Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- maua_czarna
Re: Tupot Małych Stóp - Zły czas...
No, to jestem z Wami myslami! I czekam na jak najlepsze wiesci 

Jesteśmy w domku. W całości. Razem z guzem.
Dr owszem, podjął by sie operacji, ale powiedział, że szczerze wątpi aby mała przeżyła.
Mum chciała operować bo później nie potrafi podjąć decyzji o uśpieniu.
A ja chce sprawić żeby dni, czy może nawet tygodnie, które jej zostały, były najlepszymi w jej życiu.
Dr owszem, podjął by sie operacji, ale powiedział, że szczerze wątpi aby mała przeżyła.
Mum chciała operować bo później nie potrafi podjąć decyzji o uśpieniu.
A ja chce sprawić żeby dni, czy może nawet tygodnie, które jej zostały, były najlepszymi w jej życiu.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nina, Powiem, ze jaką byś decyzje nie podjęła, nawet jeśli ona by umarła po operacji, byłaby dobra. Ale zawsze będziesz się obwiniała.. Moja Kometka wczoraj się nie obudziła..
Przykre
, ale jesli wet uwaza , ze ryzyko zbyt duze , to coz trzeba dopieszczac.
Ja trzymam kciuki za to zeby pskudztwo roslo bardzo bardzo wolniutko, a malutka miala jeszcze duzo szczesliwych chwil przed sobą.

Ja trzymam kciuki za to zeby pskudztwo roslo bardzo bardzo wolniutko, a malutka miala jeszcze duzo szczesliwych chwil przed sobą.
Mam nadzieje podobnie jak merch, ze guz bedzie rosl powoli 
Dopieszczaj malenstwo

Dopieszczaj malenstwo

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Re: Tupot Małych Stóp
To samo miałam z Rubi. W połowie sierpnia wyczułam u niej guza, we wrześniu byłyśmy na planowanej operacji, jednak wet zrezygnował, pod koniec marca pożegnałam moją perełkę. Nie odeszła sama... Była to dla mnie bardzo trudna decyzja
Jednak dane Nam było nie mało czasu by się sobą nacieszyć. Mimo wszystko 

Tak. Niech guz, rośnie bardzo wolno. Cieszcie się sobą, ile możecie. Będę kciukać, za jak najdłuższe, najprzyjemniejsze i najlepsze życie, które jej zostało... 

nikt lepiej jak szczur w podobnej sytuacji nie uczy, jak bezcenna jest każda chwila
. Jeszcze sporo czułości przed Wami
.

Dzięki. Szkoda, że Wasze kciuki i słowa nie mają jakiejś większej mocy. Guz rośnie. Szybko rośnie. Nessy jakby nie zwraca na niego uwagi. Biega, wspina sie, skacze. A raczej próbuje to wszystko robić, bo skakanie i wspinaczki często jej nie wychodzą. Strasznie mi przykro. To taki kochany, wspaniały, proludzki szczurek. Jako jedyna ze swojego stada gania po pokoju (czasami towarzyszy jej Paskuda, reszta siedzi na łóżku albo w szafce), jest taka aktywna, taka sprawna.
Nie wyobrażam sobie uśpienia jej. Pewnie nadal będzie taka pełna życia, pełna energii, tak kochana. I jeszcze te jej oczy, w których można wyczytać wszystko. A najłatwiej strach.
Soliś moja kochana:

Tak spędza wybiegi. U mojej mamy na kolanach/na ramieniu/w swetrze. To mum jest jej pańcią.
Łapki coraz bardziej odmawiają współpracy. Ale w sumie co sie dziwić? 2 lata 8 miesięcy i 11 dni to już baardzo sędziwy wiek, ciężka operacja też daje o sobie znać.
Aferka to już babcia. Ma 28 miesięcy i od jakiegoś miesiąca widać po niej wiek. Nie biega już tak szybko. Sporadycznie schodzi z łóżka. Nie towarzyszy Femi w przeglądzie pokoju. Dużo je i dużo śpi, to jej ulubione zajęcie i widać to po jej figurze. Tej zawsze nienagannej, zgrabnej sylwetce. Znowu ciągle na mnie poluje. Zawsze wystarczyło dać jej chrupka kukurydzianego i można ją było podnosić bez obawy o palce, teraz już nie
Wypuszcza chrupka i rzuca sie do palców z pretensją na pyszczku.
Fuks znowu chudnie. Po wprowadzeniu do diety witamin przytył do 740g. W niedziele waga skakała z 680g na 690g. Łapki też zaczynają szwankować. Chodzi już jak kaczuszka, tylnymi łapkami na boczki, ślizga sie. Przez tą utrate wagi zrobił sie taki mięciutki i rzadki.
Femi jak to Femi. Gania, biega, szaleje, nie je, bo nie ma czasu, mam wrażenie, że śpi z otwartymi oczami bo nigdy nie widze ich u niej zamkniętych, zawsze łypie na mnie tymi swoimi trzecimi powiekami
Strasznie śmieszny szczurek. Mówie na nią mały kurczak bo to takie małe, chude i kościste.
Deborka przestała sie wygłupiać i zachowuje sie normalnie. Wybiegi spędza pod kocem jedząc. Zawsze musi mieć w klatce ręczniki papierowe bo inaczej odgryza hamak. Jeśli ręczniki są, hamak też jest cały. Baaardzo głośno protestuje jak ją podnosze i ostatnio mnie ugryzła.
Tyle u staruszków. Młodziki mają sie dobrze i ostatnio przechodzą same siebie tak mnie obłażą
Nie wyobrażam sobie uśpienia jej. Pewnie nadal będzie taka pełna życia, pełna energii, tak kochana. I jeszcze te jej oczy, w których można wyczytać wszystko. A najłatwiej strach.
Soliś moja kochana:

Tak spędza wybiegi. U mojej mamy na kolanach/na ramieniu/w swetrze. To mum jest jej pańcią.
Łapki coraz bardziej odmawiają współpracy. Ale w sumie co sie dziwić? 2 lata 8 miesięcy i 11 dni to już baardzo sędziwy wiek, ciężka operacja też daje o sobie znać.
Aferka to już babcia. Ma 28 miesięcy i od jakiegoś miesiąca widać po niej wiek. Nie biega już tak szybko. Sporadycznie schodzi z łóżka. Nie towarzyszy Femi w przeglądzie pokoju. Dużo je i dużo śpi, to jej ulubione zajęcie i widać to po jej figurze. Tej zawsze nienagannej, zgrabnej sylwetce. Znowu ciągle na mnie poluje. Zawsze wystarczyło dać jej chrupka kukurydzianego i można ją było podnosić bez obawy o palce, teraz już nie

Fuks znowu chudnie. Po wprowadzeniu do diety witamin przytył do 740g. W niedziele waga skakała z 680g na 690g. Łapki też zaczynają szwankować. Chodzi już jak kaczuszka, tylnymi łapkami na boczki, ślizga sie. Przez tą utrate wagi zrobił sie taki mięciutki i rzadki.
Femi jak to Femi. Gania, biega, szaleje, nie je, bo nie ma czasu, mam wrażenie, że śpi z otwartymi oczami bo nigdy nie widze ich u niej zamkniętych, zawsze łypie na mnie tymi swoimi trzecimi powiekami

Deborka przestała sie wygłupiać i zachowuje sie normalnie. Wybiegi spędza pod kocem jedząc. Zawsze musi mieć w klatce ręczniki papierowe bo inaczej odgryza hamak. Jeśli ręczniki są, hamak też jest cały. Baaardzo głośno protestuje jak ją podnosze i ostatnio mnie ugryzła.
Tyle u staruszków. Młodziki mają sie dobrze i ostatnio przechodzą same siebie tak mnie obłażą

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Część oczywiście nieostra, bo jakże by mogło być inaczej z moimi babami...
Elish:

Zadek Missy:

Apelek:
Czarnuch:

Apla i małe białe:

Choco dinożarł:
Nessy i guzisko :/ :

Apelek sie wylała:
Kanapka

Baya, Nessy i Zoya:
Paskud:
Baya:

Missy:

Zoya:

Choco:

Trish:
Małe białe nie wiem które:

Elish:

Zadek Missy:

Apelek:

Czarnuch:

Apla i małe białe:

Choco dinożarł:

Nessy i guzisko :/ :

Apelek sie wylała:

Kanapka

Baya, Nessy i Zoya:

Paskud:

Baya:

Missy:

Zoya:

Choco:

Trish:

Małe białe nie wiem które:

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Śliczne szczurki!
Choco jest nieziemska
Faktycznie duży ten guz
Biedna niunia. Mam nadzieję, że będzie dobrze i to paskudztwo przystopuje.
Pozdrawiam, życzę duuuużo zdrówka.

Faktycznie duży ten guz

Pozdrawiam, życzę duuuużo zdrówka.
Masz śliczne szczurzatka, źle ze te starsze już niedomagają tak bardzo
Przykro nam i trzymamy kciuki bardzo mocno,podobno to jednak troszkę działa.Wymiziaj szczurki a Nessy szczególnie. Mam nadzieje ze wszystko będzie jak najlepiej.

Wszytskie sa najpiekniejsze , ale agutki oczywiscie rzadza , a zaraz za nimi choco, czy wiadomo co ona za masc oprocz tego ze sliczna ?
Agutki... zgadza sie
Zwłaszcza pod względem charakteru 
Choco, z tego co mówiła nezu oglądając jej zdjęcia, to dark phase cinnamon pearl. Ale mała ostatnio zmieniła kolor i nezu też nie jest już pewna. Na pewno coś z grupy cinnamon a co, to sie pewnie wyjaśni jak małą wezme w sierpniu na wystawe do Wro

Choco, z tego co mówiła nezu oglądając jej zdjęcia, to dark phase cinnamon pearl. Ale mała ostatnio zmieniła kolor i nezu też nie jest już pewna. Na pewno coś z grupy cinnamon a co, to sie pewnie wyjaśni jak małą wezme w sierpniu na wystawe do Wro

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp