Wymiziać mocno, mocno
Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moje kochane badziestwo :D - 25 wspaniałych :)
Uwielbiam je, normalnie uwielbiam
Cudowne są
Wymiziać mocno, mocno
Wymiziać mocno, mocno
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- Anka.
- Kontakt:
Boskie, boskie, boskie!
Naprawde podziwiam, ja bym nie ogarnęła takiego stada
Naprawde podziwiam, ja bym nie ogarnęła takiego stada
Dzis w ramach meblowania drugiego pietra towera dorzucilam w ramach gratisu i laczenia metoda "na chama" 2 albinoski: Panika i Gryzaka
. Niestety Szefa musialam wyjać, bo nie dosc, ze sie puszył, to jeszcze na dodatek zaatakowal maluchy
. Mozliwe, ze w tym tygodniu zostanie wykastrowany, bo dwoch szefow w klatce to za duzo.
Prawdopodobnie jezeli nic sie nie zmieni, to kastracja czeka takze Felka. Zadna z niego alfa, a traktuje inne szczury duzo gorzej niz Gruby. Z niego od zawsze była traka mała, zlosliwa menda. Teraz są nowi w klatce i chce sie najwyrazniej na nich wyzyc.
No i w koncu musialam jednak zamknac drugie pietro dla zwiedzających, bo albinosy spierniczaly na gore do hamaka i tyle by bylo z zapoznawania sie szczurow.
Tak wiec teraz na dolnym pietrze kisi sie 20 ogonow. No coz... same tego chcialy
Jak bedzie spokoj i zgoda bedzie tez wieksze mieszkanko z atrakcjami... 
Prawdopodobnie jezeli nic sie nie zmieni, to kastracja czeka takze Felka. Zadna z niego alfa, a traktuje inne szczury duzo gorzej niz Gruby. Z niego od zawsze była traka mała, zlosliwa menda. Teraz są nowi w klatce i chce sie najwyrazniej na nich wyzyc.
No i w koncu musialam jednak zamknac drugie pietro dla zwiedzających, bo albinosy spierniczaly na gore do hamaka i tyle by bylo z zapoznawania sie szczurow.
Tak wiec teraz na dolnym pietrze kisi sie 20 ogonow. No coz... same tego chcialy
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Pin jestes sadystka i tyle moge o Tobie powiedziec 
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Ech, żeby wszyscy dentyści wyglądali jak Bobek, to nie miałabym oporów
Pin3ska, z Felkami to już chyba tak jest, mój
zbzikował do reszty, zabieg umówiony na czwartek.
ogony małosolne - to jest toTak wiec teraz na dolnym pietrze kisi sie 20 ogonow
Pin3ska, z Felkami to już chyba tak jest, mój
Pint3ska świetnie wyszliście !
To lepiej czyści zęby z resztek jedzenia niż szczotka! opatentuj to
To lepiej czyści zęby z resztek jedzenia niż szczotka! opatentuj to
Wyszliście bardzo, bardzo fajnie!
- Anka.
- Kontakt:
Jakby nie patrzeć ,lepsze od nici dentystycznych
Zabawne fotki.
Zabawne fotki.
Ja proponuję zrobić z tego jakis biznes =P
Nie wiem czy duzo by sie chetnych znalazlo co by chcialo miec szczura w japie
Ale pin przynajmniej ma swojego wlasnego, osobistego dentyste na kazde swoje zawolanie..zazdroszcze
Ale pin przynajmniej ma swojego wlasnego, osobistego dentyste na kazde swoje zawolanie..zazdroszcze
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
Nie moglam sie zdecydowac, ktore wstawic, to wstawie wszystkie
Szczegolnie chyba ucieszy sie Nina, bo bedzie mogla dokladnie obejrzec panow Amaja & Abaja & Akio
Cynamon z wielkiej łapczywosci az sobie Bobovitą pochlapał głowę

Jej *_* Moje dzieciaczki. Jakie one wielkie.
Ten wielkoszczur to oczywiście Gruby?
I kto by uwierzył, że on był tak maleńki 
Ten wielkoszczur to oczywiście Gruby?
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
OmatkoSpółko! Jakie piękne kłębowisko pięknych stworzeń
i jak pięknie zajadają BoboVitka...( czemu moje tak nie chcą????) –nawet to, że czytają przy jedzeniu, można im darować