czasem tylko jakieś komentarze na żarty sobie puszczają.
Moje Kochane Gryzonie: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=24153
ach... śliczne te bladziutkie niebiesciaki
na szczęście mój Pio tak nie myśli , ale za to większa cześć świata mnie otaczającego
na szczęście mój Pio tak nie myśli , ale za to większa cześć świata mnie otaczającego
Twój temat Iwona rozrasta się w tak oszałamiającym tempie, że nie dałam rady być na bieżąco. Doczytałam wreszcie końcówkę i śpieszę pogratulować daru przekonywania
Niebieściaki są słodkie
Dość często są też rozrabiakami
- jest tu kilka takich na forum. Właściwie wszystkie niebieściaki, o których czytałam na forum, są rozrabiakami...
Dołączam się do próśb o fotki
Niebieściaki są słodkie
Dość często są też rozrabiakami
Dołączam się do próśb o fotki
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
Jak na razie,to powiem tak...JUUUUPPPIII!!!Jest już u mnie!!!
Z pełnym moim poświęceniem,już nie wspominając o męża ofiarze dla mnie z samego siebie...Ale musiał zęby zacisnąć i kląć pod nosem,żeby dzieci nie słyszały...
Zawiózł mnie do Wrocka...jechaliśmy...3 godziny!!!Normalnie tragedia...Tak zwykle zajmuje to max godzinkę...Korki,w dodatku godziny szczytu i piątek...padający śnieg,ślisko,zero przyczepności do drogi...Szarpał kierownicę i zagryzał żęby...A ja bidula na tylnym siedzeniu,zapadałam się weń,bo mi głupio było,że w swym poświęceniu dla kopniętej żony nawet obiadu nie zdąży zjeść...
Bo Iwonka miała kaprys...No na serio,aż bałam się cokolwiek odezwać,żeby mnie gdzieś po drodze nie wysadził...Chyba mnie jednak trochę kocha...
Dojechaliśmy.Wreszcie,stoję(tzn klęczę ośliniona przy klatce...) i...o kurcze...one wszystkie są identyczne!!!
Którego tu wybrać???W końcu zdecydowałam się na tego,który najbardziej obgryzł mi paznokcia...W końcu Frodo ma być - w ogień pójdzie,niczego się nie boi i za wszelką cenę do celu!!!W dodatku jak mówiła właścicielka,jest najbardziej oswojony (fajna dziewczyna i fajną ma mamę - "O,to zobaczę,jak wygląda kolejna zaszczurzona osoba!"
)
Zapakowałam,zeta żeby się dobrze chował i jedziemy...
Przejechanie pół kilometra zajęło nam...godzinę!!!A mąż na nockę do pracy...
Trudno,nie dało rady przebić się przez Wrocław.Dowiózł nas tylko na PKP i wsadził w pociąg.Szybciej byłam w Oleśnicy niż on w pracy na Kozanowie...
A w pociągu...To dopiero!Synuś wyciągnął małego z pudła żeby się przywitać i...AAAA!!!MYSZ!!!AAAA!!!SZCZUR!!!Popłoch...Ale za to dużo miejsca w przedziale się zrobiło jakoś nagle...
Ci co zostali,byli zachwyceni...
Sorry że tak dużo piszę(zamiast w tym czasie wklejać zdjęcia...),ale tak jakoś...no kurcze,przeżywam to tak bardzo,że aż ,mnie roznosi...
Trwało...pół godziny!!!
I sobie teraz śpi mały Frodo przytulony do Kleofasa i Bazyla...
Parę zdjęć porobiłam,ale komórką,więc słabej jakości.
A żeby podkręcić atmosferę,to teraz ich nie wrzucę,bo muszę napalić w piecu i dzieci nakarmić...
Sadystka ze mnie,nie???
Z pełnym moim poświęceniem,już nie wspominając o męża ofiarze dla mnie z samego siebie...Ale musiał zęby zacisnąć i kląć pod nosem,żeby dzieci nie słyszały...
Dojechaliśmy.Wreszcie,stoję(tzn klęczę ośliniona przy klatce...) i...o kurcze...one wszystkie są identyczne!!!
Zapakowałam,zeta żeby się dobrze chował i jedziemy...
Przejechanie pół kilometra zajęło nam...godzinę!!!A mąż na nockę do pracy...
A w pociągu...To dopiero!Synuś wyciągnął małego z pudła żeby się przywitać i...AAAA!!!MYSZ!!!AAAA!!!SZCZUR!!!Popłoch...Ale za to dużo miejsca w przedziale się zrobiło jakoś nagle...
Sorry że tak dużo piszę(zamiast w tym czasie wklejać zdjęcia...),ale tak jakoś...no kurcze,przeżywam to tak bardzo,że aż ,mnie roznosi...
EEEtam!!!Jaki rozrabiaka??Mój jest przesłodki i już zdobył sobie całe stado i ich siedem serduch!!!Tak,już jestem po łączeniu!!!denewa napisała:
Niebieściaki są słodkie
Dość często są też rozrabiakami- jest tu kilka takich na forum. Właściwie wszystkie niebieściaki, o których czytałam na forum, są rozrabiakami...
![]()
Trwało...pół godziny!!!
Parę zdjęć porobiłam,ale komórką,więc słabej jakości.
A żeby podkręcić atmosferę,to teraz ich nie wrzucę,bo muszę napalić w piecu i dzieci nakarmić...
Sadystka ze mnie,nie???
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
No to faktycznie małżonek dał dowód oddania
Patrzę za okno i podziwiam odwagę kierowców, którzy pokonują ulice naszego pięknego Wrocławia. Dzisiaj to wyczyn jakich mało 
Ja również czekam na fotki Froda
Moje niebieskie też było wymarzone...i mam co chciałam
Diabła wcielonego 
Ciekawa jestem czy Twój niebieski aniołek również różków dostanie
Ja również czekam na fotki Froda
Moje niebieskie też było wymarzone...i mam co chciałam
Ciekawa jestem czy Twój niebieski aniołek również różków dostanie
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Twój biedny monż! Ale jaki kochany
Wytrzymał, pozdrów go tam ode mnie.
Ty... nakarm dzieci, napal w piecu i dajże te zdjęcia, bo się doczekać nie mogę!
A Frodo napewno przesłodki *-*
Ty... nakarm dzieci, napal w piecu i dajże te zdjęcia, bo się doczekać nie mogę!
A Frodo napewno przesłodki *-*
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Nie nie przesłodkie to one są...iwonakoziarska pisze:EEEtam!!!Jaki rozrabiaka??Mój jest przesłodki...
Tak mi się zdaje Ogoniasta, że jednak większymi rozrabiakami są niebieskie kobietki.... ale zobaczymy może we Frodo też taki diabełek się obudzi...
30 minut łączenia z siedmioma szczurkami...
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Monż kochany
Pozdrów go odemnie
I dzieciaki też ! I siódemęczkę także, a ósmego nabytka szczególnie ucałuj
A i... fotki też mile widziane ^^ ; ))
I dzieciaki też ! I siódemęczkę także, a ósmego nabytka szczególnie ucałuj
A i... fotki też mile widziane ^^ ; ))
Cheedarek [*]
- UprzejmaCegła
Taki "menżczyzna" to cud nad cuda
tylko go po rączkach teraz całować 
Też jestem ciekawa czy z "aniołka" urwisek wyrośnie
hehe
miejmy nadzieję, że nie, bo monż będzie sobie w brodę pluł myśląc co on takiego narobił 
Patrz jak się podlizują, zdjęcia chcą, a Ty tylko w dyskomfort psychiczny zapędzasz
To kiedy zdjęcia będą?
Też jestem ciekawa czy z "aniołka" urwisek wyrośnie
Patrz jak się podlizują, zdjęcia chcą, a Ty tylko w dyskomfort psychiczny zapędzasz
To kiedy zdjęcia będą?
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
mleko rozlało się a klawiaturę...Połowa tylko działa i tyle muszę się napocić,żeby coś napisać...
(od godziny próbuję...) A tyle chciałam poskrobać...
Młody już siedmio-sercowe love z moimi...Zobaczymy co za ziółko z niego wyrośnie...Mam nadzieję,że będzie żywiołowy i rozrusza moje leniwe,chłopskie stado...
Co do łączenia w pół godziny...Cóż,to tylko moje chłopaki takie mega cudowne
...WIEDZIAŁAM ŻE TAK BĘDZIE!!!
Już daję zdjątka...
Hello,to ja,Nowy...Pańcia nie może pierwszej literki mojego imienia napisać,bo klawiatura nie działa...

Jestem słodki...

Jestem taki słodki,że aż mrau i miauu...

I pierwsza zniszczona rzecz...czapka (ręcznie robiona z mozołem) mojej pańci...
Tak na dzień dobry...

A to moje cudo-brzunio...

Próba łączenia w wannie...w sumie i tak bez sensu,bo wystarczyło tylko wrzucić razem do klatki...
Miłość od pierwszego wejrzenia...

Tyle małego,niebieskiego szczęścia dla kopniętej Iwonki...

Młody już siedmio-sercowe love z moimi...Zobaczymy co za ziółko z niego wyrośnie...Mam nadzieję,że będzie żywiołowy i rozrusza moje leniwe,chłopskie stado...
Co do łączenia w pół godziny...Cóż,to tylko moje chłopaki takie mega cudowne
Już daję zdjątka...
Hello,to ja,Nowy...Pańcia nie może pierwszej literki mojego imienia napisać,bo klawiatura nie działa...

Jestem słodki...

Jestem taki słodki,że aż mrau i miauu...

I pierwsza zniszczona rzecz...czapka (ręcznie robiona z mozołem) mojej pańci...

A to moje cudo-brzunio...

Próba łączenia w wannie...w sumie i tak bez sensu,bo wystarczyło tylko wrzucić razem do klatki...

Tyle małego,niebieskiego szczęścia dla kopniętej Iwonki...

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
Jaka cisza w klatce...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
O ... mój ... Boże ... Daj mi!
przepiękny maluch a fotka z całym stadem mnie powaliła 
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
A on taki maleńki w porównaniu do moich...Mogłyby go zmasakrować,a takie tatuśki z nich,że aż miło... 
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek