Moje smrodziuchy... ['] Pchełka, Klapuś[']...

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
limba

Re: Moje smrodziuchy... Caramel - nowa uszata pociecha :)

Post autor: limba »

Czy wielkie.. nie raczej nie. Chociaz dopiero przy malym widze jak np Teddy i Ciastek urosli. No a Bąbel to juz w ogole kawal szczurzyska sie zrobil. Klapek i Ufo rczej zawsze mieli taka mocno zwarta budowe i w sumie spore z nich chlopaki.
To jeszcze kilka z laczenie a wieczorkiem popstrykam babom i Haggisowi.
Z wujkiem:
Obrazek
Wujcio Bąbel nas maolestuje ;)
Obrazek
Ufol, Caramel gdzies pod poducha
Obrazek
Z Teddym
Obrazek
To ja sie przytule :)
Obrazek
Po tylu nowych wrazeniach najlepiej przyciac komara :)
Obrazek
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
merch

Post autor: merch »

Ale Teddie ładnie urósł. Czy on jest wielkosci Ciastka i Ufolca juz?
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Jejku, jak słodko :-*
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8af ... 72724.html

Ładnie urósł mój wnusio :)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

No to faktycznie bezproblemowe łączenie :D super :D ładnie proszę o mizianko dla grzecznych szczurasów ;D
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Awatar użytkownika
wuwuna

Post autor: wuwuna »

Wymiziaj szkrabcie
Przecież w końcu jesteśmy rodzinką ;D
A Ufolec to chyba największy,wiesz ile on waży?
IVA

Post autor: IVA »

Tylko pogratulować takiego łączenia :)
Prosimy wycmokać wszystkie "ogonki" :)
Awatar użytkownika
Filipw
Kontakt:

Post autor: Filipw »

Słodkie... świetne łączenie... Limba pogratulować ogonów...

Może jakieś nowe foty ?
Awatar użytkownika
limba

Dziekujemy wszystkim za dobre i slodkie slowa :) Ci co mnie znaja wiedza ze u mnie laczenie trwa dlugo. Ja z mojej strony nie chce bledu popelnic.

merch... Teddy jest hmm .. wlasciwie wielkosci Ciastka ale ma inna budowe i wciaz wydaje mi sie filigranowy, mimo ze waga pokazuje ze kawal szczura z niego...

Na razie fotek brak bo mise aparat z... odmowil posluszenstwa..

I powiem ta po cichu ze stadko sie powiekszy... Mimo ze zawsze zapieralam sie rekami i nogami, to jednak :) Do rodziny dolaczy bratanek Ufo i brat Caramela .. Cujo.. przeslicznosciowy fuzzolek. Zdjecie autorstwa justki1 Obrazek Nigdy nie myslalam ze bede miala fuzza, ale zycie czesto zaskakuje. Na Cujo zdecydowalam sie z wielu wzgledow, zwyciezyl ten ze patrzac na jego zdjecia czulam to cos. Ci to co przezyli wiedza o co chodzi :) I jak na razie na dlugi czas rodzina szczurza nie bedzie sie powiekszac.
Wiec generalnie zrobi sie bardzo rodzinnie :)
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Awatar użytkownika
Filipw
Kontakt:

Post autor: Filipw »

Limba jaki słodki ten fuzzzzzzik, mnie nie ciągnie do fuzzików wole stare dobre tłuste włochate ogony :D ale ten jest urzekający i te oczka... taka mocna czerwień ... .
limba pisze: I powiem ta po cichu ze stadko sie powiekszy... Mimo ze zawsze zapieralam sie rekami i nogami, to jednak :)
Limba a morał masz taki : nawet jak będziesz się zapierała nogami, rękami to i tak nie uciekniesz od tego :D

a kiedy Cujo do was dołączy ?
Awatar użytkownika
Asiulec

Post autor: Asiulec »

Nie będę ukrywać że Cujo mnie też urzekł :) Ma w sobie "to coś" :)
Wogóle wszystkie Twoje ciurki są śliczne :)
Awatar użytkownika
limba

Asiulec... dziekujemy w imieniu tej holoty co mi demoluje moj skrzetnie przywlaszczony i odnowiony pokoj ;))
szczurfan.. mnie tez nigdy nie ciagnelo.. jak wiekszosc wie.. wrecz przeciwnie.. ale jak to sie mowi tylko krowa zdania nie zmienia.. a Cujo jaki by nie byl w odmianie to... kurka ciezko mi to wytlumaczyc... wlasnie to "cos"...Wlasnie dzieki temu "cos" mam i mialam wiekszosc szczurow...Wbrew wszelkim opiniom na moj czy nie moj temat nie mam tgz "uprzedzen". Dla mnie zwierzak to zwierzak... kazdy zasluguje na maksimum milosci.. W latki, ciapki, kreski, kropki itp.
Maluch bedzie u nas w przyszly weekend.. juz sie nie moge doczekac :D .. Mimo ze dla mnie to juz maks, to jeszcze w glowie mam jednego szczura... ale to czas pokaze..
Co do tlustych i wlochatych.. ja mam podobno talent.. wiec jest szansa na tlustego, malo owlosionego ;)
Awatar użytkownika
Justka1
Kontakt:

Post autor: Justka1 »

No,no,tylko nie tłustych.Moi wnusiowie nie moga byc tłusci.Mam nadzieje,ze nie specjalnie bedziesz ich tuczyła..(rozumiem,ze to zart,piszac ,ze masz talent ;) ).
Babli

Post autor: Babli »

Cujo jest cudowny :) Mi się fuzzole podobają. Może kiedyś :D Ale Caramel..ach..plastuś ;D
Awatar użytkownika
limba

justka no co ty.. gruby, tlusciutki sama slodycz ;) zarcik oczywiscie... to tylko moja mama zawsze mowi ze mam talent badz reke jak kto woli bo ona nie moze po tylu latach nadal uwierzyc ze szczury to takie duuze moga urosnac z takich malutkich, a ze mam ogolnie szczescie do duzych szczurow to inna bajka ;)

Caramel to moj pierwszy dumbolek i nadal mnie zaskakuje jakie miny potrafi strzelac ;D
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

To tak jak mnie urzekł Sepi (Spartakus) i też się zapierałam wszystkim co mam, że go nie wezmę i czekałam aż ktoś go kupi... czekałam.... patrzyłam na jego nowe fotki.... czekałam.... ciągle był wolny... dni leciały... i w końcu go zaklepałam. :D

Cujo jest śliczny, przepiękny, kochany, uroczy fuzzik! ;D Wcale Ci się nie dziwię ;) Gratuluję doszczurzenia się! Bracia pewnie będą bardzo szczęśliwi, że znowu będą razem :).

A dumbolki strzelają słodkie miny, wszystko dzięki tym nisko osadzonym uszkom :D
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”