kwarki- szczury niebieskookie

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
nairda

Re: kwarki- szczury niebieskookie

Post autor: nairda »

Zdrówka, ochoty do kicania po chałupie, rozkosznego wylegiwania się i smakołyków pod dostatkiem dla solenizantów ;) Tak, żeby kicanie równoważyło ilość smakołyków ;)
Awatar użytkownika
Akka

Post autor: Akka »

oopsss spóźniłam się z życzeniami, Wszystkiego najlepszego hmurki przecudne :)
http://img59.imageshack.us/i/68503989.jpg/ http://img156.imageshack.us/i/92192988.jpg/ a tak w ogóle dawno zdjęć nie było że zapomniałam jakie to cudne jest, ale teraz zakochałam się na nowo :)
Obrazek
Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
Awatar użytkownika
Akka

Post autor: Akka »

łooo jeżuu jaki błąd :o oczywiście chmurki :D
Obrazek
Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
Awatar użytkownika
Sysa

Post autor: Sysa »

Spóźnione, ale wszystkiego najlepszego!
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

ooo to i od nas życzenia zdrowia :)

:-*
...czyż nie dobija się koni...?
odmienna

Post autor: odmienna »

Hihihi! ;D Moje Chmurki się nah(u)murzyły (super słowo wyszło- bo właśnie; moje chmurki są humorzaste), ale bardzo wdzięcznie dziękują za życzenia :-* . Wiedzą co prawda, że są śliczni, ale nigdy dosyć takich słów :P , życzenia ochoty do kicania i ruchu raczej z pobłażaniem traktują, ale wylegiwania się, smakołyków, a nade wszystko zdrowia – ooo! Tego nam trzeba ! To będzie „wszystko najlepsze” – więc i ja także dziękuję.
Ogoniastej Blessiak szczególnie dziękuje za „śnieżną” a ja sieprzysięgam, że nie wiązałam ;)

Oczywiście, ta straszna, potrójna wyrwa boli jeszcze jak wściekła...kiedy zobaczyłam to zdjęcie pary białych plecków uzmysłowiłam sobie, że przygarniając Blessa, myślałam o towarzyszu dla Dolara... miałam dostać jednego, białego chłopczyka z miotu D. Myślałam tak: „w zasadzie, Kwarkowo to „ziemia” szczurów niechcianych. Skoro dla swojego kaprysu przyjmuję Czapeczkowego Wnusia- łaski nie robię: muszę też znaleźć miejsce dla jakiejś bidy. No i Eureka! U Dominikiz były dwa, uratowane z laboratorium „odpady”*... i tak, „dorobiłam się” dwóch obłoczków kłębiastych. Byli jednak od początku sobie przeznaczeni - niechże im przez następne miesiące sprzyja los :-*
(Problem z rozróżnieniem ich, Babciu merch, może być tylko na zdjęciach (i to niezbyt dobrych). No, może w kolorze oczu jest jakieś podobieństwo...ale, wszak to niebieskookie są.)

* chłe,chłe,chłe: „odpad”! Jego Wistarowata Dostojność, z tym cudnym, labisiowatym, trójkątnym pycholkiem...wiem, że ma paskudną sierść, genetycznie uwarunkowaną skłonność do tycia (łakomstwo tu nie pomaga).Wiem, że mnie nie lubi, ale poza tym, że niesposób nie kochać go za jego świetny charakter, za jego blessowatość, jestem z niego straszliwie dumna. To mój drugi po Oksymoronku wacik, ale to mój pierwszy, najprawdziwszy Szczur Laboratoryjny- to takim jak on, wdzięczna ludzkość powinna stawiać pomniki. :P
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

Cóż jestem spóźniona niczym lato tej zimy ;)

Ale jak najbardziej szczere i serdeczne życzenia dla białych kupidynków (zadynków)?
Zdrowia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nieskończonych pokładów sił witalnych !!!!!!! Wszystkiego najlepszego dla Was niebiańskie "Odpady" :))))
8)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
odmienna

Trudno. Poddaję się.
Chcę szczura! :-\
Bardzo chcę szczura...
Ci moi dwaj zawiązali chyba spisek, by mnie zmusić do tego wyznania.
Są tak upierdliwie bezproblemowi, grzeczni i tak ewidentnie mają mnie w noskach...
Uparli się, by mi udowodnić, że dwa szczury, to jakby się szczurów nie miało.

.....
jak już się przyznałam, zwłaszcza sama przed sobą, to przynajmniej nie będę musiała udawać, że całkiem przypadkiem podglądam, czy jakaś kluska nie ma aby niebieskich ślepek... :P
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

jupi! :D :)
a czterech nie chcesz? śmietnikowców wrocławskich ? ;D
Na forum tyle jest do wzięcia , coś Cię odnajdzie i zaanektuje Twoje serce :)
Buziaczki dla kwarków, takie siarczyste :-*
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

Łii, i od nas buziaki dla Kwarków :)
Tyle szczurów do adopcji, wybór bardzo trudny, wszystkie by się chciało wziąć :(
ObrazekObrazek
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

odmienna pisze: Bardzo chcę szczura...
Ci moi dwaj zawiązali chyba spisek, by mnie zmusić do tego wyznania.
Są tak upierdliwie bezproblemowi, grzeczni i tak ewidentnie mają mnie w noskach...
Uparli się, by mi udowodnić, że dwa szczury, to jakby się szczurów nie miało.
ah jak dobrze znam to uczucie i to spiskowanie. po odejściu Mu- nie miałam ani jednego szczura.
dopiero teraz w nocy wychodził cień kamizelkowy by zobaczyć co to nowego tak radosnego się rusza w klatce.
przeraża mnie jej cień- bo złowrogi- jakby mówiący: nam radości już nie potrzeba, my tak chcemy!
ale ja się uparłam! musi być ktoś świeżutki, bo się żałobą uduszę.
one też :-\

kibicujemy mocno, niechże słonko zaświeci i ukaże błękitne oczęta malucha jakiegoś szczęśliwego, który znajdzie u was dom :)
...czyż nie dobija się koni...?
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

ja też chwilowo nie mam szczurów. jak Karmelek żył, to mimo że odizolowany, szczury były. Karmelek nie żyje, szczury siedzą na wybiegu pod fotelem i nie istnieją. ech. skąd one to wiedzą?
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Odmienna bardzo bardzo się cieszę :D
Ci co odeszli w pamięci zawsze zostaną... a tyle maluchów może znaleźć u Ciebie domek... i chociaż trochę ukoić Twoje serce

Będziemy mieli małego kwarka... :D
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Awatar użytkownika
Sysa

Post autor: Sysa »

Będzie mnóstwo nowych zdjęć :)
odmienna

a,buuuuuu! :'( W pewnym miejscu w internecie, gdzie rzadko bywam (bo czasu mi brak), znalazłam PW(jedno z dwóch do tej pory), które wysłałam tak niedawno temu. Wygląda tak:

Witaj.
Jestem odmienna ze „szczurów”
Wiem, że czekasz na szczurka, który jest u mnie.
Nie wiem jak Ci to napisać... okoliczności, w których wtargnął w moje życie są takie, że nie mogę, naprawdę nie mogę go oddać... przykro mi, że możesz czuć się rozczarowana, ale... http:///DZIAB/viewto...18165&start=300 - zobacz proszę... może to mnie choć trochę usprawiedliwi.
Dziś w południe dowiedziałam się zresztą, że mój piątkowy wyjazd do Warszawy został przełożony. Właśnie miałam odwołać ogłoszenie o nim, gdy przeczytałam o straszliwej sytuacji wacików z Warszawskiego laboratorium.... gdyby ktoś z Krakowa, zechciał dać szansę któremuś z nich- pojadę i tak. Specjalnie.

Mam nadzieję, że nie będziesz miała do mnie żalu; jest tyle szczurków do kochania, ale Tego, mój Oksymoronek (pierwszy wacik w moim zyciu) wybrał dla mnie.
Przepraszam odmienna.

... to się odnosiło do Grafika Gacka, a wśród labisów o których tam mowa, była bablisiowa, zadartonoska Terakotka. :'(
Niedobre, niedobre, mały czarny i jeszcze mniejszy biały klejnot.... co one z nami robią !
buuuuuuuu...

ale za to.... 8)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”