A tak to zwykle dokarmiali chclebem z pomidorem, ale stwierdziłam, że Kopki też powinny mieć jakieś fajne żarcie i wysyłam tatuśka z VL

Moderator: Junior Moderator
Nie wiem, czy to dobry pomysł. Skądinąd wiem, jak większość górników traktuje dzikie szczury na dole. Jeśli nauczą się podchodzić bliżej do ludzi, wróżę im marny koniec pod czyimś butem, niestety.A tak poza tym tata jeździ na kopalnie "Śląsk" na akcje i dzisiaj został wyposarzony w paczkę Versele Laga i będzie szczury karmił![]()
Teraz jeszcze dołożyła sprawdzanie plików z worda itp... co ona tam chce znaleźć, hę?! Wyszłam tylko z psem.. a już mi się musi dowalać do moich rzeczy.ogonowa pisze:Bosh.
Mama mi sprawdza gg.. Sprawdziła raz, jakiś tydzień temu - dałam hasło. Potem przerwa i dzisiaj wchodzę do pokoju, mama na kompie i przegląda sobie moje maile
... zaczęłam krzyczeć co ona sobie wyobraża, to ona na to 'Następnym razem nie zakładaj sobie haseł'
. Brak mi słów. Jeszcze jeden raz to zablokuję całego kompa.. bo mnie to wkurza.
yss, nie jesteś sama..yss pisze:przestańcie o jedzeniu!!!
jadę na sucharach i kleiku ryżowym. na wodzie.
jedyne co mnie ratuje to krupnik..........
ale marzę o czymś ostrym, o jajku na miękko, o pizzy z podwójnym serem...... o sałatce greckiej, o...
idę pić mój kleik
...ale z tym dzieckiem, to ja na poważnieNina pisze:Ivcia, tak to już jest...