Faktycznie! Bardzo podobne są!izula pisze:Vilemo jest świetna, zresztą jak pozostałe twoje dziewuchy, jest identyczna jak mój Jumpero, nawet ogonek ma identyczny... przez chwilke myślałam że ukradłaś mi szczura....

Moderator: Junior Moderator

Faktycznie! Bardzo podobne są!izula pisze:Vilemo jest świetna, zresztą jak pozostałe twoje dziewuchy, jest identyczna jak mój Jumpero, nawet ogonek ma identyczny... przez chwilke myślałam że ukradłaś mi szczura....

pragnie wolności, wygryzła dziurę w kuwecie, dziura juz zatkana, ale ona znalazła inny sposób na wyjście z klatki, którego ja nie znam. :/
 pragnie wolności, wygryzła dziurę w kuwecie, dziura juz zatkana, ale ona znalazła inny sposób na wyjście z klatki, którego ja nie znam. :/  Proszę nie wdaj sie w nia. ;p Zrób to dla swojej kochającej pańci ;d
 Proszę nie wdaj sie w nia. ;p Zrób to dla swojej kochającej pańci ;d
 ;)
;) 
  ?
?Z tym oswojeniem to bardzo skomplikowana sprawa...*Delilah* pisze: A Ucholinka już całkowicie oswojona?
Bo u mnie dzisiaj Kokarda wlazła za szafke i ni groźby ni prośby nie skutkowały (mimo ze przeważnie reaguje na imię.) Ehh. muszę jeszcze nad nią popracować.
 Gdy biegają wszystkie trzy to Ucholinka jest bardzo śmiała i chętna do głaskanka, mizianka, wchodzi na ramie, iska nam uszy, palce itp..
 Gdy biegają wszystkie trzy to Ucholinka jest bardzo śmiała i chętna do głaskanka, mizianka, wchodzi na ramie, iska nam uszy, palce itp..  
  , to mała nagle znika pod kanapą i za nic w świecie nie chce wyjść.
, to mała nagle znika pod kanapą i za nic w świecie nie chce wyjść.  Wczoraj wieczorem na przykład pół godziny leżałam na dywanie z dropsem w ręku i prosiłam...
 Wczoraj wieczorem na przykład pół godziny leżałam na dywanie z dropsem w ręku i prosiłam...  W końcu łaskawie wyszła.
 W końcu łaskawie wyszła.
 Podoba mi się!
 Podoba mi się!   

Siedzę sobie przy biurku i słyszę, że któraś sobie grucha wesoło..zaglądam więc do klatki żeby sprawdzić, która to taka szczęśliwa.
 Siedzę sobie przy biurku i słyszę, że któraś sobie grucha wesoło..zaglądam więc do klatki żeby sprawdzić, która to taka szczęśliwa. Patrze a tam Jawcia leży na hamaczku, zawinięta w rękaw polarkowy tak, że tylko białą główkę widać no i trzeszczy ząbkami.
 Patrze a tam Jawcia leży na hamaczku, zawinięta w rękaw polarkowy tak, że tylko białą główkę widać no i trzeszczy ząbkami. Przyglądałam i przysłuchiwałam się tak chwile i nagle....zaczęła wybałuszać te swoje czarniutkie ślepka!!
 Przyglądałam i przysłuchiwałam się tak chwile i nagle....zaczęła wybałuszać te swoje czarniutkie ślepka!!  plum,plum,plum....
 plum,plum,plum....  ...raz jedno raz drugie...i oba na raz...
 ...raz jedno raz drugie...i oba na raz...  Świetny widok i niesamowite przeżycie!!
 Świetny widok i niesamowite przeżycie!!  

;)
;)

Dołączył do nas szczurzy kawaler, który został nazwany Panem Szczurem
 Dołączył do nas szczurzy kawaler, który został nazwany Panem Szczurem   Szczególnym zainteresowaniem obdarzyła go Jawa.
 Szczególnym zainteresowaniem obdarzyła go Jawa.

Wystarczy się tylko nachylić
 Wystarczy się tylko nachylić 

Hopsiki Pampuszka też mi się najbardziej podobają!Babli pisze:Popieram Ninę! Booskie!
 ..ale to żywe sreberko tak ciężko uchwycić na zdjęciu
 ..ale to żywe sreberko tak ciężko uchwycić na zdjęciu   Zazwyczaj zostaje sam pampuszkowy ogonek albo tylko miejsce gdzie przed chwilką był szczur.
 Zazwyczaj zostaje sam pampuszkowy ogonek albo tylko miejsce gdzie przed chwilką był szczur. 

Anka. pisze:A Pan Szczur ciachnnięty, że tak sobie swodobnie latają? he?
 Ciachnięty!! Poza tym w ogóle jakiś taki niepełno sprytny więc panienki bezpieczne!
 Ciachnięty!! Poza tym w ogóle jakiś taki niepełno sprytny więc panienki bezpieczne!  

mamusia pozdrawia dziewuszkę ;d
 mamusia pozdrawia dziewuszkę ;d 

A teraz klucha taka wyrosła...
 A teraz klucha taka wyrosła...  Moja ukochana!!
 Moja ukochana!!