[CIAŁO WŁAŚCICIELA] dobiera sie do oczu, uszu ,nosa...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Czy Wasze szczurki atakuja stopy?
Moje też na szczęście nie atakuja stóp.Natomiast dostaję ataku śmiechu jak łaża mi po gołej podeszwie.
Łaskotanie jest niesamowite.Nie da się tego porównać z niczym innym.
Łaskotanie jest niesamowite.Nie da się tego porównać z niczym innym.
Figa i Julka u mnie
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
Tak, a jak łażą po gołych plecach... to dopiero :twisted:
moja podchodzi do stopy uszczypnie i ucvieka a potem zaraz wraca i chce by ja wziaść na rece
Moje małe słoneczka (szczuraski)
Viki - 04.09.04r
Niusia -15.10.02-01.09.04 (w moim serduszku)
Mój klopsik (piesio):
Ariel (Basset hund)

Mój klopsik (piesio):

U mnie Ritka nie ma takiego zwyczaju, ale Ruda.... Wystarczy ,że wejdzie pod kołdre to koniec. Nagle rzuca się na stope a konkretnie na dużego palca i podgryza jak oszalała, nie robi tego mocno , ale mnie to strasznie łaskocze i zwijam się ze śmiechu zeby tylko jej nie kopnąć
A najlepiej było na działce gdzie w moim pokoju ogonki 24h na dobe łaziły wolno. Właściwie Ruda tam rządzić zaczynała. Kiedy moja mama weszła do pokoju to Ruda z kanapy, na której spała rzucała sie na nogi mojej mamy. A mamuśka szybciej wyszła niż weszła. Mam swojego obrońce " Mamuś bo Ruda wypuszczę" i już mama do pokoju nie wejdzie

Zawsze w moim sercu [']['] Moje dwie milości : Ruda i Ritka :* :* ['][']
Moje dwie kolejne milosci - Czarna & Biala :* :*
U mnie tylko Szamilek preferuje tego typu "zabawy"...
dziołchy: Nona, Kira, Oliwka, Sue, Tika, Fatima, Zulejka, Maszka, Latina, Penelopa, Kasjana
kawalery: Czarnul, Eliasz, Borys, Klimek, Ziemek, Milan, Dylan, Pedro, Cedrik, Maksim
kawalery: Czarnul, Eliasz, Borys, Klimek, Ziemek, Milan, Dylan, Pedro, Cedrik, Maksim
Tak, a jak łażą po gołych plecach... to dopiero
Właśnie. A po brzuchu- masakra.
Lazur na szczęście mnie nie gryzie po nogach, ale ręce i paznokcie- to już inna historia.
Na zawsze w moim sercu:
Kasia, Wacuś, Crazy, Lazur, Lazur II, Riko, Messi
Kasia, Wacuś, Crazy, Lazur, Lazur II, Riko, Messi
paznokcie to juz zupelnie inna bajka..... nie moge pomalowac, bo moje kochane ogonki zgryzaja lapkier a przy tym obgryzaja paznokcie... pamietam jak kiedys Ruda biegala sobie po pokoju w nocy a ja spalam. mialam wtedy dlugie paznokcie.....mialam. obudzilam sie w nocy i tylko zobaczylam jak moje malenstwo koncy obgryzanie paznokietka :twisted: bylam wsciekla. tak dlugie i zadbane paznokcie musialam obciac....
Zawsze w moim sercu [']['] Moje dwie milości : Ruda i Ritka :* :* ['][']
moja na szczescie nie obgryza paznokci 

Moje małe słoneczka (szczuraski)
Viki - 04.09.04r
Niusia -15.10.02-01.09.04 (w moim serduszku)
Mój klopsik (piesio):
Ariel (Basset hund)

Mój klopsik (piesio):

atakuje....OCZY!!!!
nie wiem o co chodzi, mam mlodego szczurka (samca), kupilem go przed sylwestrem i byl wtedy naprawde mlody. Ogolnie jest oswojony, tzn daje sie brac na rece i wogole sie nie boi, a glaskanie uwielbial. Lecz ostatnio zaczelo mu odbijac. przegladalem juz inne tematy, ale nie znalazlem nic, co by odpowiadalo na moje watpliwosci. przez "odbijanie" rozumiem ze:
1.biega w ta i spowrotem bardzo szybko, i do tego dziwnie podskakuje (ale to juz wyczytalem ze moze byc oznaka rozsadzajacej go energii).
2.jak trzymam go na ramieniu i odwroce sie zobaczyc co robi, to on czasmi rzuca sie na mnie, tak jakby atakowal mi oczy (na szczescie nosze oklulary). nie wiem co o tym myslec. Mam nadzieje ze mu to przejdzie. Co to moze oznaczac??
1.biega w ta i spowrotem bardzo szybko, i do tego dziwnie podskakuje (ale to juz wyczytalem ze moze byc oznaka rozsadzajacej go energii).
2.jak trzymam go na ramieniu i odwroce sie zobaczyc co robi, to on czasmi rzuca sie na mnie, tak jakby atakowal mi oczy (na szczescie nosze oklulary). nie wiem co o tym myslec. Mam nadzieje ze mu to przejdzie. Co to moze oznaczac??
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Re: atakuje....OCZY!!!!
To może widzi swoje odbicie w okularach i dlatego skacze
? a poza tym to może byc oznaka, że chce się bawić. Moje 5-tygodniowe szczurki obojga płci tak robią
i też na mnie skacza, ale jak się chwilę z nimi pobawię, to się uspokajają
wodzę palcem po kołdrze, a one go ganiają i "walczę" z nimi - one mnie gryzą, ja je przewracam i "wiercę" palcem w brzuszkach, ogólnie prowokuję, a je to cieszy i potem są chętne do pieszczot typu głasnanie 

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

atakuje....OCZY!!!!
a moze wcale mu nie chodzi o oczy tyko o okulary 
Dla mojej White okulary są stałym elementem fascynacji i uwilebienia :lol:

Dla mojej White okulary są stałym elementem fascynacji i uwilebienia :lol:
atakuje....OCZY!!!!
Mojego Moskisia nie można podsówać do twarzy - gryzie jezyk....
Kiedyś gdy dawałam mu całuska poprostu mnie udziabał... :lol:
Kiedyś gdy dawałam mu całuska poprostu mnie udziabał... :lol:
żegnam szanowne towarzystwo
-
atakuje....OCZY!!!!
1. ma ochote na zabawe... energia go rozpiera i musi sie chlopek wyszalec
2. moze ma cos do ukrycia lub ma dosc bycia podgladanym i po prostu go wkurzasz :mrgreen:
POZDROWIENIA dla was...
2. moze ma cos do ukrycia lub ma dosc bycia podgladanym i po prostu go wkurzasz :mrgreen:
POZDROWIENIA dla was...
atakuje....OCZY!!!!
no, musze przyznac, ze jest to dosc ruchliwa bestia
faktycznie, praktycznie caly czas jaki spedza w klatce, siedzi i czeka az sie go wyciagnie, a jak juz sie to zrobi to szaleje w ta i spowrotem po kanapie, skacze, podgryza - innymi slowy zaczepia. pozdrawiam i dzieki za info, bo szczerze mowiac troche sie zaczynalem martwic.

faktycznie, praktycznie caly czas jaki spedza w klatce, siedzi i czeka az sie go wyciagnie, a jak juz sie to zrobi to szaleje w ta i spowrotem po kanapie, skacze, podgryza - innymi slowy zaczepia. pozdrawiam i dzieki za info, bo szczerze mowiac troche sie zaczynalem martwic.
atakuje....OCZY!!!!
Okularów nie noszę, ale biorąc pod uwagę, że zabierasz je wszędzie ze sobą muszą interesująco pachnieć 
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL