Trzymaj się kochana....
~~Moje Rekiny Puszyste
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: ~~Moje Rekiny Puszyste
Strasznie smutno
Trzymaj się kochana....
Trzymaj się kochana....
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
trudny czas
ciepłe myśli dla Rekinowa
Tak trudno się rozstać, uświadomić, że to już koniec wspólnej podróży...
Smutno się żegnać z Sandijką...
[*]
Przykro mi, Deli...
[*]
Przykro mi, Deli...
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
-
klimejszyn
- Kontakt:
strasznie mi przykro.. [*]
trzymaj się.
trzymaj się.
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
...
http://szczury.org/viewtopic.php?f=23&t=32098 Sandija
Jutro do weta z Noktulą i Kroovą...bardzo bardzo boję się o moje brzydactwo...jak Jej się coś stanie, to zwątpię. Zwariuję do reszty.
Jutro do weta z Noktulą i Kroovą...bardzo bardzo boję się o moje brzydactwo...jak Jej się coś stanie, to zwątpię. Zwariuję do reszty.
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
- Paul_Julian
- Kontakt:
Trzymaj się mocno, Ty i rekinki!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
kciukam mocno
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Przykro mi z powodu Sandijki, przeżywam teraz to samo co Ty, Deli. Temat Rekinów czytam cały czas, ale piszę dopiero teraz, żeby przesłać ciepłe myśli i pokciukać za chorowitki. Wierzę, że będzie dobrze.
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Trzymam kciuki za jutro i kolejne dni!
Po wizycie u dr Banaś (ubóstwiam ją :)i burzy mózgów, zdecydowałam że nie kroję jednak Noktuli, bo ryzyko spore a i wynik niepewny.
Z wywodów fachowych zapamiętałam niewiele, w każdym razie oko wysadza, ponieważ jakiś płyn nie krąży jak należy, bo źrenica nie jest w pełni akytwna i ogólnie masa innych rzeczy, których mój mały rozumek nie zarejestrował.
Najważniejsze, że dostałyśmy krople sterydowe i się zobaczy. Ropień zagałkowy raczej wykluczony
Noktuli pozostał straszny przechył, mimo to radzi sobie świetnie i wchodzi nawet na łózko
Kroovie rozpuszczają się szwy i ponoć te szwy były własnie przyczyną infekcji (widocznie K. ma na nie uczulenie), Krovizna troszeczkę przytyła, po kilku dniach wolnych od zastrzyków zdecydowanie poprawił się jej humor. Zasiedliła okolice kosza na brudy i radośnie czyni spustoszenie wśród moich majtek
Z wywodów fachowych zapamiętałam niewiele, w każdym razie oko wysadza, ponieważ jakiś płyn nie krąży jak należy, bo źrenica nie jest w pełni akytwna i ogólnie masa innych rzeczy, których mój mały rozumek nie zarejestrował.
Najważniejsze, że dostałyśmy krople sterydowe i się zobaczy. Ropień zagałkowy raczej wykluczony
Noktuli pozostał straszny przechył, mimo to radzi sobie świetnie i wchodzi nawet na łózko
Kroovie rozpuszczają się szwy i ponoć te szwy były własnie przyczyną infekcji (widocznie K. ma na nie uczulenie), Krovizna troszeczkę przytyła, po kilku dniach wolnych od zastrzyków zdecydowanie poprawił się jej humor. Zasiedliła okolice kosza na brudy i radośnie czyni spustoszenie wśród moich majtek
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
załatwiłaś mi koszmary senne na conajmniej tydzień*Delilah* pisze: Zasiedliła okolice kosza na brudy i radośnie czyni spustoszenie wśród moich majtek
Noktuszon wciąż udowadnia swoją wyjątkowość, oby jak najdłużej
ze mną: leszek, kendrick
Hehem.. nigdy nie twierdziłam, że stado jest normalne 
Same fetyszytki, dziwolągi, skrzywione elementy... kto z kim przestaje takim się staje.. tylko nie wiem kto powinien się zacząć bać w tej sytuacji, ja czy One
?
Same fetyszytki, dziwolągi, skrzywione elementy... kto z kim przestaje takim się staje.. tylko nie wiem kto powinien się zacząć bać w tej sytuacji, ja czy One
Dobre wieści to jest to, co lubię
! Nawet jeśli zawierają elementy perwersyjne
!
Z drugiej strony biorąc pod uwagę, że moje misie uwielbiają wylegiwać się w gruntownie zasikanych przez siebie hamakach, to ludzkie użyte majty wydają się mało przerażające
!
Z drugiej strony biorąc pod uwagę, że moje misie uwielbiają wylegiwać się w gruntownie zasikanych przez siebie hamakach, to ludzkie użyte majty wydają się mało przerażające
nie udawajmy, perwersyjne to nawet lepszemanianera pisze:Dobre wieści to jest to, co lubię! Nawet jeśli zawierają elementy perwersyjne
!
bo to znaczy że energia życiowa jest ! (czy jakkolwiek zwał
Cieszymy się z energii Kroovy (jej ukierunkowanie pozostawiamy do przełknięcia Opiekunce