Alkenowe nieznośne fifioły
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje babole przebrzydłe Lileczka (*)...witamy Tosię
ona nie biega, ona siedzi w spręzynach kanapy i ją pożera
więc niedługo rozwiąże się problem że nie moge spac, bo nie bede tez miała na czym

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
O kurde co za agentka, że aż do środka materaca włazi, szok! Moje na szczęście tylko do pudła się pchają... ale obgryzają elementy drewniane (nielakierowane). Alken ładne masz zdolniachy w stadzie. 

9 duszyczek za TM [*]
im szybciej ją utuczę tym lepiej, bo się przestanie tam mieścić, tylko jak, skoro ona jada kraty zamiast karmy 

a to harfistka z Tosi
no niestety muzykujące szczurki to pod każdym względem niepożądani artyści

no niestety muzykujące szczurki to pod każdym względem niepożądani artyści

dziś Fifioł nabroił porządnie...skoczyła z szafki, sciągnęła na siebie transporter, który spadł jej na ogon i zrobił dziurę
trwało to pare sekund więc usłuszałam huk a potem zobaczyłam galopującego przez pokój szczura bryzgającego krwią na wszystkie strony
gdy ją złapałam i zobaczyłam że to ogon to mi lekko ulżyło bo sobie wyobraziłam zmiażdzonego szczura
ale i tak utrata krwi była spora, słabo jej się zrobiło.
ale już jest dobrze, dostała na szybkie wzmocnienie wątróbki (i tu dobrze jest mieć mięsożernego chłopa bo ja bym tych zwłok nie kupiła i nie przyrządziła
)
nigdy mi się żaden wypadek nie przytrafił ale to daje do myslenia, taki mały stworek tak naprawdę moze się wykrwawić w parę minut
trwało to pare sekund więc usłuszałam huk a potem zobaczyłam galopującego przez pokój szczura bryzgającego krwią na wszystkie strony

ale już jest dobrze, dostała na szybkie wzmocnienie wątróbki (i tu dobrze jest mieć mięsożernego chłopa bo ja bym tych zwłok nie kupiła i nie przyrządziła

nigdy mi się żaden wypadek nie przytrafił ale to daje do myslenia, taki mały stworek tak naprawdę moze się wykrwawić w parę minut

O matko...
Dobrze, że już w porządku! Wycałuj biedulkę ode mnie
Dobrze, że już w porządku! Wycałuj biedulkę ode mnie

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
- StasiMalgosia
Oj moje biedne maleństwo, wymiziaj ją mocno od nas.
ech zły dzień dziś dla moich dzieciaków
ech zły dzień dziś dla moich dzieciaków

Dobrze, że tylko ogon? Coś mu się stało?

Horda: Pestek [*], Eshin, Skyre, Szary prorok, Avalon, Merkury [*], Parszywek, Ćwirki dwa (Dunder i Piorun), Malygos HF
nie, ma tylko rankę, całe szczęście przecięło jej wzdłuż a nie wszerz, bo by straciła końcówkę ogona
- Paul_Julian
- Kontakt:
Co za Fifioł rozrabiaka :/ Niech się trzyma dzielnie i nie skacze z szafek!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
A co u Tosieńki ?:)
Chwała, że to tylko ogon, nie cały szczur, uff. A przy tych małych wszędobylskich szprycach to oczy naokoło głowy trzeba byłoby mieć, a i to pewnie by nie pomogło 

TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Tosia gryzie kanapę na wybiegu a w klatce gryzie kraty i do tego sprowadza się jej egzystencja 

trzeba jej kupić gryzak 

W pamięci Cookie, Biscuit, Manu, Muffin, Anouk, Kavi, Tytus i Festus.
http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.
http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.