Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Marudnik vol. 2
Pieniądze... Co za idiota je wymyślił ?!
Przeżywam zupełny brak kasy, jestem już totalnie zadłużona wśród znajomych (studniówka kosztuje, a jeszcze masa innych wydatków...), a wypłata 20 stycznia dopiero...
Na dodatek jestem skarbnikiem klasowym i już po prostu na tą klasową kasę mi się patrzeć nie chce... Zbieram na cztery różne składki, i to spore sumy i po prostu mam dosyć... Podchodzi do mnie parę osób i każdy wpłaca na coś innego, już mi się miesza wszystko... I jeszcze na dodatek musiałam ostatnio dokładać ze swoich, bo mi brakowało, prawdopodobnie przez to zamieszanie komuś po prostu za dużo wydałam.
Przeżywam zupełny brak kasy, jestem już totalnie zadłużona wśród znajomych (studniówka kosztuje, a jeszcze masa innych wydatków...), a wypłata 20 stycznia dopiero...
Na dodatek jestem skarbnikiem klasowym i już po prostu na tą klasową kasę mi się patrzeć nie chce... Zbieram na cztery różne składki, i to spore sumy i po prostu mam dosyć... Podchodzi do mnie parę osób i każdy wpłaca na coś innego, już mi się miesza wszystko... I jeszcze na dodatek musiałam ostatnio dokładać ze swoich, bo mi brakowało, prawdopodobnie przez to zamieszanie komuś po prostu za dużo wydałam.
Nie wiem dlaczemu, ale powiem Ci, że pierwsza część poprawiła mi humor, a druga w ogóle. Chyba jednak jestem człowiekiemyss pisze:ivcia: to najzabawniejszy post jaki ostatnio czytałam na tym forumgłową w półkę było najśmieszniejsze. przylilowałaś, powiedzmy sobie wprost!
i nie przejmuj się, ja mam gorzej

A żeby nikt mi offtopu nie zarzucił --->
Matura jest złaaaaa... Z dnia na dzień coraz bardziej jestem o tym przekonana.
Nowe szczurzaste będą u mnie we wtorek... Oby nowa klatka doszła wcześniej, bo jak nie, to chyba sobie w łeb palnę!

popsul mi sie najprawdopodobniej silniczek AF
:( w aparaciku. W ogole nie ostrzy ...chyba sie poplacze naprawa czegos takiego to ok 300 zl 

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
A nie przestawiłaś czasami na MF? Wiem, że to głupie, ale tak też może być, na dobrą sprawę. 

(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Dobrze, że mi by to nie było straszne
Nie używam AF w ogóle, cały czas foce na manualu.

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
hehe nie nie Agata nie mam na MF ale u mnie na manualu tez nie lapie ostrosci ;]...
Wiec moze tez cos z soczewkami
zyc nie umierac!!
Wiec moze tez cos z soczewkami

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3

- julia i stefan
nic mi się nie chce!! mam masę roboty 4 projekty, kolosy, zaliczenia.
ogólnie dzień dzisiaj dziwny wszystkiego zapomniałam. maiłam zabrać chleb owcą - nie zabrałam, książkę koleżance oczywiście że nie. później wszyscy na mnie naskakiwali ze czegoś nie robię, a jak już robiłam to dlaczego ja to robię jak mi się to niepodoba.
a tak poza tym to nie mogę wiecznie starać się za nas dwoje...
ogólnie dzień dzisiaj dziwny wszystkiego zapomniałam. maiłam zabrać chleb owcą - nie zabrałam, książkę koleżance oczywiście że nie. później wszyscy na mnie naskakiwali ze czegoś nie robię, a jak już robiłam to dlaczego ja to robię jak mi się to niepodoba.
a tak poza tym to nie mogę wiecznie starać się za nas dwoje...

Nie ma Ciebie nie ma mnie...
sesja jest w fazie wykluwania sie... ja sie chyba pochlastam 

Wyszukiwarka nie gryzie
Makiety i projekty na uczelnie trzeba pokończyć, jest bardzo dużo roboty, a ja się nie mogę skupić, zorganizować i zmusić, tylko na necie siedzę
. Musze wydać kupę kasy na wydruki, żeby zaliczyć sesję 

http://veg-tv.info/Earthlings
Ze mną: Rysiu, Ucek, Uszu, Americano...
Ze mną: Rysiu, Ucek, Uszu, Americano...
Grrr...
Wczoraj miał przyjść facet od netu i podłączyć bezeprzewodowy dla Dżordża. Nie dostarczyli im na czas rootera, więc przełożyli to na dzisiaj. A właściwie na jutro, bo Tatko źle zrozumiał człowieka i był przekonany, że chodzi o dzisiaj... Do trzech razy sztuka, może jutro podłączą... I wreszcie będę sobie mogła forumować z poziomu wyrka.
W dodatku w sobotę przychodzi ksiądz po kolędzie. Niewiele jest rzeczy, których tak nie lubię, jak to.
Czy ma ktoś namiary na jakieś szkolenia dla leniów? Bo mój leń w ogóle nie wykonuje poleceń, wcale się mnie nie słucha. Rozbestwił się jak nie wiem co. Od trzech dni nie mogę się go pozbyć choćby na moment, łazi za mną i nie daje chwili spokoju. :/
Niech się stanie weekend!
Wczoraj miał przyjść facet od netu i podłączyć bezeprzewodowy dla Dżordża. Nie dostarczyli im na czas rootera, więc przełożyli to na dzisiaj. A właściwie na jutro, bo Tatko źle zrozumiał człowieka i był przekonany, że chodzi o dzisiaj... Do trzech razy sztuka, może jutro podłączą... I wreszcie będę sobie mogła forumować z poziomu wyrka.
W dodatku w sobotę przychodzi ksiądz po kolędzie. Niewiele jest rzeczy, których tak nie lubię, jak to.

Czy ma ktoś namiary na jakieś szkolenia dla leniów? Bo mój leń w ogóle nie wykonuje poleceń, wcale się mnie nie słucha. Rozbestwił się jak nie wiem co. Od trzech dni nie mogę się go pozbyć choćby na moment, łazi za mną i nie daje chwili spokoju. :/
Niech się stanie weekend!
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
zwiej przed księdzem. mój ojciec chował się w swoim pokoju i nie wychodził póki ksiądz nie wyszedł.
nie jak był mały. tylko już jako mój ojciec :>
mnie ciągle coś wkurza! albo ktoś! grrrrrrrrrrrrr
nie jak był mały. tylko już jako mój ojciec :>
mnie ciągle coś wkurza! albo ktoś! grrrrrrrrrrrrr
ten się nie myli, kto nic nie robi
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
U na była kolęda - siedzieliśmy od 16.30 przy zgaszonym świetle i mówiliśmy szeptem
. Jak dzieci...

my po prostu odmówiliśmy
jak przyszli.
nie wiem po co się czaić

nie wiem po co się czaić

ten się nie myli, kto nic nie robi
Ha ha, a ja byłam w czasie kolędy tatuowana
Mamuśka była ze mną, ojciec w pracy a babcia nie otworzyła.

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Haha to ja już nie mówię co u mnie sie działo., jak widze że tu wszyscy tacy niechrześcijańscy. ;p
cały dzień mnie boli głowa.. na rozpoczęcie dla udany, ale bardzo męczący mecz, dawno sie tak nie napociłam,a le było warto..
potem test, poszedl nawet dobrze..
ale cały czas mnie boli glowa! tak cholernie, że nic się nie chce..
cały dzień mnie boli głowa.. na rozpoczęcie dla udany, ale bardzo męczący mecz, dawno sie tak nie napociłam,a le było warto..
potem test, poszedl nawet dobrze..
ale cały czas mnie boli glowa! tak cholernie, że nic się nie chce..