Majaki Nocne - doszczurzenie ekstremalne

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
ol.

Re: Majaki Nocne

Post autor: ol. »

nie wiemy jeszcze czy imię Loki Lizus się przyjmie, ale ,niech Cię, Eve, mój odbiór chłopaka zawsze już będzie nim naznaczony :D

dziewczynki mi też nadal wydają się małymi fiśkami :)
IHime, spokojnie jeszcze zmieścisz na dłoni po powrocie ;)
odmienna

Post autor: odmienna »

Lizus- jakniwiewiemco! no i Loki.... jasssnypopielaty: Loki Lizus! ....ale, "to Twój tron" IHime..... Ty tu (u)rządzisz! ;D O0
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

ol. pisze:nie wiemy jeszcze czy imię Loki Lizus się przyjmie, ale ,niech Cię, Eve, mój odbiór chłopaka zawsze już będzie nim naznaczony :D
:D ;D
Ftalka i Fenolka takie fajne "małolaty" :) :D

Szczurasy całkiem dobrze kojarzą nasze głosy przez Skype'a czy przez telefon :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
IHime

Post autor: IHime »

Blondas-Loki-Lizus. B-L-L... Bleee? To ja się jeszcze zastanowię. ;D
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

Hehe, no dosłownie morderca, połknął palce w całości. O0

Loki Lizus słodkie. :D
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Awatar użytkownika
Eve

Post autor: Eve »

oho .. narozrabiałam lekko ;D
Ale co tam ja bym była dumna z takiego imienia :P
A co !
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133

Hamaczki dla każdej paczki :P
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
IHime

B.L.L. już ma imię, ale z zatwierdzeniem poczekam, aż go poznam. :D Zostały 2 tygodnie i kilka godzin. Jeszcze tylko muszę napisać projekt na grant europejski i doktorat i z czystym sumieniem mogę wracać. ;)
Tak całkiem różowa nie jest, Małe Białe znowu smarka (to dziecko ma chyba takie hobby), a Misieniek ma problem z zębami.
Całe wakacje musiał mieć przycinane, bo zaczęły krzywo rosnąć, ale teraz do kompletu jeszcze się ruszają. Mężyk mówi, że je i nie widać, żeby coś go bolało. Och, oby jak najszybciej do domu, chociaż nie mam pomysłu, co temu biedakowi może być...
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Chorutkom ślemy ciepłe myśli, a Tobie - żeby Ci się wszystko pięknie i sprawnie napisało i żebyś już mogła powrócić :) :-*
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
Eve

Post autor: Eve »

Ihime właśnie miałam pytać kiedy to będzie "kiedy u Was będzie już zimno " . Dwa tygodnie to rach ciach zleci. Z tymi zębami to Lu ma podobnie ; jeśli o dolne chodzi, ale były sprawdzane i niby ma "gorzej usadowione" ponieważ chłopak nie był najlepiej karmiony lecz teraz wciąga dużo wapienka i poprawia się. Nie widać żeby miał jakiś gorszy humor z tego powodu tylko czasem głupio wygląda jak mu się tak rozszerzą.. ale Piasecki mówił że już taka jego uroda ::)
Pisaj ten doktorat i wracaj zanim wszystkie liście spadną.
Katarkom serdecznie mówię - wynocha !
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133

Hamaczki dla każdej paczki :P
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
ol.

Post autor: ol. »

no co ten Misiu :-\ zęby cenna rzecz, Panie Michale ! tak samo jak czysty nosek, Mała Biała Panno !
zdrówka - dokładnie tam gdzie każdemu potrzeba !

a Tobie, IHime, owocnego pisania i żeby te dwa tygodnie nie dłużyły się już więcej :)
Awatar użytkownika
gosja1

Post autor: gosja1 »

IHme, powodzenia! :)
Może z tymi zębami nie ma większych powodów do zmartwień?
A ja głupia jestem, bo myślałam, że rozszerzające się zęby to normalna rzecz. Boguś lubił twarde zawsze, wapno, chrupki, zboża, więc byłam przekonana, że mu się tak naturalnie zęby rozszerzają. Co prawda dziwne, że nie dało mi do myślenia, że drugiemu się tak nie dzieje ::) No, ale jadł twarde, wręcz miękkim często pluwał, więc chyba nie cierpiał w związku z tymi zębami.
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
Awatar użytkownika
Kluska123

Post autor: Kluska123 »

Kochana, powodzenia! :-* I wracaj szybciutko do stadka :)
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin

Do zobaczenia Skarby moje...
IHime

Dzięki! :-*
Dolne zęby szczurom ruszają się naturalnie, ale trochę. A Misiek ma teraz powtórkę z chybotania sztachetami, jak zaraz po tym, kiedy złożył Mateńce Glebie głęboki pokłon z wysokości. Ja już panikuję i wyobrażam sobie, jakie paskudztwo może mu pod zębem siedzieć, jakiś, tfu, ropień, albo, tfu tfu, guz. Nowotwór szczęki u szczura przerobiłam, więcej nie chcę.
odmienna

Post autor: odmienna »

odmienna pisze:
odmienna pisze:Jak Sercobrzuchemu wypadły ruszające się zęby, to na nowe czekaliśmy coś ciut ponad tydzień....więc spokojnie pracuj na tego granta.
(prawda też, że Bobo, który przed tym zdarzeniem nadużywał zęboli do naruszania ciągłości tkanek Arielka, pewnie potrzebował więcej dni na „poprawę charakteru” niż Misiula- on przecież i z ząbkami słodycz charakteru ujawnia, więc może nawet Los nie będzie musiał uciekać się do tak drastycznych metod wychowawczych, jak czasowe pozbawienie ząbków... ;) )

Cthulhu: też nie miałaś gdzie nabawić się tego szczurzego-uprzykrzenia! takie delikatne miejsce. Wystraszyłaś nas solidnie i jak w tych warunkach Opiekunka ma nad doktoratem pracować???? :-*

Groszek! Groszek! Gro-siu-la! Obrazek
omatulu.... za dużo zaległości i łakomego czytania równocześnie!!!! Całkiem mi się migrena z doktoratem pomieszała—nałożyło się jedno na drugie i efekt powyżej..... trudno!
Część posta do jednego- część do drugiego Tematu.
Ale, na swoje usprawiedliwienie mam, że gdyby Eve teraz nad doktoratem pracowała- miałaby trudno, a IHime gdyby (niedajboże) miała skłonności- dostałaby migreny.

Reaszta- to scyro prawda.
IHime

Odmienna, ;D

Wczoraj przyjechał mój słodki Blondas Loki Lizus. I już wiem, że imię, które dla niego wybrałam mu pasuje. Maurycy, bo jest taki... maurycowaty, chociaż wcale niepodobny do książkowego pierwowzoru.
Pierwszy raz łączyłam szczury przez Skypa... Uparłam się, żeby mężyk je połączył od razu, żebym wracając miała tylko dwa stada do połączenia i żeby Maurycek nie czekał biedny sam. Więc ja obserwowałam ogony, a mężyk był gotowy do interwencji w razie co. Maurycy z pełną kurtuazją wąchnął F-dziewczęta pod ogonkiem i... właściewie na tym się skończyło. Cała trójka była bardziej zaaferowana nową klatką, a potem zgodnie schylili główki nad miską postnej suchej karmy. Nie mam doniesień, żeby coś się wydarzyło, więc prawdopodobnie nic złego się działo w nocy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”