Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Zachorowałam na kozaki od Calvina Kleina, ale droooogooooo ma...
I nawet nie ocieplane... 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
ja tak choruje na butki od TUKa
ale trzeba by było sprowadzić, i drogie są jak na moja kieszeń 
Dostałam zastrzyk przeciwalergiczny. Nie czuje teraz pośladka xD
Ale nie swędzi i moge normalnie oddychać. Juppi, co za luksus xD
Ale nie swędzi i moge normalnie oddychać. Juppi, co za luksus xD
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Babli 100 lat !!!
Wszystkiego co najlepsze
Wszystkiego co najlepsze
Wszystkiego Najlepszego babliska !
Jakie szczęście, że Uszczurawianie nie ma wielu tematów...
.
Wie ktoś coś na temat wystaw szczurci rodowodowych? Nie chce mi się szukać tematu...
Stworzenie bezszczurowe.
Nie ma teraz działu shsr'u, więc trzeba wejść na forum, bądź stronę stowarzyszenia
.
To dlatego nie umiałam nic na wyszceznaleść...
Pamięta ktoś strone?
Pamięta ktoś strone?
Stworzenie bezszczurowe.
tylko spróbujcie....
minoo, jest zakaz reklamowania innych for.
minoo, jest zakaz reklamowania innych for.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Kurna chata...
Google nie zgyzie, nie?
A tak poza tym tata jeździ na kopalnie "Śląsk" na akcje i dzisiaj został wyposarzony w paczkę Versele Laga i będzie szczury karmił
Nie zdziwie się, jak jutro sam skoczy na targowisko po żarełko dla Kopalnianych Stworów
Google nie zgyzie, nie?
A tak poza tym tata jeździ na kopalnie "Śląsk" na akcje i dzisiaj został wyposarzony w paczkę Versele Laga i będzie szczury karmił
Nie zdziwie się, jak jutro sam skoczy na targowisko po żarełko dla Kopalnianych Stworów
Stworzenie bezszczurowe.
wygooglaj sobie 
Balblis najlepszego
Cholera przebiegłam 50 min i kapie ze mnie.. w dodatku ludzie nie umieja pilnowac swoich psow. Dwa mi skoczyly do lydki, dobrze ze mam dobry refleks
Balblis najlepszego
Cholera przebiegłam 50 min i kapie ze mnie.. w dodatku ludzie nie umieja pilnowac swoich psow. Dwa mi skoczyly do lydki, dobrze ze mam dobry refleks
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
i co zrobilas z tym refleksem?
Dokarmiają dzikuski VL?Minoo pisze:A tak poza tym tata jeździ na kopalnie "Śląsk" na akcje i dzisiaj został wyposarzony w paczkę Versele Laga i będzie szczury karmił
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya