Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Przykro mi z powodu Sandijki, przeżywam teraz to samo co Ty, Deli. Temat Rekinów czytam cały czas, ale piszę dopiero teraz, żeby przesłać ciepłe myśli i pokciukać za chorowitki. Wierzę, że będzie dobrze.
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size] Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Po wizycie u dr Banaś (ubóstwiam ją :)i burzy mózgów, zdecydowałam że nie kroję jednak Noktuli, bo ryzyko spore a i wynik niepewny.
Z wywodów fachowych zapamiętałam niewiele, w każdym razie oko wysadza, ponieważ jakiś płyn nie krąży jak należy, bo źrenica nie jest w pełni akytwna i ogólnie masa innych rzeczy, których mój mały rozumek nie zarejestrował.
Najważniejsze, że dostałyśmy krople sterydowe i się zobaczy. Ropień zagałkowy raczej wykluczony
Noktuli pozostał straszny przechył, mimo to radzi sobie świetnie i wchodzi nawet na łózko
Kroovie rozpuszczają się szwy i ponoć te szwy były własnie przyczyną infekcji (widocznie K. ma na nie uczulenie), Krovizna troszeczkę przytyła, po kilku dniach wolnych od zastrzyków zdecydowanie poprawił się jej humor. Zasiedliła okolice kosza na brudy i radośnie czyni spustoszenie wśród moich majtek
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Hehem.. nigdy nie twierdziłam, że stado jest normalne
Same fetyszytki, dziwolągi, skrzywione elementy... kto z kim przestaje takim się staje.. tylko nie wiem kto powinien się zacząć bać w tej sytuacji, ja czy One ?
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Dobre wieści to jest to, co lubię ! Nawet jeśli zawierają elementy perwersyjne !
Z drugiej strony biorąc pod uwagę, że moje misie uwielbiają wylegiwać się w gruntownie zasikanych przez siebie hamakach, to ludzkie użyte majty wydają się mało przerażające !
Widzę Twoją gwiazdę, ale podążam za swoją. [B. Hellinger] Słodziaki