Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Jak się zaczną budzić to może się dziać. Chociaż, wspólny sen łagodzi trochę napięcie to i tak bez krzyków i szamitaniny się pewnie nie obędzie..
Kurcze, charakterne ta Bombardziaki
No ona się chyba będzie z tydzień darła do hamaka to się z godzinę przymierzała, najpierw spały w nim Fifioł z Tosią, Zoja wchodziła do środka, Tosia chciała ją wyiskać i Zoja się darła, to Tosia ja biła i Zoja szła plątać się po klatce, potem Fifioł z Tośka poszły do rury a Zoja do dużego hamaka dokuczać Kaszance, Kaszanka uciekła do małego hamaka, Zoja po chwili tam przyszła i znowu jej dokuczała ale Kaszanka jakoś zniosła jej towarzystwo i poszły razem spać i potem dołączył Fifioł, Tosia siedzi w rurze.
hahahahahaaa
Zoja, widzę, prowadzi bardzo "aktywny" tryb życia: Z boku na bok na hamaku A to czasem się obrócę, a to ktoś zajrzy, da smakołyk..czasem ziewnę
A Zoja najwyraźniej ma dobry plan - wprawia się w dominowaniu, a w przerwach nie zużywa bezsensownie energii, tylko leży, je i rośnie. Jeszcze miesiąc takich praktyk i będą jej pozostałe szczury smakołyki do hamaka zanosić w formie haraczu !
Widzę Twoją gwiazdę, ale podążam za swoją. [B. Hellinger] Słodziaki
Wczoraj to mi dziewczyny SPA urządziły. Obsiadły mnie jak szarańcza i zajęły się: Fia próbowała przebić mi ucho, Kaszanka zrobiła peeling łokcia, Zoja manicure a Tosia mnie uczesała
Później Fifiołówna wróciła i dobre 15 minut spędziła myjąc mi szyję (musze ją jeszcze zapędzić do pleców ) a potem wyiskała mi cały tył głowy, nie powiem, przyłozyła się do tego, aczkolwiek trochę mnie czerep piekł po tych zabiegach